Sjukt bra humör! Sommar? Jobb?

Hej! Idag är det tisdag, dagen började lite krassligt, för jag sov riktigt dåligt inatt. Som tur var var Sofie på härligt humör så jag kom snabbt tillbaka på banan :) Käkade lite frukost och sådär, var uppe redan 07:00 idag. Vi började nämligen på den nya kursen idag! 08:00, värre än gymnasietiderna ju! Galet, hur som helst så hette föreläsaren Conny, hmm nej? Va, hette han Conny? Nu blev jag väldigt osäker, aja, vi säger Conny så länge iaf. Han var en riktigt skön "gubbe", tror det blir en bra kurs, jag var väldigt positivt överraskad!. Vi ska jobba i grupper och äntligen få komma ut i verkligheten lite, blev väldigt pepp på det. Jag ska jobba med David, kommer bli gryyyyyyymt! Haha ;) Vi ska hitta på något bus med polisen, och förhoppningsvis klura ihop något finemang.

Det som kan ses som lite negativt idag är att klockan redan är 17:15, jag åt ganska nyligen mat inför min comeback på gymmet, haha så härligt! Men jag kan redan nu känna hur förbaskat mina muskler kommer värka på tåget/flyget till Bryssel imorn. Men var så längesedan nu (3 veckor?) så det kommer bara vara fantastiskt skönt tror jag. Tänkte att jag beger mig närmare halv 19, så är jag hemma kanske 20:30 iaf, senast! För imorn åker jag ju som sagt till Bryssel, ska bli riktigt kul att få se Belgien! Tåget till Köpenhamn går klockan 08:00 imorn. Kanske var bra att vi började så tidigt imorses så att man har det i kroppen nu, att vakna tidigt ;) Hur som helst, vill lägga mig tidigt idag då, så att jag är pigg! Samtidigt så ska jag träffa Sofie, så får kanske gå till gymmet så snart som möjligt, så det finns mycket kvar av kvällen. Det löser sig!

För att prata lite om min rubrik. varför jag är på så gott humör? Joo. dels för att det är helt otroligt bra väder ute nu alltså! Var och tvättade tvätt innan, så jag fick gå lite mellan tvättstugan och lägenheten, var säkert aa, hmm, sommarvarmt? Ska se på termometern nu,,, vänta.... nu var det 13 grader... Hmm, inte lika varmt som jag trodde, men min termometer är faktiskt i skuggan;) Haha. Aja! Sen så frågade Petra ( Från Solar, = mitt jobb från förra sommaren) om jag var intresserad av att jobba i sommar. Vet itne om det innebär att jag kan få ett jobb, eller om hon bara kollar vilka som kan jobba från förra året. Hur som helst så var det ju hur smidigt som helst. Jag blev kapitalistiskt inställd nu, sugen på pengar som attan!!!!. Trodde inte att det fanns några jobb där i sommar, sen orkade jag ju inte skriva några ansökningar och sådär, sen hade jag ju tänkt plugga i sommar och sådär. Men nu om det kom ett jobb som jag dessutom tycker är helt okej, så tänkte jag att jobba vore ju faktiskt väldigt bra! Så jag har lite mer pengar att röra mig med, och kan unna mig saker istället för att enbart lägga pengar på mat och hyra :). Slutsats! = Sommaren kommer nu bli hur bra som helst hur det än går, kommer jag inte in på kurserna eller om de floppar, så jobbar jag och får pengar. Blir det inget jobb, så pluggar jag, får CSN, och blir smartare. Dessutom skulle tiderna för nästa sommar isf vara 12:30 till 19:00. Förra året var det 10:00 till 19:00. Vilket innebar att jag slipper den helt förödande städningen som var förra året innan man började jobba "på riktigt" haha, ja jag tror det kan bli topp detta!!!

Nu får jag sätta fart med disken, och vika tvätt. Så att jag kommer iväg någongång! Ha det kalas nu så länge!

Sommartid och jetlag

Idag är det söndag, första dagen med sommartid. Vilket innebär att jag drabbats av ett väldigt omfattande jetlag, trots att det bara var en timma som man vrider fram klockan. Kanske beror på att det blev sent igår, halv 3 eller ja halv 4 var jag i sängen för att sova, var en riktigt bra lördag! Kom aldrig ut ur lägenheten, men lika bra var väl det:D Sparade man lite pengar på! Vaknade upp först precis strax efter klockan 12:00 idag. Har inte gjort någonting på hela dagen, bara ätit min mat, och värmt en plats i soffan, haha riktigt härligt, även om man känner sig lite tom på kvällen.

Tur att jag avslutar den hos Sofie då! :) Sitter och bloggar medan hon ska duscha klart, ska se på Dantes Peak istället för att läsa godnattsaga idag. Ska bli skoj, var längesedan jag såg den, och vad jag vill minnas så är det väldigt bra! Hoppas inte att jag minns fel nu bara, vore ju trist att avsluta denna tentaveckan med en filmflopp;)

Imorn ska jag vara i biblioteket klockan 09:00 med Kristian och fixa med FIKSsaker, krisigt värre, eftersom vi ska skicka in uppgifter till SAIF som ska vara hos dem innan tisdag, haha, kniven på strupen, bra!. Annars är jag ledig hela dagen imorn, nya kursen - förvaltning - börjar först på tisdag! Men känner mig rätt pepp på att börja läsa i tid, så ska nog dra några rader imorn faktiskt, har till och med tagit med mig en av böckerna hit till Sofie, just in case :) Annars är denna veckan Bryssel för hela slanten, onsdag morgon klockan 08:00 så rullar tåget mot Kastrup, och Kalle åker första klass ;) haha. Ska bli roligt att lämna Sverige och bli lite mer berest! Kommer ju tillbaka på lördag kväll, så blir en lagom semestertur sådär!

Nu är filmen kvar och det är dags att värma upp!

Tentan gjord! (Y)

Sååå! Fasen vad härligt!! Har precis ätit korv och varvat ner efter att ha skrivit klart tentan idag. Var iofa längesedan jag var klar nu, men varit i lite affärer med Martin och lite sådär. Tentan var ungefär vad jag hade väntat mig, så det var skönt, ett par frågor som jag var förvånad över, men tror jag löste det okej iaf!. Sista frågan på tentan klantade jag mig på, tolkade den fel, skrev inget fel men skrev nog helt fel saker, och glömde nämna det jag egentligen kunde och borde ha skrivit, men men! Ett G ska det vara iaf, annars blir jag förvånad, så det känns skönt!

