"Tänk om den här lägenheten skulle ha ett skyddande lager av folie"

Hahaha, vilken fantastiskt bra avslutning på dagen jag haft! Känns som om tomheten är spårlöst försvunnen, skönt att vara tillbaka på banan! Janne, Alex och Björn har varit över ikväll för att spana in Vem kan slå Filip och Fredrik, Alex vek av efter det, men vi satte kurs mot Hemmakväll för att hyra en rulle!. Dessvärre hade jag fel, för det stängde visst 22:00 alla dagar utom fredag och lördag... Svängde förbi Helene på vägen hem för att göra en husräd, haha! Hon blev lite rädd men mest glad tror jag! :)

Fick bli Felon som film istället, var den enda filmen jag hade att erbjuda. Alla andra skivor bara gick sönder, eller hur Björn och Janne? HAHAHA. Nä det var något internt ;). Sjukt bra film iaf, Felon. Den ska du ta och se om du inte har gjort det, finns att låna här hemma hos mig! Efter filmen så började vi filosofiera helvilt! Började nog mest med att jag tog upp det där med hur mycket av hjärnan som används, och vad vi borde kunna göra om 100% användes, istället för ca 10% som jag är rätt säker på att det är nu... Enligt snabb googling med haha. Blev mest snack om hur specialiserade människor är, hur lång tid det skulle ta för oss att tillverka en fungerande lampa från scratch och vad vi skulle göra ifall min lägenhet hade ett skyddande lager av folie, och alla utanför försvann. Avslutades med hur vi ska kunna återbefolka jorden isf... Haha Ja det var galet underhållande!

Dagen har varit sjukt oproduktiv för övrigt ska jag villigt erkänna... Blev iaf ett väldigt väldigt skönt pass på gymmet, var precis vad jag behövde! Efter det så har det vänt :) Blev lite jobbigt i duschen bara, för hade glömt ta bort mitt nagellack på tårna nu i sista stund. Så när jag skulle duscha och tog av mig kläderna så fick jag förskräckt se att jag hade allt svart nagellack kvar på fötterna... Men var ju tvungen att duscha.. Det värsta var att jag hade en matchande handduk... Innan nästa pass blir det definitivt nagellacksremover som gäller!! :) Svenskan och ögonen börjar falla nu känner jag, hoppas bums i säng så hörs vi av!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0