1:a Advent! I smyg!

Sådär, nu är det söndagkväll, ska strax lägga mig! Var skönt att vakna upp inte bakis eller seg och slö! Köpte min vattenmelon igår, och lite annat smått och gott, var en riktigt lyxmiddag med mig själv, inte ofta man har det haha ;)
Annars så har den här dagen varit väldigt annorlunda, har försvunnit snabbt fast man har ändå hunnit göra rätt mycket! Har bakat pepparkakor till exempel:) Det var ju tydligen första advent idag ju! Tänkte inte på det eftersom det bara är november fortfarande. Köpte även en bingolotto-julkalender på Maxi innan, så nu jäklar kommer det skrapas och vinnas varje dag! Haha blir så kul att göra något sånt varje morgon, tiden går så sjukt fort då, vet inte om det är bra att det går fortare?

Snackade om det innan idag, egentligen är det väl bra att tiden går långsamt och så? Då njuter man av livet mest? För om man blir glad av att tiden går fort och sådär, vad är det då för mening? Lite sådär som när man längtar till helgen och det är måndag. Vips så är det ju lördag, fast man minns inte riktigt vad som hände i veckan. Fel fel fel, njut av stunden:D Man ska varken blicka framåt eller bakåt, eller jo framåt får man lov att blicka liite, men inte för mycket. Det är NU det händer, inte sen.

Ska skriva en Business Letter till föreläsaren och lämna in imorgon klockan 13:00. Tänkte göra det nu, men blev en riktig flopp, så får fixa det innan föreläsningen och inlämningen 13 imorn helt enkelt, fixar sig nog fiiint! För nu är jag riktigt pepp på sängen faktiskt. Mmm, tror jag säger så sålänge. Men imorn är det 1 december, helt SJUKT, vi hörs då istället :)

Hej!

Förövrigt är jag sjukligt besatt av allt som har med Volbeat att göra, så galet bra låtar det finns som de sjunger så det är knäppt. Dagens favorit måste vara Still Counting, och den kommer nu som avslutning =)

Kvarteret Skatan <3

Jahaja, idag är det lördag! Sjukt skön dag är det, klockan är iofs redan 16:08 och jag har inte gjort mycket av värde som vanligt, fast det var lite meningen med denna dagen faktiskt! Värre blir det imorn-kväll, men det skiter vi i nu! Har lite funderingar på hur jag ska lägga upp kvällen, bjuden på två skojsiga fester innan kåren, men i kombination av att jag är lite smygkrasslig fortfarande, jag missade systemet, och att jag tänkt ta det lugnt i helgen, så tror jag att jag torrar mig! Men det vet man aldrig iofs, men blir nog faktistk så att jag hoppar över att gå ut. Känns lite trist, men aa, är heller inte så megaladdad så då är det ju bättre att vara lite nyttig och spara upp sig till nästkommande event;)

Ska strax kila till Maxi, där jag ska köpa alkoholfri cider, gud så gott:D och lite vattenmelon, och lite smått annat gott för att lyxa till kvällen, för lite lyx ska jag allt ha om inte annat! Sen får vi väl se om jag bär iväg någonstans i alla fall. Men njaa, känner mig lite jäkla tråkig då bara, eftersom jag inte varit på kåren på sälert 3 veckor nu, och eftersom jag var i Halmstad förra helgen, hoppas inte Kalmar glömmer av hur jag ser ut! Haha, nä men det är nog lugnt. Känns så himla tråkigt att inte dyka upp på fester man blir bjuden till bara känns så dissigt! Sen vill man ju gärna att de ska dyka upp när man väl själv har fest, haha, jaja hoppas inte det är ett sånt system där man inte kommer ifall man inte var på den andres fest.

Testat Mucoangin nu ju för halsen, vet inte om jag skrev det igår? Jäkla ös i de tabletterna tycker jag, verkar funka väldigt bra för halsont. Sjukt mkt bättre än Strepsils som verkade INGET alls sist jag använde dem. Öö vad skulle jag skriva mer nu då? Hmm jaja, hoppas hur som helst att jag är fit för träning nu på måndag och så, sjukt sugen på gymmet och innebandy! Kalle goes superpepp!

Börjar även bli riktigt sugen på juletider alltså, och idag har Sune namnsdag, så man måste bara se på Sunesjul-klipp idag! HAHA underbart bra alltså! OJ OJ OJ, Kvarteret skatan med, det måste jag lägga upp här nere, när de ska fira jul, så stöööört bra, måste vara det roligaste som någonsin har tillverkats enligt mig. JAG DÖÖÖÖR HAHAHA. På tal om att dö, så drömde jag mardöm nu igen, efter att jag somnat om vid 10:00. Drömde att mina framtänder och närliggande tänder lossnade i flago, det blödde så in i tusan, och jag kände riktigt blodsmaken! ( Bet jag mig i fingret när jag sov eller?) Aa och som vanligt var det ingen som ville hjälpa mig till tandläkaren eller sjukhuset. HAHA jag drömmer ju alltid om ngt sånt, jag måste ha komplex för att inte vara omtyckt eller att bli ignorerad. Fast det är väl klart att man har, haha usch, saknar ändå de gamla goa drömmarna, då man kunde börja gråta när man vaknade för att det var så bra! Eller näää, det var värre? Jobbigt :)

Hej Maxi! Jag heter Kalle och skulle vilja köpa din vattenmelon, är det okej?

 
Bästa partylåten just nu? Om man inte klassar Volbeat som party;)


Kvarteret Skatan, BEST EVER! Hahaha, bäst är Så lätt när han pajat alla julklappar i stort sett, lämnar över sista klappen till frugan, sedan inte kan motstå frestelsen att bara skaka lite, och tappar sönder spriten svärfar ska få HAHAHAH!!

TENTAN GJORD!!

Gött mos!! Tentan är avklarad sedan en stund tillbaka, kändes faktiskt riktigt bra, så G måste de ju lätt ha varit? Återstår att se, men tycker inte att jag kunde gjort så mycket bättre ifrån mig:) Åkte hem till Marton och Henrik till Skräddaretorpsgatan och satt där till 13 typ, drack lite förfriskningar och firade tentaframgången haha. Henrik och jag gick sedan och åt lyxmiddag på Table 20, 109 kr för salladsbuffe, flundra och en stor stark, Heeelt okej faktiskt! =)

Var en sväng på systemet sedan på vägen hem, just in case. Tror dock att jag ska ta det chill ikväll. Känns lite trist dock, för 2 härliga festar är man bjuden till, tror det hade blivit lyckat som attan, men fortfarande lite krasslig i halsen och sådär, så ska nog kanske hålla mig till planen att ta det lugnt i helgen, Hur som helst köpte jag "Mucoangin" på apoteket, testar en sån nu, och det verkar faktiskt vara bra drag i en sån alltså! Blev även bjuden på ytterligare en fest när jag var på systemet, nej inte av personalen :P Så aa det vettetusan det här, man kanske ska hamna ute på dansgolvet och göra en Indian denna helgen med HAHA! Det vill ni allt se ;)

Hur som helst så ska jag städa och fixa till lägenheten nu, den har hamnat lite i förfall nu när man försökt plugga grammatik hela tiden. Så ska plocka bort massa papper och skit, damma lite, dammsuga lite, diska lite och sådär lagom roa mig! Sedan vid 17:00 så kommer minst Henrik och Martin och sjunger Singstar med mig ;) Blir nog så trevligt såå! Får ju passa på att njuta som fan idag och imorn, för på söndag måste en uppgift göras, så ja, enjoy the moment!!

Oj! Glömde helt bort att jag höll på att skriva ett inlägg... NU har jag kommit en bra bit på vägen hur som! Ska bara diska och fixa iordning inne på toan, sedan är jag redo för att piffa upp mig själv:) typ 30 min kvar så lite stressigt, men pumpar skön musik här inne så det är bara att glassa på :D

Sätter nog punkt där så länge! =)


Skööön lirare alltså haha

Dags för rakning!

Sådär, då är klockan 23:00. Har inte blivit någpt sista panikplugg för mig än, var ut eoch traskade en promenad med Henrik innan istället, och nu har jag sett på Fringe, jäkligt spännande:) Tänkte hur som packa iordning grejerna jag ska ha med mig imorn, leg och lite hämta ut sak hos posten lapp och sådär + innebandyklubba till Marie som hon ska låna. Sedan får det bli typ 15 min powerplugg. Haha det lär ju göra mer skada än nytta kanske, men bara se igenom lite snabbt sådär, så ska det kanske gå vägen imorn! Jäkligt störigt att man inte kommer veta hur det gick, kommer väl ha en viss känsla men aa, inget säkert.

Precis fått veta att min Volbeat favoritslänga "Imens står solen over højen!" betyder - Under tiden går solen upp över kullen/höjden. Sjukt bra! Tack för den Charles, kvällens savior, no matter the outcome om the tenta! Haha.

Aja för tusan, nu är det dags att fixa sig, ta fram grejerna, och nödplugga lite, så medan jag skriver tentan imorn så komemer solen under tiden att gå upp över kullen ;)

Jäkla falska trygghet!