Ska verkligen njuta av den här helgen, det bästa efter man skrivit en tenta är helt klart att man faktiskt är helt hundra procent ledig! Såå underbart! Klockan är 12:53, dagen har knappt börjat, och jag ska bara slappa jääärnet! Hade tänkt gå till gymmet, hade träningsdebut igår efter 2 veckors sjukdom, kändes bra igår! Men dessvärre så verkar jag ha väckt halsdjävulen igen bara för det, risk jag tog iofs, så vilar nog idag och hoppas på det bästa:) Kommer nog bli en riktigt kalasbra helg hur som helst, lugnt och skönt med lite mys idag, kanske någon bra film? Lite god mat, och en sjujäkla massa frukt och grönt, lite tee och varmt att dricka sådär. Aaa en perfekt fredag helt enkelt. Imorn är det uppladdad med öl och hockey från 15:30. HV 71 - Frölunda, dags att säkerställa finalplatsen ;) Fast aa, inte hela världen om HV förlorar, då det blir mer matcher att se på tvn ;)

Ska vi prata lite om vädret så kan jag säga såhär, det har varit perfekt hela veckan då man tentapluggat, men sedan igår så började det snöa en hur mycket som helst, som tur var fastnade det inte kvar på marken, men idag har det istället varit blött blött blött och kallt kallt, blåsigt och grått. inte speciellt givande, skönt då att man kan spendera tiden inomhus. Ska bara iväg till Maxi senare ikväll och inhandla det som behövs, lagom tur utomhus :)

Nä nu tar jag och bänkar mig framför tvn!


Mmm, vi var bäst förra söndagen! Sjukt skoj att vara målvakt faktiskt, borde vara det någon mer gång, förutom att ena knät blev helt uppskavt, haha smällar man får ta ;)

21 timmar till tenta

Sådär, ska strax äta frukost. Klockan är 11:00, det är 21 timmar kvar till tentan imorn. Känns väl ganska okej, tror jag, allt beror som vanligt på hur frågorna kommer formuleras och såklart om man har lite tur:) Vet ungefär vad jag inte kan iaf, så ska försöka lägga krut på det idag. Det ordnar sig nog fint! Världen går inte under för det, och blir det omtenta så får jag bara mer tid åt att lära mig mer, och det är ju alltid positivt, för det är jäkligt intressant faktiskt!

Får skriva mer sen, nu är äggen klara! Fruuuuukost!


Känns rätt bra! (trots förkylning och tenta ^^)

Sådär bloggen! Idag är det onsdag, jag har 6 sidor kvar i sista boken inför tentan. Ska ägna de två sista dagarna innan tentan åt att repetera det som jag känner att jag måste öva in lite bättre. Kollade precis igenom Xtentan, och det kändes faktiskt ganska bra, gillade en del frågor, fast å andra sidan så var det några frågor som jag hade ruggigt dålig koll på, bland annat hur de olika instutionerna fungerar med varandra, och hur en lag blir till i Sverige. Får kolla på det sen :) Känns ändå rätt bra, kanske beror på att det är fint väder ute, jag har sovit länge, och att jag lyssnar på skön musik.

Rise Against - Worth dying for.

En annan lyckohöjare är att efter jag betalat alla räkningar och så, insåg att min ekonomi faktiskt är bättre än förväntan, mycket för att jag ätit bra och sparat in pengar den senaste månaden, trots en jäkla dyr klippning i lördags. Så Bryssel blir nog bra, behöver inte känna ångest över att jag ska bli pank, för tror jag har marginal för att kunna unna mig restaurangmat och sådär, sköönt! Hoppas nu fasen att jag klarar av att plugga ordentligt idag nu, klockan bara rinner iväg, ska tvätta snart mellan 13 och 16 med. Är fortfarande lite förkyld, hade tänkt gå till gymmet senare idag om jag känner att jag får tid över från plugget, vilket kanske inte är så troligt längre nu då, eftersom jag varit så segstartad. Hur som helst så tror jag inte att jag blir sämre av att träna, utan att det kanske behövs lite ansträngning för att få ur det ur systemet, Var ju fasen 2 veckor sedan jag tränade senaste, jag blir knäpp!!! Haha. Kanske blir en tur till gymmet senare ikväll. Sofie har 3 praktiska tentor idag, så jag har fått ansvar för att ta hand om hennes nervositet, så nu sitter jag här lite nervös, haha, om 2 timmar ska hon göra dem, så förhoppningsvis går det bra så jag kan skrota nervositeten sen i eftermiddag ;)

Funderar lite på hur jag ska lägga upp dagen, går det bra på tentorna för Sofie så kanske hon vill äta något gott eller så? Fram till 18-19 så borde jag plugga iaf, egentligen hela kvällen med, men vem klarar det? Nu när jag har varit ganska duktig med att läsa  ut de sista böckerna så vill jag nog gärna unna mig lite ledig tid, ologiskt dagarna innan tentan bara haha, men vad fasen, man ska leva och ha det gott, det är ju faktiskt huvudsaken med att man lever, eller hur?

Nog tjatat, enjoy life, tvätta tvätt, plugga, och njut!

Full rulle! - Tentaångest?

Oj, nu var det bra längesedan jag var inne och skrev på bloggen, beror på att jag har haft fullt upp och att jag inte varit hemma mer än några enstaka minuter. Idag är det tisdag, jag har lyckats plugga ganska bra sedan i lördags faktiskt, läst klart boken om EU, och läst lite mer än halva av Citizen Politics. Den är väldigt segläst men givande. Målet är att läsa ut den idag, har 110 sidor att läsa, vilket kommer ta ca 6 timmar tror jag. Då har jag två dygn på mig att läsa och repetera det viktigaste, det ska nog bli bra, känns ganska bra just nu faktiskt, även om jag inte skulle få sådär överdrivet mycket poäng på den gamla tentan. Dagarna bara flyger alltså, helt galet, snart är det sommar och sol! Har varit sjukt bra väder även de senaste dagarna och idag, men det har snöat lite, så ligger aningens snö på gatorna, lite trist sådär, men himlen är blå, och då är solen gul! :P

Spelade förresten Korpen i söndags även om jag var krasslig, ställde mig i mål :). Det var riktigt roligt! Släppte in en del mål, men räddade tillräckligt många skott för att vi skulle vinna båda matcherna!! Haha det var sjukt skönt att vinna faktiskt, med tanke på att jag missade en del matcher och jag faktiskt fick betala 250 kr... 3 matcher 250 kronor är kanske inte riktigt värt det när man är student? Haha. Men det var kul!

Klockan närmar sig 9:40, ska alldeles strax borsta tänderna och börja mala i boken, känner mig rätt laddad faktiskt! Men först ska jag nog för skoj skull söka på lite lägenheter i Belfast, för att se om man kan hitta något sådär via internet, jag var på möte om Bryssel och Belfast igår, fick väl inte reda på så mycket egentligen, men lärde mig att Bryssel är en jäkligt stor stad, haha, och att datumen för Belfast är ca 18 september till 18 december. Sen är alla tentorna samlade i en period i januari, men som utbytesstudent så skulle man förmodligen få kunna göra alla som hemtentamen istället, så att man inte behöver stanna kvar över jul. Annars kan det ju vara lite kul att åka tillbaka efter jul och nyår tänkte jag? Och skriva tentorna då :) 15 april ska iaf anmälan vara inlämnad och de 3 kurserna som jag vill läsa inlämnade. Anmälan är bindande så får fundera rejält nu så jag inte ångrar mig, men jag tror det blir bra!.


Jag kan plugga igen!!

Hej! Idag är det lördag, och tiden går så fort, jag var säker på att jag bloggade igår, men det gjorde jag tydligen inte, haha. Känns rätt bra idag! Pluggade rätt bra igår faktiskt, och idag så har jag strax läst ut boken om EU, vilket innebär att jag bara har en bok kvar att läsa ut inför tentan, sen är det klart, jag kan ju verkligen inte det jag behöver kunna för det, utan repetion, men aa iaf, känns bra, jag är nöjd med mig själv! =) Aaa kanske inte pluggat så mycket rent tidsmässigt som jag skulle velat, men det spelar väl ingen roll?

Idag är det ju iaf som sagt lördag, men det blir en nykter helg för mig. Ska plugga lite till om en stund, annars är det duschen som gäller, Sofie har övningar och sådär inne i skolan, men ska nog möta upp henne på Maxi senare skulle jag tro. Hoppas att det blir Robinson och den 3:e Star Warsfilmen ikväll, sjukt bra alltså!! Filmen då, men Robinson verkar vara riktigt bra med, reklamlåten är ju bra iaf... Även om den inte alls är lika slående när man hör den utan själva reklamen. Jisses vilket kasst blogginlägg detta blir... Haha men vad fasen, är det strålande väder ute så är det!!

16:54 tickade klockan precis upp i, mitt I-landsproblem jag besitter just nu är, om jag ska ta en frukt, eller göra mig en smörgås. Vill ju inte bli för mät om det ska lagas mat sen ;) Hahaha, förlåt alla ni i världen som har det sämre ställt och kanske inte riktigt kan göra dom valen, ska skärpa mig, jag tar en smörgås helt enkelt! =) Men hallå, hade ju hur mycket tankar och funderingar som helst när jag var på väg mot datorn innan, nu verkar det mesta ha försvunnit ut. Jag skulle behöva en promenad, en låååång promenad bort bort bort, och sedan tillbaka tillbaka tillbaka.  HAHAHA jag har ju blivit knäpp...

Nä det har gav ju ingenting, haha, får komma tillbaka när det börjat snurra i tankarna igen! =) Ha det nu kalasfinemang!

Fortfarande förkyld, fortfarande strålande väder!

Sitter hemma hos Sofie och tänkte blogga lite nu innan jag ska försöka plugga lite. Sov länge idag, måste unna mig sömn om jag ska kunna bli frisk någon gång. Idag är det 6:e dagen utan träning och med lite förkylning. Förjävligt:) Men dröjer förmodligen till måndag innan jag är med i matchen igen, om inte mer. Visserligen blivit liiiite bättre inatt, men känns långt kvar alltså. Vädret ute är som igår, helt fantastiskt fint iaf! Himlen är knallblå, och trots att jag inte varit utomhus än så kan jag fantisera mig upp i nästan 10 grader :)

Precis käkat frukost och tittat in en Ex-tenta som tydligen fanns uppe på Moodle, tack David och Hanna för det, och grattis igen David (och Soheyl). Kändes inte så bra som jag hade hoppats när jag kollade på Extentan, för det första så måste jag läsa klart böckerna jag hade tänkt hoppa över, eftersom det fanns fråga om innehållet i dem. Aj aj, dessutom så var det väldigt mycket frågor tyckte jag, och några var frågor om sånt jag tyckte jag hade rätt bra koll på, men jag kunde ändå inte svara på frågorna nu direkt. Så aa, jag vet inte, det var kanske en bra spark i rumpan? Nu är det iaf 7 dagar kvar som jag kan ägna mig åt plugg på. Prio nummer ett får bli att börja läsa!! Sen gäller det att ta tag i det bara, bita i det sjukt sura mögliga äpplet och bara försöka njuta. Vore klantigt att slarva bort den här tentan bara för att man får någon löjlig mental spärr? Så sett är det bra att jag är sjuk, mer tid till "försöka plugga tid". Nu är klockan 10:54, så kommer kunna läsa ungefär 1 timma nu innan föreläsningen iaf, så det blir nog bra det här.

HV spelar match ikväll igen, vet inte om man ska se den än bara, ska höra med Simon och se vad han tycker, första matchen så inget livsviktigt, sen går den bara på Canal +, vilket innebär att man för pröjsa via nätet, eller kanske charma sig in hos Henrik, som jag tror är enda studenten i Kalmar som har Canal +, hehe. Får se lite hur det blir, just nu är jag faktiskt studiemotiverad, ska se till att jag kan svara bra på extentan innan den riktiga tentan, då borde det gå helt okej iaf tycker jag? Det här blogginlägget snöar in lite på tentan och plugg, tråkigt, haha, men aa, det är väl okej nu när man börjar få lite tentaångest, usch.


Förkyld och ineffektiv

Aaa okej, det där med att ta tag i mitt liv angående plugget och så, gick sjukt dåligt!! Blev inte läst något igår, och nu är klockan 12:39, och har läst 5 sidor. Det behövs en ny plan alltså. Har tankarna på helt andra håll, dessutom är böckerna sjukt tråkiga, eller jag har ju inte läst, men det känns inte så relevant. Tror jag ska strunta i att läsa dem och istället plugga på det som Patric har sagt på föreläsningarna, som tur är är tentan först om 9 dagar, eller på fredag nästa vecka, så det finns ju fortfarande tid. Känns ändå som om det kommer att gå bra, än så länge... Aa fy fan vad frustrerande det är när det inte går som man vill, men aa. det är väl lika bra att följa strömmen och göra det man känner för, plugga när det inte går är meningslöst.

Förkylningen har nog nått sin topp idag, förjävligt, men skönt att den kanske börjar dala snart nu då? Sofie skulle höra med en av lärarna imorn och se om jag ska vara med som extern patient, men det blir nog inte så nu då :( Hoppas det är lugnt så jag inte sabbar något. Jag är sååå tankspridd, jag vill helst krypa ner under täcket och bara ha det mysigt. Jag behöver mysa lite så jag kommer tillbaka till verkligheten lite. =). Det löser sig nog bra hoppas jag. Lyssnat på enorma mänger musik senaste dagarna iaf, det är gott! Dessutom vann HV sin match igår, så nu blir det minst 4 matcher till, hääärligt!.

Går det inte plugga nu, så tänkte jag att jag ska göra allt det andra som måste göras, städa lite, fixa med mat, och kanske gå till Maxi och hämta ut den sista boken som har kommit? Förresten så har Adlibris dragit pengarna från mitt konto nu, så sånt flyt hade jag inte denna gången haha ;) Men det hade väl känts dumt oxå antar jag, så lika bra det! Snackade precis med brorsan på telefonen iaf, han kan tydligen itne heller plugga alls idag, eller de senaste dagarna, så det ligger kanske mer i blodet det där? Nää, nu är det dags att peppa till, det är världens finaste väder ute, kan man begära något mer? Man skulle sitta ute på en sten med en thermos och pluggboken, då skulle det kanske gå hur bra som helst?