ÅH! Blivit helt lamslagen nu, jag gjorde extentan seriöst innan, och fick en halv poäng över VG, så nu känns det lite som att det kommer gå vägen imorn. VIlket förmodligen är skitsnack, för extentan hade jag redan gjort en gång innan lite slarvigt, sedan är det ju säkert inte ens i närheten av samma tenta imorn. Iofs så tycker jag det borde handla om ungeför samma grejer, eftersom de är de viktigaste bitarna. Suck vi får väl se.

Jag vet inte vad jag ska fokusera på nu bara, blää, ska jag bara sitta och bläddra i boken nu då eller? Kanske kolla powerpointpresentationerna på Moodle? Men det har jag typ redan gjort en gång, och var inte sådär jättegivande. Nää bryter ihop nu, sätter på lite mer hjortronglögg, går tillbaka till värmeljusen på köksbordet, och sätter fart helt enkelt? Mm wish me luck med det alltså...

Nu har det gått en stund, och vet inte om jag har lyckats plugga mer, men jag bearbeter det i huvudet. Ytterligare en Volbeat låt som är SJUKT SJUKT SJUKT SJUKT skön är sad man´s tongue. Helvete vad man peppar till när man hör den! OJ! Tenta imorn eller inte, lyssna på den låten så dör man ju inombords på ett bra sätt!<3


 
Volbeat - Sad man´s tongue

Måste köpa en sån där klocka Skalman har

Hopp, haha, detta går ju bara utför mer och mer. Klockan är 13:37! Den enda jag har gjort är käka frukost, vaknade halv 13. Haha riktigt illa, sov lite mer än 12 timmar inatt. Fortfarande lite slirig i halsen med, men febern känns borta nu tror jag. Det är dagen före grammatikdagen, känns inte lika attraktivt som dagen före dopparedagen dock... Men ska ändå bli jävligt gott att göra tentan imorn, förhoppningsvis går det vägen så man kan lägga det bakom sig! Har precis skrivit ut den gamla exempeltentan, så när jag borstat tänderna och piffat mig lite, tänkte jag sätta mig och göra den väldigt seriöst, så ser jag vart jag hade hamnat betygmässigt ifall det hade varit den riktiga!

Enklare att plugga när man gör något konkret med... Igår lyckades jag plugga 2 timmar effektiv tid, kändes fasen så mycket längre, och 2 timmar är ju inte sådär jättebra kanske haha, men bättre än inget! Borde gå och hämta mitt körkort inne någonstans kring Maxi och skolan med, men tror jag blir inomhus hela dagen idag med, så får jag hämta det efter tentan imorn. Sjukt gött det kommer kännas imorn efter 10 typ, även hur det går på tentan tror jag. Då ska jag unna mig total ledighet hela fredagen och lördagen, fast på söndag är det lite grejs som måste fixas, ska skriva något brev och lämna in på måndag, sen kanske jag borde kolla vad tusan jag missade för något på föreläsningen igår med. 

Har iaf de 2 absolut bästa tentaångestlåtarna nu, oj oj oj! De kommer här nere. VOLBEAT båda två - GARDEn´S TALE och SAY YOUR NUMBER. Sjukt vassa låtar alltså. Haha man kan ju inte bli på dåligt humör eller få för mycket ångest om man lyssnar på dem alltså. Så sjukt genialt att sjunga på danska i Garden´s tale, oj oj oj! Haha ser riktigt sköna ut snubbarna med hahaha, danskar steg i kurs haha. ( Okej nej, egentligen ser de helt livsfarliga och crazy ut, men ändå)

Förresten så drömde jag att jag blev ihjälskjuten nu inatt, jag drömmer ju bara äckliga drömmar hela tiden haha, det är lite småstörigt sådär? Vad hände med alla sköna drömmar man hade när man var liten, typ heldag på Liseberg och sånt? ;) Haha 

Nä nu får jag börja sätta fart alltså, klockan är ju snart läggdags igen! Haha, lär skriva några sista väl valda ord innan det är dags att lägga sig för att invänta schackspelet med döden :P
Garden´s tale med Volbeat ( GRYMMASTE LÅTEN JUST NU!!!)



Say your number med Volbeat

Träffa mannen med Sveriges sämsta immunförsvar

Hopp, klockan är 14:05. och det enda jag har gjort är att rulla runt i min egen misär haha. Igår när jag skulle lägga mig smällde febern på mig i kombination med en jäkla halsont. Låg och funderade i 40 minuter hur jag skulle kunna ringa ambulans om jag kvävdes eller tappade rösten. Sedan funderade jag hur jag på bästa sätt skulle kunna få allas uppmärksamhet ifall något skulle hända, typ krossa rutorna, maxa musiken, eller slänga mig ner för trappan utanför. Inte speciellt muntra tankar. Sedan började jag tänka hur tacksam jag skulle vara gentemot den som "räddade" mig till slut och bla bla. Haha fy fan, nasty alltså! Tänkte att skicka mass-sms med typ, jag dör ring ambulansen, skulle vara rätt effektivt, men seriöst, vem skulle ta det allvarligt? Fy fan haha. Smsade lite igår, och sa typ" Skickar jag ett sms med ring ambulansen så är det inget skämt" Haha

Som tur var levde jag när jag vaknade idag! Mådde mycket bättre, men fortfarande febrig, och ont i halsen. Är öm med, sådär störigt feberöm i halsen och nacken. Haha, jaja, fick strunta i föreläsningen, kändes lite dåligt, men aldrig att jag skulle palla att cykla in och sitta febrig och lyssna på föreläsning. Får ta igen det senare. Känns faktiskt rätt skönt, för nu kan jag fokusera helt på grammatiktentan som ju är på fredag. Grejen är den att jag hittils absolut inte har kunnat plugga. Blir ju ingen träning för mig ikväll, och Maria var snäll och hjälpte till att ta fotbollen i eftermiddag. Så tiden finns ju där. Hoppas bara alvedonen jag tog precis börjar verka snart, så ska jag nog allt kunna plugga lite iaf. Kommer kännas sjukt mycket bättre efteråt då.

Ikväll är det bonde söker fru på tv! Skönt, ser fram emot en skön tv-kväll sen, förutsatt att jag kommer till skott!! Annars blir det inte lika givande, suck. Jag har en rätt dålig dag idag tror jag, för skulle borsta tänderna och så innan, då är allt vatten avstängt, som tur var kom det på igen efter 1 timma, pfeew, så inte så farligt haha. men idag är jag en fara för mig själv och min omgivning verkar det som haha.

Ska ta och sätta på lite hjortonglögg nu, och börja pilla med grammatiken, ska starta med 30 min iaf, så får vi se vart det bär av sen haha. Krya på mig! Hej :)

I´ll be back ;)

Nu var det klippt! :( IGEN?

Har precis kommit hem från Henrik, där Samuel, Henrik då såklart, Snygg-Martin och Lasse spenderade kvällen. De drack lite öl, men jag höll mig till 2 paket popcorn, hjortonglögg och en mellanöl:) Var trevligt! Men simmade aldrig innan, kom en jävla halsont smygande, bara på vänstra sidan med, och det har bara blivit värre ju längre tiden gått. Satt i bastun på Nautilus, det kanske triggade halsen eller nått. Suck, ibland verkar jag ha lite otur, blir väl så om man partar hårt i kylan och smakar på andras drinkar haha.

Ja det blir till att svälja ner en alvedon oxh lite Enchinagaard, känner att det börjar göra ont i kroppen, Brr vad tråkigt. Skönt att föreläsningen är först 13:00. Imorn får jag fan sova tills dess om det krävs. Sedan ska jag ju förmodligen till idrottshallen och starta upp fotbillen, sitta där och plugga och så då kanske :) Aa bättre att räkna med att det inte blir plugg fören kvällen, så slipper jag få ångest över det. Satt nog kanske närmare 3 timmar effektiv tid idag, eller iaf 2.Gjorde massa olika övningar, så kändes rätt bra faktiskt. Grejen är den att jag inte kan förklara riktigt varför jag gör som jag gör, det är lite tyngre, eftersom halva tentan består av delar där man ska identifiera fel, rätta dom och sedan skriva varför som man rättade som man gjorde. Aja fixar jag nog!

Nu får jag göra mig klar och shotta upp Enchinagaarden, för imorn ska jag fan vara ON TOP! Haha,

Salvation? ( Såg nu att jag stavat fel rätt grovt haha jaja)

Jag är en dålig människa som inte pluggar?

Ahhh... Haha så dåligt! Somnade 23 igår, vaknade först 10... Så sovit 11 timmar inatt, så jäkla gott var det, men hallå! Jag ska ju plugga massa?? Nu är klockan 12:15, och jag har bara ätit frukost i stort sett, planerat lite i huvudet hur jag ska lägga upp grammatikpluggandet bara. Tvätt som börjar nu klockan 13:00, så får väl se om jag hinner läsa 30 min innan dess. Har fortfarande massa disk, jag är en dålig människa! Får inget gjort, dessutom känner jag mig lite slö och avslagen idag med, får se hur jag gör med träningen. Blir hur som helst bastu på Nautilus senare ikväll skulle jag tro, sjukt skönt att sitta och fundera i bastun!