Peace out så länge!



You make it real to me

Kalle tar tag i sitt liv, köper korv, mycket korv...

Ja, idag är det måndag. Klockan är 14:23, och nu är det fan i mig dags att ta tag i det här! =) Ska bara säga FAN först, eftersom jag ÅTERIGEN, lyckades trycka på bakåtknappen och all text försvann. Hopp, det är bara att knåpa på igen. Har mycket som jag vill skriva om idag!

Idag har jag varit på föreläsning fram till 11:37. Idag är dagen då jag ska börja ta tag i mitt liv igen, men det kommer nog gå sådär. Visserligen har jag varit på föreläsning i 3 timmar redan, och ska snart börja läsa lite i en av böckerna. Men ikväll spelar HV hockey igen, sjukt viktig och rolig match, eftersom det är den sjunde och avgörande matchen med Timrå. Den börjar 19:00 och det innebär att jag måste kila bortåt mot Henrik, där jag ska se matchen vid 18:45 ungefär. Innan dess ska jag diska, fixa kvällsmat, och fixa iordning mig själv, så jag blir fin och anständig haha. Såå aa, för den som är snabb i huvudet, eller ja, det behövs nog inte så mycket kapacitet för att räkna ut att dagen ser väldigt kompakt ut redan. Kan bara läsa till 17:00 ungefär, så aa, det blir väl kanske 2 timmar läsning innan det är dags att pilla med annat :) Alltid en start, för idag tar jag tag i mitt liv ;)


Det positiva med att förkylningen/halsontet/hostan från helvetet har eskalerat idag är att tiden som jag tyvärr inte kan spendera i hallen kan läggas på annat, för hade jag tränat idag innan hockeyn så hade jag inte hunnit läsa en rad. Men aa, jag lyssnar på Caroline Ugglas och hoppas på det bästa. Lär inte vara fit för fight på minst en vecka, så aa, man kanske ska starta upp en ny hobby eller nått? Lita vårtecken eller smyga runt i buskarna efter något spännande? Tjaa, nä, ta tag i mitt liv var det... Haha blir mycket läsning tror jag, men jag är ju lite konstig, så lite kass på att sträckläsa och så är jag... Måste varva med mycket nöje, lite nytta.


Lite orolig inför onsdag, att jag ska förstöra något spännande för en optiker. Jag ska nämligen vara externpatient åt Sofie, som i sin tur ger bort mig till någon annan, så att Sofie får öva på någon annans mamma eller kusin eller vad det nu kan vara. De fick tydligen inte undersöka sina egna patienter av okänd anledning. Hur som helst, det jag oroar mig för är min förkyldning :( Hoppas verkligen inte att det blir sämre, men risken är, eller det är ju ganska sannolikt att den inte kommer bli så mycket bättre. Då tänkte jag, hur gör de då? Om jag är förkyld, det kanske inte är så populärt att peta på en förkyld människa? En förkyld människa = en dålig extern patient? Haha:) Aaa, den som lever får se, och aa döende är jag väl inte, så det ska nog ordna sig, hoppas jag, annars känns det lite dumt. Funderade nästan på om jag var döende imorse när jag vaknade, fy fan, det var inte behagligt. Ungefär som någon blåst med en lövblås i min hals hela natten, för att sedan sätta upp postitlappar med häftstift vid sidan om. Usch. Haha, men aa, jag ser det positivt, bara att beta av, för har man väl varit sjuk, jag då dröjer det ju iaf en stund innan man blir sjuk igen!

Var förresten på Maxi, och där fick jag sota för min nyfödda smålänning inom mig. Jag skulle bara handla lite mat sådär. men först så hittade jag billiga hotdogs, det var halva priset för att det var kort datum, YES tänkte jag och köpte 1 kg hehe. Sen så såg jag att jag hade 20% rabatt på Lithells korv om jag köpte 2 paket. Det skulle innebära 30 kr rabatt på 4 kg korv. Det gick inte att motstå, snart grillsäsong och så ju, kan alltid ha i frysen ju! Så jag slog till, korgen nästan sprack när jag stoppade ner all korv, 5 kg. Haha, mm pinsamt i kassan nästan. Men det visade sig vara lite klantigt, jag köpte nämligen ett paket varmkorv, och ett paket grillkorv, för att få 20% rabatt skulle man köpa enbart 2 paket varmkorv... Så löjligt??? Så aa, jag blev bitter för någon sekund, men sen insåg jag och min smålänning att vi ju kan gå tillbaka och använda erbjudandet igen om det skulle vara så, och få 20% rabatt då istället. HAhaha! Eller nej Kalle, dumt, 9 kg korv är att ta i? Grillfest någon? :D

Efter att jag klantat mig 2 gånger så nästan all tect försvunnit 2 gånger om, så är klockan nu 14:56, ungefär 20 min mer än vad den borde vara, så ska jag nu börja plugga tror jag! Fasen, motvationen försvann lite nu, men ah, in i skiten bara! =)

Kärleken är som en blomma


Söndag, slappt och halsont

Hoho! Klockan är 13:00 och det är söndag. Jag låg kvar i sängen till 12 och sov skööönt, det blev sent igår! Var nog inte i sängen innan halv 4. Blev lyckat igår iaf, började kvällen 16:00 då HV 71 spelade mot Timrå. HV var tvugna att vinna för att det ska bli en sjunde och avgörande match. De vann, även om det var helt sjuka omständigheter i slutet, en back i Timrå tappade sin skridskoskena så han mest sprattlade runt på isen --> Mål!

Kvällen gick sen över till att bli en melodifestival alla Twisterfest, haha sjukt skoj var det med twister, det känner jag idag på vissa ställen, ibland tänjer man sig mer än vad man borde en lördagkväll... :) Vi hamnade inne på puben sen, där vi satt tills det stängde. Blev aldrig kåren för min del sen, den nyfödda småläningen i mig kom fram och sa att det var dumt att betala 50 kr för 1 timmes rumpskakning. Så jag och Simon hakade på Tomas när han skulle köpa kebabrulle istället --> hem och spanade lite på American History X, som gick på fyran. Perfekt avrundning på kvällen, även om den inte är så jäkla mysig film direkt...

Nu sitter jag här, precis ätit lite frukost och tagit upp massa kyckling ur frysen, ska laga ihop ett riktigt storkok sen tänkte jag. Plocka pant är en annan grej på listan över saker som jag ska göra. Skönt att det inte är så extremt mycket tomflaskor att slänga i insamlingen, och att alla glas inte blev använda, städningen går nog rätt snabbt faktiskt.