Vilken klämvecka detta är, svårt att njuta när det känns som om världen kan gå under på fredag. Fast världen går ju inte under även om jag misslyckas på tentan, surt med omtenta efter jul då bara, för plugga över jullovet är värdelöst. Iofs tror jag inte att jag kommer kugga, men då får jag allt se till att isf plugga 3 timmar om dagen fram till fredag! Ska klockan mig och ska baskemig inte göra NÅGOT annat fören jag klarat det, gäller att plugga i intervaller bara. Plugg-tvätt-plugg-mat-plugg-hämta tvätt-plugg-träning. Mm så får det bli haha.

Shit vad tiden rullar på, var inne och kollade på skatteverkets hemsida nu precis, börjar lacka rätt rejält, för ska ha tillbaka skattepengar, men de verkar ju aldrig komma... Vad fan! Står att om man haft "företag" att det kommer i december istället, så det är väl det som gäller för mig, men det biorde ju ändå stå hur mycket som ska komma och så inne på sitt skattekonto? Men nää, tydligen inte. Hmmm jaja....

Ahh, funderar massa över helgen, får sluta fundera på den nu, det får bli som det blir. Men fan så tråkigt om jag ska sitta hemma, men ska nog fly fältet för alkohol iaf, suget hinner säkert komma tillbaka, men alltså, nää palla det denna helgen med? Ska hitta någon som vill grilla eller bygga koja i skogen kanske;) haha!

Får fan peppa till, nu blir det plugg 15 min innan tvätten, ska nog kila och hämta mitt körkort någonstans här i Kalmar sedan, skaffa glögg, och äta lite popcorn ikväll kanske? Mysa lite! Haha


Inget plugg, inget lyckligt slut! =(

Jaha, då börjar Boston Tea Party när som helst, men har en ny plan. Jag hoppar faktiskt det nu istället. Ska hamna i sängen så fort som möjligt nu, jag misslyckades totalt med min tänka plan att iaf pluga en timma nu innan. Så tänkte att om jag istället lägger mig nu, så måste jag ju liksom vakna hyfsat tidigt, för kommer jag i säng och ändå sover 10 timmar, så vaknar jag ju 9 isf. Såå aa, får väl se Boston via internet till frukosten imorn eller nått. Men imorn finns inget alternativ, det måste ju pluggas iaf 4 timmar. Det får nog bli mitt mål, minst 4 timmar.

För det enda som står på schemat är tvätta, laga mat, och gå en sväng till Nautilus. Imorn ska jag nog simma, och pressa i bastun med min röda fina vattenflaska haha. Aa, imorn blir en fiiin dag. Nu är jag ändå bara dåsig, trött och lite sådär "tröttmeningslös" hahaha, man får så djupa existensfrågor i huvudet då, så funderar man alldeles för mycket på framtiden. Vad för jobb man kommer att få, om man kommer kunna bli så bra på engelska som man vill och sådär. HAHA! Ja jösses.

Ska bli otroligt skönt att gosa ner sig bland täckerna nu iaf! Ousch, kom precis på att jag har massa disk som måste fixas, men aa, det skadar ju inte om det står till imorn med. FÅr fixa med allt sånt imorn, ska bli riktigt spännande att se när jag vaknar imorn! Får ta och fixa mig nu så att klockan inte närmar sig min normala tid för mycket bara ;)

Haha, flummigaste inlägget på länge? Hur som helst var innebandyn hur bra som helst idag, haha hade en SJUKT bra dag, träffade och gjorde mål hela tiden från alla vinklar, nästan pinsamt. Skönast måste ju vara när Maria börjar lacka lite sådär på skoj. Hahaha! Hääärligt :)

Sleep tight nu! PLÖTSLIGT HÄNDER DET  =)



Dåsig och avslagen haha

Måndag, once more, måndag! Häärligt! Eller? Haha, usch idag skulle jag helst bara ligga i sängen och lyssna på musik hela dagen. Har varit på dubbla föreläsningar idag, usch fick bara lite sådär pluggångest för det. Grammatiktentan är seriöst nära nu, och fatal failure om man skulle kugga den, men det tror jag inte, har den där känslan av att det fixar sig, Men aa, någongång ska väl känslan svika mig? =)

Hur som helst så är det jäkla kallt och rått ute, fy tusan! Så ruggigt att det känns tungt att cykla till bandyn till och med. En jäkla tur att bastun på Nautilus finns och hägrar sedan, ska bli så skönt, kan man sitta och låtsas att man vandrar i Sahara eller nått hahaha, kanske sjunga på någon härlig låt med, dricka lite vatten och bara njuta, haha perfect!

För vet inte direkt om jag kommer orka plugga något idag, snart ska jag iväg till bandyn, så inan dess blir det definitivt inte. Är väl hemma igen vid 20:00 kanske, mat och tv till 21:00. Sedan skulle jag faktiskt kunna plugga fram till 22:00. Så Boston Tea Party kommer, fy fasen så bra! Mm, ikväll blir det bra kväll, har ju hur som helst övat 2 timmar grammatik i skolan redan. Sjukt skönt att inte ha något planerat imorn heller, ska kanske plugga grammatik med alla i biblioteket, men tror nog att jag får mer gjort om jag pluggar själv, vi får se. Kommer säkert sova jäkla länge hur som helst, men aa, får ta den smällen isf, måste sova lite allt :D

Mm, tvätta, plugga och simma eller gymma står på schemat imorn, det kommer bli en fin dag, även om det kommer vara över innan den knappt börjat antagligen haha. Funderar grovt över vad jag ska göra i helgen som kommer, blev erbjuden en plats iSpiikbandyn, men vet inte om jag pallar festa 2 dagar, knappt en dag. Så aa, njaa, sugen som attan på SIngstar, men just nu vill jag verkligen inte festa. Tråkigt om man inte styr upp något, det löser sig nog fint, idag är det bara 1 månad kvar till jul dessutom. Oj oj oj.


Nä nu ska jag fixa mig inför innebandyn, måste nog raka mig, suck haha. later!


Hihi kattungar alltså oj oj oj haha

Sista timmen i Halmstad

Sådär, nu var det ju jättelängesedan jag skrev här i bloggen. Har varit rejält sprutt här i Halmstad. Sjukt skönt att ha gjort tentan i fredags för det första. Var segt som attan att skriva så mycket som det blev, men det kändes helt okej! Ett G måste det ha varit, annars konstigt tycker jag. Var i Halmstad enligt schemat i fredags, så efter ett mellanstopp på Hemköp för att köpa slödricka och korvbröd så anlände jag hos bror vid 17:45 typ. Blev en riktigt kul fest i fredags, träffade många nya sköna människor, men även gamla godingar ;)

Lördagen varlite seg till en början, var inte mycket till sömn i fredagsnatt, men hade världens gulligaste katt som sällskap på natten, Chili hette han, mm där snackar vi kvalite haha, kunde lätt ha ätit upp den busen alltså ;) Kollade på en helt twisted film med Arvid, Elin och Jonna sedan som uppvärming inför förfesten. Eden Lake hette den, var ju helt störd. Kolla in på den, suck alltså haha. Sedan käkades det kåårv, riktigt gott, allt mer folk trillade in sen och partyt var igång. Var rätt seg, men var skojsigt änd, hamnade på BoB sen, haha Halmstads svar till Palace, fast typ värre... men det dansades vilt iaf, så det var kalas.

Idag sov jag grymt gott och till 12 ungefär. Var med brorsan och pantade 5 påsar burkar på Maxi nyss, en månadslön? Blev sedan pizza på Bambino, gott som attan. Men nu är det ILLA ekonomiskt alltså, hälsomässigt med alltså haha fy tusan. GRYMT skönt att spela bandy imorn och bara komma tillbaka till det verkliga livet haha. Ligger efter ekonomin med typ 1500 kr, men aa, snart kommer det skattepengar och efter jul får jag 1000kr bostadsbidrag varje måna. Så det är luuugna fisken ;) Frågan är vad jag ska göra i sommar egentligen? Vill inte jobba massa, brorsan och jag peppade till oss rätt bra på Hultsfred, skulle vara soft att testa det med. Men aa, vi får se. =)

Hopp, nu är det 1 timma kvar tills tåget hemåt börjar rulla, brorsan pös precis iväg är att spela innebandy (AVIS), så är kvar själv och ska hålla ställningarna haha, hur ska det gå ;) får bara se till att inte missa tåget och glömma lägga nycklarna i postfacket :) Ska fixa några smörgåsar och ha med mig på tåget haha, smidigt, så slipper jag tänka på att fixa kvällsmat sen ikväll.

Aaa, det har varit en jäkla bra helg, men nu ska det blir riktigt skönt med härliga Kalmar igen, synd att det är mer än 4 timmar tåg bara, men lyckas jag läsa lika bra i grammatikboken som jag gjorde på väg hit så kommer jag känna mig riktigt nöjd!. För aa tentan på fredag kommer definitivt vara den första som kugga är ett alternativ, fast nja man tycker att man borde kunna skrapa ihop tilräckligt med poäng fär ett G.

Annars så är livet härligt, snart jul och sådär, mysigt! Jag måste ju skaffa mig en liten grå hårboll att busa med bara, hahaha! SÅ ÄKTA KÄRLEK. Haha, ja det var det, skriver kanske något ikväll, vi får se, ha det great nu iaf!


Mmm här kommer jag!