Ikväll är det Korpen, kan nog vara typ sista matchen om man har riktig otur, och jag har mer ont i halsen idag än igår :( Nästan mer hosta än halsont med, så antingen går jag dit och står i mål hela matchen, vilket jag faktiskt är rätt sugen på! Men aaa, får ngo se lite hur jag känner, Sofie kommer hem från Göteborg kring 18:00 idag, så vill gärna träffa henne lite idag med, så vi får väl se hur det blir :) Funderar på om jag måste ringa och säga till att jag inte kommer på innebandyn isf, fast aa, det är ju klart att jag får göra isf.  Känns skönt att ha hela söndagen som en slappdag nu med faktiskt, så har jag unnat mig det i helgen, och får ta nya tag imorn, för aa, nu är det dags!! Vill klara mig bra på tentan och det är mindre än 2 veckor kvar nu... Kommer en sköön låt här nere med, tackar Caroline som la in den på Spotify igår haha =)




En skön slappdag? Eller en relativt värdelös dag? En skön slappdag?

Hahaha ja fasen alltså. Idag är det fredag (känts som en lördag). Klockan är 22:22. Inför dagen så hade jag rätt höga målsättningar, tvätta, läsa 4 timmar, träna, diska och städa iordning. Vad har jag då gjort? Jo. 1. Jag har fått ont i halsen, så biten med träning ströks rätt snabbt ur planen. Sen har jag faktiskt tvättad mina kläder oxå, men där kan man dra ett väldigt grov linje. Något mer av värde har jag faktiskt inte gjort idag, jag har inte ens lagat mat, utan bara värmt rester från igår. Aaa man kan ju se det som den ultimata slappdagen och bara inse att så skönt det var? Men aa, just nu känns det rätt tomt haha... Är nog för att jag har lite ångest över att jag inte läst något... För imorn lär det inte läsas något heller? Vi får se, imorn spelar iaf HV match igen! Kniven på strupen, blir en perfekt början till förfest, oj oj oj! Det ser jag fram emot som attan.

Lite bittert är det allt att jag fått ont i halsen, kände mig i världens form och hade inte varit sjuk på länge, tror det var närmare 4 månader sedan jag var sjuk? Hmm, a man kan ju kolla i bloggen från december och så när det var om man vill;) VIlket är sjuuukt långt uppehåll från sjukdom (förkylning/ont i halsen) för att vara mig!! Så egentligen var det bara en tidsfråga, och jag är väldigt nöjd med att det dröjde så länge. Lite off var det allt nu bara, när man nästan hade glömt av hur det känns att ha ont i halsen. Men aa, får se det positivt! 1. Kan använda duschen här hemma istället för att duscha på Nautilus = använder min hyra lite bättre eftersom jag faktiskt förbrukar lite vatten;) 2. Mer tid över till annat, som exempelvis plugg? HAHA synd att det inte gick så bra med det idag då...

Helt seriöst, idag kunde jag inte ens ta i böckerna, knappt kunde jag ens tänka tanken av att läsa en bok, vad beror det på? Kanske för att de två böckerna jag har kvar att läsa verkar så sjukt torra, eller en av böckerna iaf. Men den andra handlar om EU, vilket i sig är väldigt intressant, men den är inte helt uppdaterad, vilket är sjukt avtändande, när en av böckerna jag läst (Den svenska politiken) även handlade om EU och där var det uppdaterat till max... Haha men aa, nä, jag får peppa till lite nu:D Ju mer jag slappar nu, desto mer kommer jag vilja plugga sen, åtminstonde när ångesten kommer in? Har som personligt mål att på torsdag, då ska böckerna vara utlästa, för då har jag en vecka på mig att repetera och öva. Ärligt talat så känns det ganska bra inför tentan redan, bara magkänsla, men känns som om det skulle kunna bli en trivsam tenta! För vissa vikriga saker han har sagt på föreläsningarna har satt sig bra i huvudet :) Nu lämnar jag det där, det är baske mig helg, och det är för jeffla härligt!!! :D

Idag fick jag reda på att alla sommarkurser ska vara anmälda till redan den 16 mars, vilket är om 3 dagar... Lite jobbigt tycker jag, eftersom jag har riktigt dålig koll på vad som finns att erbjuda. Det jag har kollat har verkat sådär, hittade 2 kurser i Göteborg som verkade himla intressanta, men risken är och förmodligen så kommer det hållas föreläsningar i Göteborg för ofta, så att jag isf måste bo där i sommar, och nä, det är inte enligt vad jag tänkt. Ska ringa och kolla på måndag, som är sista anmälningsdagen. Fanns 2 engelska-kurser i Halmstad som helt var på distans, visserligen har jag redan läst engelska som de ska motsvara, men bra att repetera och lite nytt var det, bland annat översättning och så. Så jag ska nog hitta något som passar, för jobba känns inte som något direkt alternativ, lite sent ute, och eftersom jag inte vet att jag ska vara på en viss plats i Sverige så försvårar det det hela rätt rejält. VIll dessutom känns mig fri och kunna göra vad jag vill i sommar, det är ju trots allt sista sommaren innan jag har en högskoleutbildning i bagaget, så jag tror jag ska unna mig att studera den svenska sommaren på egen hand. Kan ju ha en liten egen kurs ;) problemet är väl att få CSN om jag ska examinera mig själv höhö ;) 

Hepp, nu ska jag nog dricka något varmt och sätta mig i soffan, och fantisera mig frisk till imorn! Dagens sjukt bra ledord är iaf från en In Flames låt som jag lyssnat på en del idag. Vet inte om själva låten är speciellt bra, men just refrängen eller biten kring där är fantastiskt bra! Texten kommer här nere, med ledordet är helt klart - You'll receive what you give


Look at the dead outside my window
Wonder what's on their mind?
Why do they run?
They all seem t have a mission
But then they cry themselves to sleep

You'll receive what you give
And this is like nothing
I feel like shit
But atleast I feel something

Is this all you meant to be?

Their marks in the pavement
You've walked this route too many times
What if I change the signs
Would you even take notice?

You'll receive what you give
And this is like nothing
I feel like shit
But atleast I feel something

Is this all you have to give?
(Go, March.)
Straight jacket union
(Go, March.)
In chains, surrender

You'll receive what you give
And this is like nothing
I feel like shit
But atleast I feel something

You'll receive what you give
And this is like nothing
I feel like shit
But atleast I feel something


En vårig vinterdag

Ska bli så skönt att lägga sig nu alltså, som jag kommer att sova! Precis hemkommen från Sofie, som har tenta imorn, brr, lycka till det kommer gå jättebra, det vet jag :) Klockan är 22:55, inte varit hemma sedan jag lämnade lägenheten innan föreläsningen strax innan 1300. Så känns som om myrorna har kunnat hitta på lite för mycket bus här inne medan jag var ute. Hoppas inte jag hittar några överraskningar eller så  ;) Vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen annars, var uppe ur sängen lite för sent, 08:37, då jag snooozat i 37 minuter så lyckades jag ta mig upp. Skulle ha läst klart boken idag ju, så blev det inte, lyckades läsa ca 20 sidor imorses, så nu är det väl en 15-20 sidor kvar som jag får avverka imorgon morgon.

Föreläsningen idag var en blandning av väldigt rolig och väldigt seg och dryg. Idag handlade det om val! Vi ägnade mycket tid åt att kolla in statistik från olika valdestrikt och valkretsar från valet 2006, läste även igenom alla egna påhittade partiröster, haha var underhållande haha. Funderar på att anmäla mig som jobbare till Eurupaparlamentsvalet i juni i år med, skulle vara bra meriter inför framtiden om man ville jobba som valobservatör eller liknande, tja, det vore väl rätt roligt? Rösträknare kanske är sådär, men kul om man hittar spännande röster ;) Klockan tickar på snabbt nu, var på gymmet innan och tränade hårt, riktigt riktigt skönt! Hamnade hos Sofie efteråt, vilade medan hon läste igenom en artikel, tog lite längre tid än vad som var väntat, så först efter dryga timmen var vi ute på en kortispromenad, men skönt att komma ut lite iaf :D

Funderar på hur jag ska lägga upp dagen imorn, har ju alltid sagt att planering är dåligt, och att jag absolut inte är en planerare, men ibland, aa ibland, då går jag igång fullständigt hahaha, jag borde kanske jobba med någon form av planering i framtiden ändå? SItter ju baskemig och ritar upp en tidplan för alla aktiviteter jag ska göra på morgonen... Men väääldigt tillfredställande oxå! Seriöst, det måste vara många som tycker det? Men aa själva livet, det ska man inte planera, möjligtvis en dag i förväg, men helst inte mycket mer. Då blir det grått och trist, hela livet blir som en nedräkning och avbockning av aktiviteter, blääää!

Men aa, imorn ska jag försöka ta mig upp 07:55. Frågan är om jag kommer att plugga eller hitta på annat bus, men det får jag helt enkelt ta som det kommer. Böcker från Adlibris finns iaf på Maxi, kanske tar mig en stärkande morgonpromenad dit hehe;) Vore kul att spana in böckerna lite iaf. Dagens I-lands ytliga lyckorus kom precis nu, när jag insåg att jag har cappucinopåsar kvar sedan mamma och pappa var på besök, det är förbaskat mysigt och gott med det till frukosten! Aa, det där med att jag inte dricker kaffe skulle kanske ses över en gång? Nää, gula tänder och sånt trams verkar väl onödigt? ;) Haha

Hej! (OBS, idag var en vårig vinterdag. Det snöar men är väldigt fint annars, störtskön luft ute!)


Detta är INTE jag, och kommer INTE att bli ;)

Kalle goes bananas!

Hej bloggen! Var ett tag sedan sist nu, det beror på att jag har varit  mer sysselsatt än en bergsget! Igår var det en riktigt bra plugg och träningsdag, men det är oxå ungefär allt som jag gjorde igår, läste närmare 6.5 timma tror jag, och var och spelade innebandy och gymmade mellan 17:30 och 20:30. Var huuur bra som helst, gårdagen var en såndär dag när allt bara är helt på topp! Bara en sån sak som när jag cyklade till träningen, med ett grönt fint äpple i handen + luften ute som var såååå vårig och härligt, aa, livets goda alltså. Huuur bra som helst!

Idag har varit en helt okej dag, men inte alls lika bra som igår, rent pluggmässigt och sådär. Har varit helt underbart väder hela dagen idag med, och jag tänkte faktiskt ta på mig löparskorna igen och ta mig en runda bort mot oändligehten. Tyvärr så blev det inte så:( Missade den fina dagen helt, var bara ute och hämtade andan en kort stund efter att jag fått ett mentalt sammanbrott av pluggandet... Haha. Kom igång alldeles för sent idag, började inte läsa fören 11, eller halv 12 kanske. Hade 150 sidor kvar i boken som jag hade tänkt läsa = boken om den svenska politiken blir utläst. Just nu är klockan 20:17, och läsa mycket mer idag känns väldigt väldigt avlägset, ska försöka läsa lite till, så att jag läst 100 sidor idag iaf. Planen är isf att läsa de sista 50 sidorna imorgon innan föreläsningen. Är trots allt inte speciellt långt kvar till tentan, och två böcker kvar efter denna. Vill kunna åka till Bryssel med en säker tenta i bagaget, så att man kan njuta och se det som en semester. Thats the plan iaf :).

Är väldigt ekonomisk denna veckan, eftersom jag ska klippa mig i slutet av veckan tänkte jag, och för att jag köpte ett par tröjor i helgen, (är väldigt väldigt roligt att vara ekonomisk! Jag går nog igång lite på det faktiskt, särskilt när det gäller att spara in pengar på mat och så, lagar mycket storkok och bakar eget  haha) för aa, bakade scones nu igen till kvällsmat, och FASEN så goda de blev. Kan säga att det garanterat blev de godaste sconesen jag någonsin bakat! Eftersom mamma och pappa var på besök i helgen så sparade jag in lite matpengar där iofs, så kan ju se det som att jag fick tröjorna istället för att köpa mat;) Haha, om man vänder väldigt på det.

Längtar faktiskt till jag fått mig ett jobb och börjar klättringen upp i karriären nu;) Läsandet om Sveriges politik och så har verkligen tänt till mig, var ju lite tveksam innan till om min utbildning skulle passa mig, sett till allt som handlar om politik och sådär. Eftersom jag känner att jag inte kan någonting, och om det verkligen är kul att arbeta med. Men aa nu känns det verkligen som om det kan bli något riktigt bra av det. Annars har jag varit väääldigt sugen på att bli Coast Guard idag, verkar vara ett riktigt härligt jobb med!! Så antingen statsminister eller kustbevakare då? Haha nja, kanske inte riktigt.

Enda som stör mig just nu: det luktar RUGGIGT ÄCKLIGT MYCKET MATOS från min granne, vad fan! Sluta stek fläsk *2000 i en bränd äckelplåt eller ugn som inte tvättats på 20 år så det stinker upp till mig, sätt på fläkten!! Aaahh. Annars är livet verkligen riktigt bra just nu, hääärligt! Formtopp all around. Ska länka upp en riktigt skön låt här tänkte jag, innan jag ska
1. Diska
2. Duscha
3. Läsa 40 min?
4. Kolla på tvn och ha det riktigt skönt innan det är dags att lägga sig i sängen?
Here goes:


HAHA! Ren och skär lycka av den här låten, det går aldrig förklara, men Aaa jag blir helt bananas just nu!!
Sofie <3

Söndag AKA Korpen

09:37. Tungt att vakna idag, men beror nog på 1. Hade väldigt svårt att somna igår (var nog för mätt/ätit för mycket under kvällen) 2. Mor och far hade haft ner varenda rullgardin i lägenheten, så det var ju för svart och mörkt = man tror aldrig att det är dags att gå upp. Hehe. Aa hur som helst så ska jag nog äta frukost snart, det börjar röra på sig flitigt här nu iaf. Tråkigt när man känner sig lite mätt när man vaknar, finns väääldigt mycket gott att äta till frukost ju ;)

Vid 14-15 så åker föräldrarna hemåt, fram tills dess så ska det väl lagas mat, och sedan gå på en långpromenad skulle jag kunna tänka mig, eller handla lite kläder kanske? Mmm vore skoj! Annars så ska jag ägna större delen av eftermiddagen till att läsa om den svenska politiken, plugg plugg, men får se hur det går med den saken, kan komma upp mycket annat skoj som hindrar =). Sen ska jag böja till min klubba lite med, hehe, den är för rak nu alltså... Är ju Korpen ikväll, hehe, måste peppa till, ikväll ska jag göra mål! Haha

Känns som om det kommer bli en mycket bra dag iaf! Särskilt om jag lyckas plugga lite i eftermiddag, men det är ett väldigt frågetecken kring det, så blir man inte besviken om det inte blir som jag tänkt. Hepp, nu blir det till att fixa frukosten, skriver kanske senare!