Hopp, haha, haft en riktigt skön kväll, om man bortser från att tentan är imorn, Pluggat extremt begränsat haha, obetydlit lite, men jag känner som så att jag kommer få G på den, och annars vore det riktigt riktigt konstigt. Jag brukar aldrig ha fel med hur jag känner, så det kommer nog gå bra. Innebandyn var riktigt skoj idag, as always, idag slet jag lite mer igen med, skönt efter förkylningen att kunna pressa på lite! Fastnade på Nautilus en bra stund efteråt, galet skönt med bastu och den sedvanliga litersflaskan med vatten haha. Maxi för att köpa värmeljus och pålägg sedan. Skulle ja ha nya rakbland med, mendet var slut med sånna lappar överallt, suck, så får köpa det imorn då istället eller i Halmstad.

Mm, för Halmstad är jag galet pepp på!!! Synd att det står en tenta och 4 timmars plugg på tåget/bussen imellan mig brorsan och kall öl. Haha, men jag tror det blir en strålande bra fredag hur som. Skönt att göra tentan, och det ska ju inte vara några problem att fixa den, drygt att skriva på engelska för hand bara...

Nu är klockan 22:45, tänkte göra mig klar för att försöka sova strax! Tentan är tidigt, så ska ställa klockan på 7, då har jag rätt gott om tid, ska ju bara dra över en mössa, äta lite, vässa bläckpennorna, ta med mig mitt liv och så är jag redo! OJ! Kom precis på när jag skrev det att jag måste ha med mig mitt kvitto på att jag betalt kåravgiften, shit vilken tur jag kom på det! Leget med, annars får man ju inte ens skriva, löjligt.

Aa nu är jag pepp! Säger så nu tror jag,
 
Halmstad, här kommer jag! Tentan, här kommer jag! Sängen, här kommer jag!


Tentaångest?

Idag är det torsdag, dagen före första tentan av 3 innan jul. Känns väl sådär, dels för att klockan nu är 12:06, och jag fortfarande är lite nyvaken, trillade väl ur sängen typ halv 12. Men skönt att sova ikapp lite, eftersom jag ska upp vid 07:00 imorn. Hur som helst så vet jag inte om jag har tentaångest eller inte, borde jag ha tentaångest? Jag vet inte...

Planen idag är att titta igenom böckerna lite, läsa alla assignments som finns upplagda på moodle med. För har jag läst igenom alla dem noggrant så finns det inget mer jag kan göra. Jag tror inte att tentan imorn kommer vara några problem att få G på iaf, för har ju läst alla böckerna och så, så vad tusan? Men när jag tänker på grammatiktentan nästa fredag så känns det lite tyngre, suck fy alltså. Rättade provtentan jag gjorde igår, ovh det gick väl lite sämre än jag tänkt mig, iofs så var jag tydligen slarvig och läsa lite fel. Så det gäller verkligen att läsa vad det står man ska göra.

Förutom att plugga idag så måste jag till Maxi och köpa någon form av pålägg samt rakblad till rakhyveln. Har bröd, smör, ketchup, potatis, 2 lökar, en förpackning passerade tomater, det är ALLT jag har i kylen. Helt sjukt tomt, pefekt eftersom jag ska åka till brorsan nu över helgen, men ändå segt, får äta lunch till frukost, för smörgås utan pålägg är ingen hit för mig. Får se när jag tar en tur till Maxi, efter att jag pluggat en stund och käkat tror jag. Sen är det innebandy ikväll som vanligt, sjukt skönt ska det bli! Bästa vore ju att ta Maxi efter den, så blir det mest tidseffetktivt. Blir LÄTT bastu och ombyte på Nautilus med, skönt som attan att få basta lite, och kunna komma hem ombytt och redo för världen ;)

Ja, hade jag inte haft 2 (3) uppkommande jobbiga och avgörande tentor så hade det varit hur bra som  helst! Låg och funderade inatt på om jag ska köpa en bingolottokalender iår igen, haha, blir så kul att gå upp på decembermorgorna om man har något att "skrapa" eller "öppna". Tänkte på något mer, men det har jag glömt. Sov sjukt skönt iaf, hääärligt!
Blir grymt fint med Halmstad imorn med, sitta på bussen och plugga hoppas jag på, sedan vid avstigningen så duscha och pimpa upp dig för fest, kalas! Hoppas att tentan går snabbt så jag hinner ta en sväng till gymmet innan jag åker, men tror det kommer bli omöjligt att hinna,eftersom jag måste hinna fixa mat innan jag pyser med. Så får nog räkna med att det blir 3 onyttiga dagar som kommer =)

Får väl sätta på spaghetti och min grytröra nu som frukost, blir nog najs hoppas jag  = D

Mitt pluggtillhåll imorn och på söndag! ;)

Fejkledig imorn, SKÖNT!

Woho! NU är det snart dags för lite tv och mat till det, så bra!. Idag har varit en riktigt bra dag faktiskt, inte gjort mycket alls dock. Var på seminarium om The Kite Runner vid 10:00 till 11:00. Sedan gick jag med Snygg-Martin som sällskap till MAxi och köpte en limpa bröd, med bonuskupongen jag fick från ICA igår, haha fattigt. Sen gick vi till Vägverket, där jag tog nytt kort till körkortet, blev nog betydligt bättre än det förra, fast nu var det autografen som blev värdelös istället. Haha alltid är det något!

Snackade även med Siba och så, beställde och avbeställde en grej där fär 3 veckor sedan, och pengarna skulle ha kommit tillbaka efter typ 2 arbetesdagar, nu hade det gått 3veckor, och fortfarande inget. Så fick ringa och greja, det enda som jag fick ut var att det skulle läggas en reklamation  nu, så jag får besked OM jag får tillbaka pengarna först om tidigast 2 månader. Helt sjukt, vadå, får jag inte tillbaka pengarna så måste jag ju kräva att åtminstonde få produkten av SIBA?? Helt galet, aja, det löser sig, får väl se det som en framtida sparning som kan komma tillbaka ;)

Hemma igen så satte jag igång att lyssna på musik och komma i lite stämning, hade tänkt att plugga massa, men det blev inte riktigt så, fixade mat, falukorv, majs, makaroner och tomater, var riktigt gott! Sedan istället för att plugga, så tog matkoman vid alldeles för mycket. Så slutade med att jag däckade i sängen, sov som en stock, sjuukt galet skönt var det. Gick upp när det var dags att packa för gymmet och åka in att starta upp fotbollen. Var på gymmet medan FIKSarna spelade, perfekt. Gymmade riktigt bra idag, en timma pumpande och sedan sköna bastun och duschen :) Så mår kalasbra nu =D

Även bokat tågbiljetter till Halmstad nu, blir mys och kvalitetstid med brorsan, biljetterna kostade över 400 kronor, har blivit dyrare, det måste det ha blivit alltså... Men det får det vara värt! Åker vid 13 på fredag, efter att jag gjort tentan. Så blir skönt tentaslask i Halmstad istället för Kalmar. Hemma i Kalmar igen ( om inte resan blir fel på som den alltid blir nästan?) på söndag 20:45. Ska bli riktigt skönt att sitta i buss/tåg 9 timmar, för det finns typ inget man kan göra förutom att plugga eller sova, så brukar kunna vara väldigt effektiv. SKönt det eftersom det snart bara är en vecka kvar till grammatiktentan, brrr!.

Imorn är jag ledig helt från föreläsningar, så ska ju ägna en del av dagen åt att plugga inför litteraturtentan, men just nu känns det mest jäkla gott av att bara kunna ligga kvar i sängen om jag skulle känna för det. GREAT! Haha. Aa jag säger så sålänge, klockan närmar sig 21:00, och då borde jag plugga lite, får se om jag lyckas, Känns rätt tveksamt haha.

På jäkla gott humör, I Like, bara att fortsätta såhär så kommer det bli hur bra som helst

I´ll take whatever I got in the fridge ;)

Ohhhuuu! Idag har jag mycket att skriva om, mycket men lite tid, usch, aja, lånar tid av mig själv från imorn eller nått. Mm, idag var en kort dag! Den har bara försvunnit. Vaknade upp ur min dvala ( gud så gött jag sov haha!) 8:50. Insåg att jag hade hur mycket som helst att göra innan föreläsningen började vid 10:00. Så när jag insett det var det bara direkt till toan, putsa upp sig, raka sig, och greja. Sedan mot kylskåter, som nu är VÄLDIGT tomt, dels för att jag inte handlat på länge, men läget har färvärrats eftersom jag fortfarande inte har fått tillgång till mitt bankkonto.... Så imorn måste jag ta med mitt leg till banken och se om jag kan få ta ut lite pengar på det gamla hederliga sättet. Så min frukost bestog av lite allt möjligt, mest HUR TORRT BRÖD som helst, så fick ösa på Philidelfia, så det mest smakade "mjukt och lent", sen åt jag lite majs och 2 tomater haha. Härligt ;)

Kom hur som i tid till föreläsningen, typ 30 sekunder innan det var döden dö. Var så dåligt påläst idag, usch, skönt att det inte finns några nya saker att läsa i grammatikboken nu. Så aa, det var lite flummig lektion, men det gick bra ändå. Sedan bestämde jag mig för att gå på gästföreläsningen klockan 13:00. Men först gick jag med Samuel och SNygg-Martin till kårexpen, där jag skulle hämta ut min mobil och betala det nya kårkortet jag beställt. Mobilen låg där sedan klockan 11:00,. då vi var där och skulle beställa, kortbetalaren funkade inte, så lämnade mobilen som pant haha. aa hur som, tog med Pappa-Martin, lasse och samuel ut på stan och käkade på Table 20. Så sjukt gott var det, schnitzel och bearneasås HAHA stavade jag fel på båda där nu? Snygg-Martin fick betala det åt mig, så har skylder till allt och alla snart. Sälja mig själv imorn kanske? Hahaha!

Gästföreläsningen var... aa den var... Sövande? Ingen aning om vad tusan den hölls för, har väl lärt mig något spännande. Var mest faschinerad av gubben som höll den, han hade en sjukt sovande och lite sådär mysig röst. HAHA det i kombination med matkoma gjorde att jag blev sådär sjukt trött och tung i huvudet. ALDRIG varit så extremt nära på att somna på en föreläsning, lite skönt var det, måste ju varit hur avslappnad som helst iaf. Hehe

Efter föreläsning nummer två bar det av till KÄRA hederliga Nautilus, eller ja, inte så hederligt eftersom det har kostat mig massa trubbel och beställning av kort och skit, men vår relation känns i stort sett reparerad nu;) Stig förs ti duschen ett tag, sjukt skönt att duscha sig varm, var ruskigt väder ute. Hoppade sedan i bassängen för att simma 60 min, det blev bara 50 min, men det var nog lika bra, för just nu mår jag skit i ryggen och axlarna, skit är ju egentligen jättebra. men glömde stretcha så det stramar och håller på, smygkrampar liksom!! Träffade Johan där med, så vi bastade och snackade lite om livet haha.

Brrr! Jag måste verkligen sträcka ut på mig nu, usch vilken obehaglig känsla när det småkrampar i ryggen och varstans... Hemma från gymmet så satte jag igång att spontanbaka 2 pizzor, Behövde mat ASAP, och allt var i behov av att diskas, så då tänkte jag att jag gör pizza, för det har man ju bara i ugnen ;) Blev hur gott som helst, lätt mest lyckade pizzorna jag gjort ever. En liten bt kvar till frukosten imorn med, eftersom det jag nu har är, 2 tomater, 1 apelsin och en bit hemmagjord pizza. Haha GOTT :D.  Mm sedan blev det till att städa lägenheten lite, diskat upp allt, var mkt alltså. Sedan torkat av lite överallt och sådär. Så aa, fått gjort en del,men inte pluggat än, och nu är klockan 19:57. Borde försöka börja strax, så jag iaf läser 1 timma idag.

I helgen blir det nog så att jag åker till kära bror i Halmstad, direkt efter tentan på fredag isf. Så ska vi ha great quality-time. Blir nog riktigt skoj skulle jag tro, men måste ju få mitt leg och mitt kort först, hoppas jag får det imorn så jag kan bärja leva normalt igen, och beställa tågbiljetterna isf. Har knappt några pengar, menen tripp till Halmstad vore sköj, så får nog bli så ändå. Får offra lite sparpengar. Nu får jag lägga ner, ska bara komma på något smörigt att skriva först...

Se ALLT positivt, för med det negativa kommer ALLTID något positivt, enjoy ;)

Söndag! Igen! Haha

Nu har jag haft tre söndagar på rad! Haha det är knepigt alltså... Känner mig hur slö som helst idag, liknande känslan dagen efter, väldigt likt faktiskt. Men beror nog på bristande sömn inatt, kollade på hur mycket film som helst, var mysigt" Lätt värt att må lite kass idag haha, det där med plugga alltså. Hoppas jag kvicknar till sedan ikväll efter innebandyn. För just nu har jag inte gjort ett skit idag. Eller jo, tvätta kläder har jag gjort, ska alldeles strax hämta in dem igen. Tror inte de har hunnit torka klart bara, för började tvätta 40 min för sent.

Tänkte lägga mig i sängen och sova 1 timma sen efter jag hämtat tvätten, alltså fram tills jag ska till bandyn, I need it haha. Inte fått mitt bankkort idag, så ska nog lägga mina absolut sista mynt på en energidryck på Maxi kanske, vore gött som tusan, och då kommer jag igång lite igen ;) På fredag är första tentan med, så det blir till att plugga uppgifterna som vi gjort till de olika böckerna. Inte speciellt långt kvar till det är dags för grammatiktentan heller, och precis när jag skrev det kom jag på att det förmodligen är ett nytt kapitel att läsa i grammatboken till imorn. Suck då. hopp bara att njuta så mkt som möjligt nu innan då haha ;)

NU har klockan passerat min tvätttid, får kila ut och fixa det nu, så blir det till att skriva mer sen ikväll då kanske =)

It was a good day? =)

Sådär! Nu är det söndag på riktigt, hehe känns helt konstigt. Men fasen, jag skulle ju vara så effektiv nu idag när jag inte druckigt ngt eller varit uppe sent, men var helt döende när jag vaknade, kom väl ur sängen 10:30 ungefär. Nu är klockan 13:13, och jag har bara ätit frukost och sjungit lite Singstar haha. Hade tänkt plugga klart och läsa klart nu innan jag kilar till gymmet och idrottshallen. Men så blir det inte. Ska sticka om en kvart ungefär, så får bli att packa gymkläder och skriva ut en dagordning till mötet istället.

Kommer väl vara hemma igen krinv 4 halv 5 kanske, så då har jag fram till 19:00 på mig att skcika in uppsatsen och läsa klart Kite Runner. Blir kalas. Sen ikväll blir det film hos Sofie, fina fiskar. Ska bli hur skönt som helst att börja träna nu igen, var så länge sedan (9 dagar om man struntar i innebandyn) så det känns som om jag glömt av hur man gör haha. Känns lite konsigt att gå tillbaka till brottsplatsen igen bara haha, och dessutom ska jag behöva betala 100 kr för att få ett nytt gymkort. Nu har jag ju typ inga värdesaker som kan bli stulna iaf, haha så får väl glädja mig åt det ;)

Jag har 170 kronor löst tills jag får nya bankkortet, och behöver desperat ha nya rakblad till rakhyveln, men då har jag inte råd med gymkort. Så aa, bröd måste jag dessutom köpa, så f¨r väl bli gymkort och bröd, så får jafg raka mig med ASSLÖa blad tills jag får pengar igen haha. Tur att jag inte kan bli så värst skäggig då;)

Ojoj, nu är det dags att börja fixa ihop sakerna. Bastun och ljuvlighet här kommer jag;)


Kvällen då jag träffade Franz

Sådär, då sitter jag här och skriver lite igen. Klockan är 23:30 och jag är inte på kåren, hehe, ovanligt som tusan eftersom det är lördag! Träffade Severina på Kvasten vid 18:45, så handlade vi varsin rättvisemärkt Cola som vi skulle ha till filmen, så köpte jag 1 kg morötter att ha som snacks haha. ;) Skön mix där faktiskt! Det var trevligt! Jag fick träffa Franz, som aa, hmm var lite naughty får man allt säga!

Han skulle lägga sig tidigt, men när det släcktes i hans sovrum så blev han svart och kinkig, Sverina skulle krama honom lite då så att han kunde somna in lätt. Då skiter och kissar han på hennes klänning och i hennes hår! Sedan sätter han sig på golvet och fortsätter lämna en hög med rand efter sig. Alltså fy fan! Vilken dålig stil... ! Hahaha men var rätt underhållande att se. För er som tror att Franz var något mongobarn eller bara något konstigt, så var det nästan rätt. Han var någon ödla, som jag inte kommer ihåg vad den hette, men 35 cm lång var han iaf ;)

Sen kollade vi på Garden State och drack den ekologiska och rättvisemärkta Colan, den var faktiskt riktigt god, fast vissa likheter med Cuba-Cola fanns ju... Garden State var en riktigt mysko film, men slutet av filmen drog ihop påsen jäkla bra, Så hade budgeten tagit slut och de missat sista minuten, så hade den varit rätt kass haha :D.

Fick jätte ont i huvudet sen bara :S usch, vet inte varför, så jag tackade för mig vid typ 22:10 eller nått sånt, åkte via Henrik för att hämta min väska och ta mig en huvudvärkstablett. Konstigt som attan att huvudvärken smög sig på så sent, kan ju inte ha med bakfylla att göra då... Just nu känns det helt okej i huvudet iaf, så hoppas inte det är ngt som sitter kvar till imorn :) Jag tror att morgondagen kommer bli en jäkla bra dag, jag hoppas det iaf :D Kommer kännas riktigt skönt att vakna upp pigg och fräsch, inte som man brukar en söndag, skabbig äcklig och bakfull haha. Trist med huvudvärken bara, lite otacksamt att få det om man sköter sig!