Jag är en dålig människa... ;)

Iallafall när det kommer till att plugga på en fredag... Haha katastrof... Var hemma i lägenheten efter att jag försovit mig ca 10:30, hade käkat frukost och så (stekt ägg på smörgås + majonäs MMMM) vid 11, då hade jag tänkt plugga väldigt effektivt till dagens gympass halv 2. Men aa, halvtaskig läsning blev det, läste bara ca 30 sidor. Var på gymmet väldigt länge idag, många nya maskiner och så, jäkla härligt pass! Gick via systemet och apoteket hem, köpte lite öl och nya ögondroppar, Systane. Sitter med nydroppade ögon nu och mår som en gud, nära på iaf! Sitter med en öl i handen, eller okej, det är en cider... Men gott är det! Blir lite mingel och så ikväll, blir nog riktigt trevligt och bra. Ska nog gå förbi Maria sen, det är ölprovning där! Sånt är skoj!

Men aa, när jag var hemma från turen till Giraffen och Nautilus, så var det dags att laga mat. En obehaglig mix av allt möjligt blev det igen. Jag är bra på att blanda. Idag blev det. 2 stycken lökar hackade, 2 kroppkakor hackade, 1 bit falokorv hackad, 1 burk tacosås + en skvätt chilisås som fick vara stommen, till denna röra serverades pasta! Blev faktiskt inte så äckligt, kroppkakorna var ett Wild Card, men var tvungen att käka upp dem, och aa, det blev väl en slags korstroganoff med ölänska inslag ;) Lite som vädret?

Aa för att komma till skott, klockan var närmare 18 när jag ätit klart och så --> varken städat eller diskat eller pluggat. --> Klockan är nu som sagt strax efter 20, och fortfarande inte diskat, städat eller pluggat. Så jag får helt enkelt ta igen det en annan dag. Innan klockan 12 imorn så ska jag försöka plugga eller städa lite. Ska på styrelseutildning mellan 12 och 18, sedan kommer mor och far med, så det blir fullt upp! Annars tar jag igen plugg och sånt på söndag, eller mer troligt, måndag! För nu är det faktiskt fredag, och det är riktigt häääärligt!

Nu ska jag slå på Singstar, var längesedan jag tog en ton på egen hand, hahaha, skönt det ska bli att sjunga sig stum ;) Hehe, ha det så bra nu alla bloggerzzzz! Hahaha.


I SEE THE BAD MOON RISING; I SEE TROUBLE ON THE WAY! ;)

Den gula cykeln! + Vår!

Mmm Martin, här kom den, nu har du gjort min dag för säkert en 3-4 dagar framåt. Det står nämligen en gul cykel inne i hallen, och den bara står där, stackars den. FUnderar på om man diskret ska ta med sig en bultsax och befria hingsten så man kan rida på den till skolan? Haha, hmm nä kanske vore dumt. Men som vi sa där när vi studerade den, vem tusan ställer en låst cykel insomhus där, den gör ju inte ens reklam för något? Aa nog om cykeln. Idag har jag varit semiduktig tror jag. Pluggade kanske 1.5 timma innan föreläsningen, som höll på till 16:00.

Käkade 3 äpplen mellan föreläsningen och innebandyn som var 17:00. GOTT MED GRÖNA ÄPPLEN! Innan jag började spela så kände jag av viss träningsvärk i höftbenen och ljumskarna, väldigt underligt, kanske gjorde någor konstigt på gymmet senast, brukar aldrig ha ont där iaf, inte sedan jag slutade löpa iaf. Efter två timmar bandy så kan jag meddela att det känns sådär mycket sämre alltså... Jobbigt att lyfta benen framför sig, dessvärre så har jag tvättkväll idag, så blivit mycket benlyftande påväg till tvättstugen. Klockan är nu 22:04, som i sin tur innebär att jag bara har en löptur kvar till tvättstugen! Skönt:) Ska iofs cykla in till Sofie efter det, och det påfrestar väl lite lagom skönt kanske, men ska jag nog lösa, för väl rulla, eller sätta på ett segel på pakethållaren, ett av mina nya projekt kanske?

Idag fick jag överväldigande vårkänslor när jag åkte hem till mig på morgonen, eller förmiddagen, väääldigt vårig lukt och luft, riktigt härligt, visst ligger det ett visst skimmer i luften när det vankas vår med? Det vill jag hävda iaf... Såg dessutom den första snödroppen i verkligheten idag, vid busshållplatsen innan Netto när man kommer från Frasses, om du vill se efter själv :) Nästan min favoritblomma tror jag, iaf på våren! Nu fick jag lite bråttom, imorn är det en ny dag iaf, nya möjligheter, utmaningar och annat bus man kan hitta på, häääärligt det är med Fredagar va! :D Haha

Hej!


If you cant sleep, you can pretend to be Superman


THE LOVE STORY:How To Avoid Trapped Arm Whilst Cuddling In Bed



THE LOVE STORY:How To Behave After Sex

Hahaha, som jag har kollat på klipp idag, de här två är nog mina favoriter, haha klockrent. Ja behövs det ens skrivas något mer? Titta och njut hahaha. Här kommer en sista för alla killar/män som vill utrycka sin kärlek på ett manligt sätt hahaha:



General Etiquette:How To Give A Great Man To Man Hug

Myrinvasion!



Har precis suttit och läst i kanske 40 minuter, när jag börjar fundera på vad jag ska ha till maten idag. Så jag öppnar kylen, och får se en sträng med kanske 31 miljoner myror? Jag följer strömmen av myror upp mot den mellersta hyllan i kylskåpsdörren, där stårmin flytande honung, som tydligen har läckt ut en större mängd av okänd anledning. Det är nu en myrorgie där, 50 miljoner myror sitter fast och slickar i sig honungen. Med snabb huvudräkning så innebär detta att jag hade fått mig 81 miljoner nya husdjur i kylskåpet. Nu jävlar tänker jag, suckar lite lätt, blöter trasan, och kör ett eget slags vasalopp över myrsträngen. Usch alltså, det fanns mycket protein på den trasan efter första svepet, efter ungefär 5 minuters rensande så har populationen i kylskåpet stigit ner till det normala, lite mjölk, ett smörpaket och annat som ej längre lever.