Just nu är TAKIDAS GIVE INTO ME på repeat, hehe, fasen, den är veckans låt utan tvekan. Grymt skön, synd att den inte finns till SIngstar, kanske kommer vem vet;) Då ska jag sträcksjunga den så jag isf kan få poäng haha. Mmm, härligt med musik är det allt :) Imorn så ska jag nog ändå unna mig rätt mycket sömn, kanske ställa klockan på 10:00? Planen är att plugga lite, får se hur mycket jag orkar med. Tvätta, och förhoppningsvis känner jag mig kalasgo, så jag tar mig en tur till gymmet. Annars får träningen ta vid med den nya veckan på måndag. Sedan blir det film och mys, blir kalasbra!
Kom på nu att jag ska försöka styra upp ett FIKS-möte med bara, fast det ska nog gå rätt fort, mest för att få det bokfört på papper att vi träffats :P

Mmm, det känns rätt gött faktiskt haha. Första tentan närmar sig nu dock, på fredag ska alla böckerna och filmen vi läst/sett tentas av. Dvs 6 stycken böcker och 1 film. Blir nog rätt tungt, det ska ju inte vara några problem om man varit med på alla seminarium och läst böckerna och så, men när man kollade på exempeltentan så kändes det som om det kunde bli riktigt tungt alltså. Var väldigt fokuserat på detaljer i boken, eller såklart rätt generellt, men ändå fokus på ngt speciellt. Jag är ju bra på att ordbajsa, så det ska nog gå bra hur som.

Får sluta skriva nu, ska väl skölja ur lite vax ur håret, borsta tänderna och glida fram emot sängen, så kan jag ju låtsas att jag är på kåren och skakar lite rumpa <3 ;) Hehe ja faaasen vad skojsigt. Får göra come-back nästa helg haha.

Lördagen som var en söndag

Hoho! Haha jag vaknade upp halv 12-12 idag, det var rätt illa! Födelsedagskalaset hos sofia var riktigt kul igår, alltid kul att träffa lite nya människor med. Det hela slutade med att vi gick till Bistro Bar. inte bästa stället man kan gå till här i världen, men riktigt skön musik var det måste jag säga! Haha bananas on the dance floor, nästan :)

Köpte korv som förmodligen var världens ohygieniska, men fy faaan så gott det är med french hotdog sådär på kvällen, OJ oj oj! Var hemma sen i lägenheten vid 02:40 ungefär, men var seg på att hamna i säng, så somnade väl iaf vid halv 4 ungefär. Så kanske okej att sova till 12 då?

Idag har jag lite lösa planer sådär, ska skriva klart uppsatsen och posta in den. Sedan ska jag läsa de sista 100 sidorna i Kite Runner. Är rätt pepp på det faktiskt, så blir nog bra! Ikväll ska jag träffa Severina och snacka igen lite tid, och kolla på någon film som tydligen skulle vara bra :) Pepperkaksdeg och glögg blir det nog med, fasen så naaajs! Så aa, ikväll blir det med högsta sannolikhet en lugn lördag, men man ska aldrig säga aldrig?

Det jag är mest pepp på just nu är annars de varma smörgåsarna som jag fantiserar om just nu, ska lätt fixa mig några stycken till frukost snart haha. Annars är nog livet lika bra idag, även om man kan känna av alkoholen man drack igår, blä, får komma igång med träningen ordentligt nu när jag börjar känna mig helt frisk igen ;) är fan fortfarande pyttelite förkyld, men går man ut så får man ju skylla sig själv.

Tror jag pausar här och går och duschar samt fixar frulle! :)

God och Glad ;)

Mhm, idag var min första dag utan plånbok körkort och hela kittet, kändes lite naket får jag säga! Kom iofs på när jag käkade frukost att jag har ett gammalt leg, och när jag hittade det så såg jag att det faktiskt gällde i 2 år till., hehe så nu vet jag vem jag är igen! Men bilden på id kortet var inte speciellt likt längre haha. Var på föreläsning fram till 11, var riktigt slöö, kunde ha somnat tror jag haha.

Henrik, Samuel och jag gick sedan ut på stan för att köpa en present till Sofia, som fyller år idag, och ska ha lite födelsedagsfest, vi hittade en skojig present som vi hoppas hon blir nöjd med ;) Sen var det dags att gå till systemet, köpte lite lätt inför kvällen, haha och kassörskan min när hon spanade leget var inte att leka med haha ;) Men det gick vägen! Ställde av grejerna hos Henrik innan jag började cykla hemåt, ska samlas där på lite fest före förfesten tänkte vi!

Min plan var att plugga när jag väl kom hem, klockan hade inte hunnit bliså mycket. Däremot var jag så sjukt sugen på att sjunga Singstar. var på så jäkla gott humör så var tvungen liksom! Laddade ner 3 nya sköna låtar, bland annat Enjoy the silence med Depeche mode, och Roger Pontares schlagerlåt. HAHA var skitskoj att sjunga, jag var värdelös på pontares låt, jisses!! Men slog fasen några rekord annars;) Var så sugen så att jag bjöd in Snygg-Martin hit nu innan Henrik, så vi sjunger nog loss några låtar innan vi åker in till stan. Haha HÄÄÄÄRLIGT!

NU har jag precis ätit mat, väldigt simple idag, makaroner och falukorv haha, men var rätt gott iaf:) Det som återstår nu är att diska och fixa iordning sig! Kan nog ha ganska bråttom, med tanke på att Snygg-Martin kan trilla in när som i stort sett.

Jag är på förbaskat bra humör idag med, fy fan vad jag gillar det, man riktigt känner hur bra man mår, hehe, njuta av stunden ska man göra, och jag börjar nog bli rätt bra på det nu! Det sjuka är att jag är såå galet glad, skrattar och sjunger för mig själv typ, till alla låtar jag lyssnar på nu så måste jag sjunga med och skratta med liksom. Haha men det är ju jäkla gott att man mår så :D

Får se vart kvällen slutar sen, nu eftersom jag hittade ett gammalt id-kort, så kan jag ju gå ut, och det verkar som om folket vill ha med mig ut, usch jag som skulle chilla. Haha, ja vi får se vad som händer iaf, har inte köpt så mycket att dricka iaf, så blir nog lugnt på det planet iaf ;)

Får ta och diska alt duscha nu så det är fixat, sen tar jag till ton! Hahaha, akta grannarna, för ja, ibland undrar jag om mina vrål kan höras ut? ;)

Bestulen på allt men ingenting!

Jaha, vet inte vart jag ska börja? Innebandyn var huuur bra som helst idag! Var jättekul att träffa folket igen och så, hade ett riktigt kalasbra lag idag haha, samtidigt som jag hade bra flyt =) Höhö. Sen gick jag och Kim och satte oss i bubbelpoolen i Nautilus, hur gött var inte det?? Hur bra som helst, lite dusch, lite bastu på det så mådde man ju hur bra som helst! Haha Livet är underbart när man vill.

Mm, problemet var att vi lagt alla värdesaker i mitt låsta skåp, under väskan. När vi gick glömde vi dem kvar i bitten av skåpet, vi återvänder 3 minuter senare. ALLT är borta och ingen har sett något,, konstigt... Så efter en bra stund letandes och frågandes så gav vi upp... Slutade med att vi mellan 20:45 och 22:30 ringde och spärrade kort, var på statoil och maxi och spärrade kort, ringde även polisen, var vid Kims lägenhet och sa till grannarna att någon tattare kunde komma och ta hans grejer och blaha blaha. Kvällens sjukaste är när Securitas säger att de inte kan komma och öppna fören Kim kan visa leg, DAH, det är stulet och det nya kommer till det låsta postfacket om tryp 1 vecka minst? Haha så vi gick hem till mig för att käka lite mat och kolla över läget. Vi tog lite tyck synd om oss öl till det, smakade sjukt bra alltså haha. Det löste sig med Kim för att han flickvän körde hit från Oskarshamn med hans pass och en extra nyckel. Jobb well done Anna får jag säga :)

Mm, så egentligen ingen hit det där med kvällen... Haha. Det jag dock glädjes åt rätt snabbt, var för det första att jag nu får ett nytt körkort, och bilden där på kan bara bli bättre än det förra, hehe YES. Får dessutom ett nytt bankkort, och det har jag velat ha länge, så kalas det där. Kommer ju dock få leva som en jäkla tattare, Henrik får köpa ut öl till mig imorn, kan ju inte handla på systemet. Henrik får låna ut pengar, eftersom jag har några få mynt här hemma fram tills att jag får ett nytt kort... Tidigast måndag. Det blir INGEN utgång i helgen hur mycket jag än vill, för utan kårleg och vanligt leg kommer jag ju ingenstans, hur mycket skägg jag än försöker att odla HAHA.

Aaa, men vad fan, life is great just nu ändå! Vet inte riktigt varför, men mår fan som en kung just nu ändå. Mått bra hela veckan, grymt skön vecka. Det jobbiga är att jag bara drömmer mardrömmar varje natt ju, priset man får betala för att må bra på dagarna?Hehe så värt det? Fick höra fina ord på innebandyn idag med, härligt med sånt. Känns så skönt att folk uppskattar personen man är, så aa, jag trivs rätt gött faktiskt;) Mmm, jag fick aldrig säga fina ord tillbaka, men jag tror att personen vet precis att jag har lika fina ord att säga :)

Nähä, ska man runda av nu kanske? Kommer somna som ett barn efter lite öl, sjukt bra dag! Men inslag av ett Sverige som känns avlägset, eller SÅ nära? Aja, hoppas tattarna som snodde sakerna får ångest och börjar gå in i mitt Karmasystem istället ;) Thats life du vet.

Peace out så ska jag sussa sött utan mardöm inatt gärna :S

Give into me please =) Haha

Tjoo! Nu sitter jag här, klockan är 16:21 och jag har precis kollat lite på tvn, ätit några smörgåsar och sådär. Vaknade idag av klockan 8:50, var inga problem alls att gå upp idag, men däremot så drömde jag mardröm nu igen, suck, minns det precis med! Fy fan, inte skoj. Familjen och många vänner var med i drömmen, orkar väl inte gå in i detalj nu direkt vad den handlade om. Men var jätteinspirerad av Mirrors som jag såg i tisdags, haha ja det var grymma likheter, jag var "huvudpersonen" och försökte varna alla, gick åt fan.

Aa,sen när jag förträngt det och fixat allt annat, så var det dags att åka in till skolan, dubbla föreläsningar idag. Hade tom med mig smörgåsar i halvlek för att spara pengar istället för att käka ute hahaha, studentpoäng till mig :) Satt hemma hos Henrik och käkade, snackade igen lite tid, var ett tag sedan man tröäffade henrik one on one. Ska dit imorn eftermiddag iaf, Sofia i klassen fyller år, så ska dit och mingla på kvällen. Så thats why jag och henrik ska till systemet bland annat. Blir nog skoj, vill inte slå på ngt stort, men man ska aldrig planera något sånt i förväg. Får se vart höstvindarna blåser hehe.

Tänkte trilla iväg till innebandyn om en halvtimma ungefär, är inte helt så frisk som jag hade tänkt, men sugen på att träffa folket och lira lite lätt, värma mycket bänk om inte annat haha. Lär ju vara lite rostigt, känns som om det var jättelänge sedan sist. SKa ta med ombyte så jag kan gå in till Nautilus efteråt, fy fan så soft det ska bli!!! Åh nu när jag tänkte på bastu, så kom jag på vilken sjukt fin solnedgång det var innan, oj oj oj . Tegelbyn är MYSIG. Det går inte klaga på haha

Känner mig hur trött och avslagen som helst, men fortfarande på jäkla bra humör i allmänhet, alldeles sprallig och skrattar som tusan, nästan till gränsen att det är störigt tror jag hahaha, så får väl akta mig:D Behöver nog träna ur lite energi ;) Energi på hösten är ju ovanligt annars... Så får vara nöjd där höhö.

Undra om jag pallar att plugga något ikväll? Kanske skriva klart uppsatsen, som vi tydligen inte behövde lämna in fören söndag, fast skönt att ha det bakom sig. Annars hoppas jag nog fasen på att jag blir inbjuden på film eller nått, vore skönt att se något smörigt idag haha, en romantisk komedi kanske? Haha :D

Nu är klockan "dags att pilla sig i ögonen och byta om för att åka" mycket. Så får säga så så länge iaf ;) Ha det kalas nu, och lyssna mer på Takidas GIVE INTO ME, för tusan;)

There is no monster, just a beautiful day

Haha, jag har mycket att skriva i bloggen nu känner jag! Vet inte vart jag ska börja, kanske ska starta med att berätta hur min plan har gått? Vet inte, a får väl säga att det inte gick riktigt som jag hade tänkt, men bra nära ändå! Hittils iaf. Lyckades läsa 260 sidor i Kite Runner, så bara 100 kvar i den! Visade sig att den inte ska vara klar fören söndag, så det gjorde ju inget, annars hade jag väl panikläst in på timmarna! Grammatiken blir det nu efter jag har lyssnat in mig i stämningen och lekt av mig lite haha ;)

The Kite Runner är en jäkla bra bok faktiskt! Hittat 4 bra citat i boken med haha, ska lista dom sist! Mm, vad tusan var det jag hade mer på hjärtat då, herregud det var massvis! Kollade iaf på Bonde söker fru innan med, haha vet inte om det är så bra egentligen, men mådde sjukt bra av att se det, satt och fnittrade HÖGT för mig sälv, hääärligt! Kollade även på halv 8 hos mig igen, det är riktigt mysigt program, "berättaren" är guld värd! Funderar på om det är Helge Skoog, det låter ungefär som honom iaf... Aa tål att funderas på..;)

Tänkte även på att jag kommit i en jäkla bra uppgång nu, har mått sjukt bra de senaste dagarna faktiskt! Även om morgorna har varit katastrof! Haha kanske priset man får betala? Så att min förkylning förde ju faktiskt med sig massa fördelar, eller ja, kroppen har väl fått sova ut, och jag har blivit på jäkla bra humör!

Nä nu får listan komma in här i halvlek ;) Fasen, den med monstret tycker jag är klockren, den ska jag lätt ha i bakhuvudet imorn, dubbla föreläsningar och grejs, då behöver man något skönt att tänka på, så mår man så soft så :D
Samma med det första citatet, man kanske kan tro att man hellre tar en lögn och lever på den, men NÄÄ, seriöst, embrace the truth och kosta vad det kosta vill, det blir mycket bättre när det väl blir bra då.

It is better to get hurt by the truth, than get comforted by a lie

There is no monster, just a beautiful day

Life is a train, get on board

It is better to be miserable than rude

It takes a donkey to know a donkey

Aaa det var dagens citat, alla ur Kite Runner. jag hade faktiskt kunnat börja gråta på en sida i boken, haha det tyckte jag var härligt, hehe. Nu gjorde jag inte det, men det hade kanske varit sköönt haha. För att byta ämne lite, imorn är det alltså dubbla föreläsningar, och då måste man äta ute, om man inte tar med sig smörgåsar eller något sånt hehe, det har jag faktiskt gjort någon gång, sparar ju sjukt mycket pengar på det hehe. Men aa vi får se, hur som helst så har SIBA stuligt 500 kronor från mig, som ska föras tillbaka på kontot, men de kommer ju inte? Suck, ska man ringa banken/SIBA? Eller ska man vänta och se? Jag är lite mesig med det där med att ringa ibland alltså haha, förra gången när DJuice var skyldig pengar så kom det tillbaka mycket senare än sagt med, så aa, punkt! Det löser sig :)

Mmm kära bror är på Cape Verde nu, fy fan, jag är inte avundsjuk :D Hehe, hoppas du njuter åt mig med! Känner att jag har blivit brunare, är det dig eller morötterna jag ska tacka? Höhö

Aa nu känns det rätt gött faktiskt, peace out!


KRIS! Haha annars bra!

Ahhh, idag är det fan kris alltså. Aj aj aj. Helst ska jag läsa 360 sidor i Kite Runner. Vilket förmodligen tar någonstans kring 6 timmar, fy fan alltså. Sen har jag grammatik till imorn, hade tänkt lägga mycket tid på det oxå. Grammatiken ska vara genomkollad till föreläsningen imorn, och Kite Runner ska helst vara utläst till imorn vid 3-4. För då ska vi göra uppgiften till den. Jag får se omjag kanske slipper gå till idrottshallen idag och starta upp fotbollen, för om jag får oaus från det idag så är det faktiskt fullt rimligt att jag klarar alltihopa! För är rätt pepp! Hade en kalaskväll igår så nu tusan ska det bli mycket gjort idag!

Kollade annars schemat för imorgon, och det finns ingen tid alls för att läsa. Föreläsningar till 15:00. Ska vi då hinna göra uppgiften så får vi ta och göra den då, för sedan har jag tänkt att jag ska spela innebandy på kvällen, känner mig typ frisk idag! Ja fy, egentligen borde jag sluta skriva, käka frukost och bara börja läsa! ( för ja.. sov lika länge idag, och kunde sååå lätt sovit längre.) Måste bero på att jag inte har tränat, är lite förkyld, och att det är mörkt och grått väder ute =)

Räknade lite nu, om jag käkar och gär mig iordning så bör jag kunna börja läsa senast 11:45. 3 timmar innan jag börjar med maten. Sedan är det 45 min innan jag måste gå till idrottshallen om jag nu måste det. Väl där bör jag kunna läsa i 1.5 h. Då är vi uppe i 5.5 timma. Då bör Kite Runner nästan vara utläst. Efter fotbollen är jag hemma och käkar, klar med det vid 20:30. Då har jag 2.5 timmar som jag tekniskt sett skulle kunna ägna åt grammatik och sista läsningen i Kite Runner. HAHA och jag som inte är för att planera ;) men håller jag mig till detta schemat så borde allt gå enligt planerna. DÅ är jag ju Stört duktig alltså.

Mm, jag är hur som jäkligt glad inombords. Haha härligt.

Lets get down to business shall we? Mm, hej hej!

Movie Poster Image for The Kite Runner

Slitigt på tisdag morgon

OJ oj oj! Dålig trend denna veckan hittills, var/är helt totalt förstörd, då har jag ändå sovit fram till 10:20, men vissa avbrott av snoozeeffekten dock. Men är säkert för att jag är lite förkyld med, kroppen behöver vila mycket. Känner mig mycket bättre på förkyldningsfronten idag som tur är! Men en jäkla tur kan jag gymma lite lätt imorn, men inget jag räknar med direkt. Så det känns ju rätt gott! Men tusan vad jag har drömt konstiga drömmar senaste tiden, vaknar upp och vettetusan ut eller in, hög puls och allmänt aggresiv och kinkik vaknar jag upp. Inte alls roligt haha, hoppas jag blir av med det snart oxå ;) Jag drömmer ju som tusan hela tiden, minns oftast väldigt bra vad som hände i drömmen med...