Mmm så kan det gå till här på Tegelviken, men man behöver ju inte känna sig ensam, bara strö ut lite honung på golvet så får du en armé av gästvändliga myror. Har funderar lite på om jag kan fästa små dammugare på myrornas magar, så kan de med glädje få springa runt och städa alla vrår och så i lägenheten ;) Höhö, tror det är en idé jag ska spinna vidare på faktiskt!. Hmm nej, jag är inte så sprallig idag eller mer knäpp en vanligt, bara väldigt skönt att sväva iväg lite nu, varit lite dyster dag hittills, fastnade i sängen och kom baskemig inte loss! Sen tänkte jag gå till KARMA och spana lite, men så blev det inte heller. Motivationen tror jag att jag tappade av pakethållaren när jag cyklade hem från Sofie. Nu känner jag iofs lite mer motivation när jag fått skriva lite, så vem vet, det kanske finns hopp för mig en dag som den här? Haha =)

Hur som helst så har jag snart läst ut den andra boken, ska börja med den tredje sen, så får vi se vart den för mig. Motivationen kan ha svalnat lite eftersom jag fick tillbaka tentan igår... Var helt sjukt övertygad om att det skulle bli Underkänt ju, aldrig varit så bergis i hela mitt liv. Hade bokat in omtentan i kalendern och hela kittet. Då visar det sig att jag får VG, helt sjukt! Hade fått 7 poäng för mycket på tentan bara, så först stog det Utmärkt och bara 3 poäng från Max och sådär, men jag tyckte att det kändes för jäkla dumt om jag inte skulle säga till att jag fått alldeles för mycket poäng, klarade precis VG gränsen efter att jag gett tillbaka poängen till Carita, det var ju skönt det. Men eftersom jag räknade kallt med ett U, så var allt annat än det hur bra som helst, så aa, lite rosa moln där! Tror jag förbättrade min Karma lite oxå, när jag var så ärlig? Haha :) Hoppas vi på, för ärlighet varar längst, smörigt men sant! Så sant! :D

Aaa, nu fylldes jag av lite lycka och sådär lagom skönt, bra att det kom tillbaka till mig, nu klarar jag läsa lite till innan jag fixar maten, honungsmarinerad myra med mjölk och pasta? Sugen någon? Inte? Hepp, mer till mig!


Mmm sådana här myror kan man hitta många hos mig, cirka miljoner mer.

OBS EJ NATURLIG STORLEK ;)


Maximera njutning, minimera smärta

Hejhopp! Idag är det tisdag, dagen efter måndag alltså. Så skönt det var att träna igårkväll, det känner jag nu lite faktiskt, aningens värk lite här och där, precis lagom:). Sov ganska begränsat inatt dock, precis hemkommen från en promenad från Sofie, och nu känner jag mig faktiskt mycket bättre med i matchen. Kokar ett ägg för att käka lite frukost, innan jag börjar fixa maten jag tänkt äta innan föreläsningen... :)

Har mycket att stå i nu, tänkte att jag ska städa, diska och plugga + hämta och lämna tillbaka några saker på kansliet inne på Nizbetska, allt detta innan klockan 13. Så hmm. vi får se hur jag lyckas. Ska nog iaf ta det lugnt idag, så efter föreläsningen så kan jag fixa lite mer annars. Städa och så då istället kanske? För idag vill jag läsa mycket faktiskt, känner att tiden springer iväg, och jag vill ligga lite bättre till denna gången, särskilt eftersom vi snart får reda på hur det gick på tentan... Brr :S

Är riktigt sugen på att se någon film idag med, var längesedan nu. En film som City of Ember idag, fast lite mindre barntillåten skulle vara heeeelt perfekt! Får se om jag kanske lyckas hitta något sånt. Nu har nog ägget kokat klart, ska ta och kolla till det. Skriver nog mer här sen. Ha det kalas så länge iaf, och njut av stunden! Every moment counts ;) Mm, jag ska nog bli utilitarist? ;) För seriöst, tänker man på hur man har det och sådär, så inser man att livet är sjukt bra! Och att man är lyckligt lottad!

Förresten så stjälade jag ett citat från Facebook precis, tyckte det var hur bra som helst! Det får runda av såhär lagom till ägg -->

Even though it's one day further from the last time i saw you, it's still one day closer to the next time we'll meet


Jeremy Bentham ;)

Tillbaka i Kalmar igen

Måndag idag, kom tillbaka till Kalmar igårkväll igen, klockan 22:06 anlände tåget, i tid, vilket var väldigt skönt som lite omväxling! Men när vi var framme hos Sofie så hade brandlarmet gått igång, så blev att man fick vänta ut en gubbe från Kalmarhem i 20 minuter först, men aa, in kom man till slut :) Sovit väldigt bra inatt! Skööönt det, kom på precis innan jag la mig, att jag idag skulle vara på Storken och informera gymnasieelever och så, som var sugna på att plugga här på högskolan. Tur jag kom på det, så var uppe vid 8 idag eller något sånt, fixade mig lite snabbt bara, sedan gick jag förbi via Ekelunds och köpte mig lite frukost. Det var knappt någon som kom på öppet hus, men det var väldigt trevligt ändå! Snackade med lite föreläsare och lärare sådär. Gratis mat, en pikétröja, 8 äpplen och lite arvode var ju kalas!. Hade tänkt plugga och sådär mycket idag, men nu är klockan redan 15:08, så får se hur mycket jag hinner med innan jag ska spela innebandy och gymma. Handlade iaf på väg hem från Storken, 500 kronor gick det på, men tyckte jag fick himla mycket för pengarna!

Väldigt intressant kurslitteratur vi har nu tycker jag, även om det går sjukt segt för mig att läsa. Helt galet vad trögt sidorna försvinner, men hmm, kanske lär mig något då? Men nä David, pluggat väldigt dåligt, så du behöver inte känna någon ångest. Däremot gör jag nog det? Det är väldigt mycket text att läsa igenom alltså, blir till att piska sig bra nu tror jag, om detta ska bli fint :)

Fastnade framför tvn nu, haha, blir lätt så, hmm hmm, vad var det jag skulle skriva mer? Mm, hopp, det ska hur som helst bli riktigt skönt att få röra på sig lite sen ikväll, har annars ingen aning om hur kvällen kommer se ut, vore väldigt mysigt med film och sådär, men känns som om det kanske blir mest fixa, städa och diska, plugga? Den som lever får se helt enkelt ;) Sitter och lyssnar på SVTPlay nu, melodifestivalslåtar, sjukt bra en del ju, börjar jag bli schlagermänniska nu? Näää... Men många låtar är ju bra faktiskt, hade Thorleifs låt på hjärnan i söndags, hahaha.

Ska packa iordning allt inför innebandyn och så nu, får se om jag fyller i några rader här sen!

http://svtplay.se/v/1461909/melodifestivalen/molly_sanden_-_sa_vill_stjarnorna?sb,k105412,3,f,-1

RSS 2.0