Aa hur som! Idag ska jag kolla igenom min Essay, annars är det 200 sidor i Kiterunner som är målet, samt göra grammatiktestet och läsa sidorna i boken som är avsedda för torsdag. Kände nu att det verkar bli tajt alltså. Visserliggen är esseyn typ klar, men 400 sidor är Kiterunner på, och det ska vara klart till torsdag 16:00 typ. Så jag får helt enkelt vakna till liv snart, klockan 12 börjar passet ;) Har alltså 70 minuter på mig att vakna till extra bra, och öleka av mig samt käka frukost, det är lugnt!

Ikväll blir det kanske skräckfilm, annars ska jag och Snygg-Martin förmodligen mysa lite med grammatiken, haha fy fan vad spännande. Men då får man ju lite gjort iaf, så att det blir nog bra! Ett annat alternativ är att vi leker med grammatiken på eftermiddagen iaf, det blir nog fiiint,

Jag får börja fixa med frukosten och så nu, skriver säkert ngt mer sen!

HAHA! Denna bilden kom fram när man googlade slita, riktigt såhär sliten är jag INTE, så no worries haha

Måndag och något om ögonblick ;)

Idag är det måndag, haha den började katastrof-illa. fy fasen, vilket konstigt humör jag vaknade på, trodde jag hade försovit mig, sedan troddejag även att det var sönda och inget plugg. Suck så det blev jobbigt att ta sig upp, helt förkyld och inte en gnutta bättre, men efter att jag fått i mig lite mat, och lyckats cykla genom det besvärliga vädret till seminariumet, så kändes det mycket bättre faktiskt!

Var hemma igen från seminariumet vid halv 13, blev att jag inte gjorde något plugg alls egentligen, förutom lite planering, fören vid 16:00. Men sedan bar det av rätt rejält! Typ vid 18:00 så var uppsatsen "klar". Måste kolla igenom den mycket nu bara, så att man inte gör samma fel som förra gången :S Svårt det där! Skrev hur som helst för abort, finns det för övrigt någon idag som är emot abort?? Läs min uppsats isf ;)

Nu ska jag kolla på Halv 8 hos mig, tyckte det var en mysig tvserie faktiskt, hehe, hoppas det blir bra idag med! Nu blir det lite hoppa i tiden, för klockan är redan kvart i 9. Haha, halv 8 hos mig var bra, mysigt program som sagt, soft att kolla på sådär i början av kvällen ;) Kollar på första andra tredje nu med, med Ernst haha, härligt det oxå!

Oj Oj! Vad jag nös en stund nu, haha det är så jäkla skönt! Ligger top 3 av skönaste saker man kan göra tror jag:D Synd att man bara nyser i typ någon milliesekund! Höhö. Nu börjar vakan inför Boston Tea Party! 55 minuter musik och läsa ingen uppsats, rätt soft nöje får jag säga ändå! Blir nog inte helt fel, hehe.

Detta inlägget är ett typiskt exempel på vad som händer när man börjar blogga 19:30 och slutar lite efter 21:00 Haha, en resan genom tiden typ, rörigt alltså. Ska försöka skriva klart snart innan jag kilar iväg och gör något annat :) Håller på att lyssna på en rätt skön halvgammal låt. AKON  - SORRY BLAME IT ON ME. Tycker den är riktigt skön, och blir typ pepp för att någon ska skylla på mig för något. HAHA så har det blivit de 4 senaste gångerna jag lyssnat på den. Så att om det är någon här ute som vet att man borde få lite skit, lyssna på den innan, fasen man blir på ett sjukt skönt humör, ready to face the world ;)

Förresten så har jag varit förkyld ett tag nu, är väl 5 dagar nu iaf, börjar få lite träningsabstinens, så blir jag inte frisk snart så kommer jag definitivt gå till Nautilus och duscha och basta iaf:D Häärligt! Känns hur konstigt som helst att missat innebandyn 2 gånger i rad nu, det känns ju lite som om jag äger och bor i idrottshallen haha, så känns lite som om jag  glömt ett barn på dagis typ. Haha, inte för att jag vet hur det känns, men typ =)

Nu lägger jag ner för stunden, kanske skriver till lite sen, när jag hoppat i tiden fram till Boston ;) Peace out!

Den som behärskar ögonblicket, behärskar livet ;)



Mmm, spännande ;)

Julafton för tusan !?

Jisses! Precis kollat på film med Sofie, en halvläskig skräckfilm + lite av en film som gick på 4:an. Grejen är den att jag nu har sjuk julstämning, eller jag har inte julstämning så direkt, men om någon skulle fråga mig nu vad det är för dag imorgon, så skulle jag svara Julafton! Helt sjukt. Haha, det var juletid i skräckfilmen, kanske det som har satt spår. Dessutom åt jag precis en klump pepparkaksdeg, haha kan nog ha viss inverkan med kanske ;)

Shit! Precis nu kom jag på att min tvätt fortfarande hänger på tork ute i tvättstugan, jisses, ska kila och hämta den nu direkt så jag inte glömmer det som vanligt :S

Så då var det fixat, haha snackade innan om att jag brukar glömma av just tvätttiden och spå, fy tusan vad nära det blev så nu, när man talar om trollen alltså haha, då passar de små jäklarna på att titta fram! Känner mig riktigt pepp på en ny vecka, trots förkylning och andsträngd hals/röst. Blir fan en tuff vecka bara alltså. Måste skriva en uppsats ASAP som dessutom ska bli bra, innan torsdag. Dvs imorn får jag nog skriva klart den så man har lite tid att spana igenom. Sen har vi den sista boken. Kiterunner. Som ska läsas ut innan torsdagkväll med. För att krydda till lite extra har vi den ständigt hängande grammatiken över med, som även den ska vaar läst till torsdag. Men måste repetera i stort sett hela boken med innan testet den 28 november, Haha ja det finns ju att ta i som du märker.

Planen är hur som att ha en helg utan alkohol nästa helg! Då kan man ju förhoppningsvis plugga en del, om inte annat läka ihop kroppen och organen haha. Tror på mig själv imorn! Först seminarium, mellan 11 och 12. Sedan blir det plugga av, det ska jag fixa! Annars får jag läsa detta inlägget och finna inspirationen ;)
P

Sussa sött nu! Avslutningsvis med, så kommer helgens ABSOLUT hetaste låt, tillsammans med VOLBEAT dock. LADY GAGA  - POKER FACE - Damn ;) lyssna på den texten, sjukt fyndig. Hehe. I wanna hold them like the do in texas (...)


P p poker face!

Idag är jag en kyckling

Söndag! Det har varit en bra söndag hittills faktiskt. Kalle och jag gick upp vid 11, jäkla trött var man, men blev som tur var inte alls bakis idag! Konstigt men det tackar jag för. Vi tänkte beställa hem varsin pizza till frukost, för det hade vi planerat in i minsta detalj 03:45 när vi var hemma igen efter allt Sibylla köande och promenerande hem. Hehe, tyvärr saknade vi 6:50 för att kunna beställa 2 pizzor, så vi fick lägga ner det. Käkade 4 ägg istället haha.

Igår var en sjukt bra dag/kväll alltså! Blev ett annat alternativ som inte var med i bloggen igår, vi blev bjudna till Emelie och "optikerförfesten", var kalasskoj, vi var inne där vid 20:00. Kalle, jag och sex stycken optiker. Skitbra! Vi spelade lite spel, och det sjukt roliga ölspelet med en kortlek, jag hade inte gjort det innan, var ju jättebra, mer sånt! Gick in mot kåren så vi var där vid 11 typ, helt tomt, haha skitkul! Skoj att parta själv på dansgolvet ;) Fast det blev helt okej många till slut iaf!

Aa nää, annars har jag städat lite idag, eller ja, håller väl på att städa lite. Som tur var, så slösade vi inte ner så mycket disk igår, så blir rätt smärtfritt. Det som är segt är att jag har massa tvätt i sängen som jag ska stoppa till rätt plats, lite drygt haha :) Ny tvätttid ikväll om en stund med. Senare ikväll blir det nog skräckfilm! Haha kalasbra, känner att jag förmodligen kommer att dööö av skräck då, men vad fan?

Är riktigt sliten i rösten idag, fy tusan, förkyld i kombination med utekväll och Singstar är inte bra alltså! Hehe, hoppas jag är med i matchen snart igen bara, så jag åtminstone kan spela innebandy på torsdag! (Y)

Återgår till städningen nu tror jag! Have fun, och förresten, idag såg jag ett av mina favoritcitatgrejs på tv!

GLÖM DINA BEKYMMER, FÖR IMORGON KOMMER NYA  - Så bra!


Yes - såhär är jag idag! Fast inte lika depp som denna kycklingen kanske haha ;D

Kalle i duschen, Kalle DJ:ar

Sådär! Då har Kalle hoppat in i duschen för att fräscha upp sig för kvällen! :D Med en öl in i duschen dessutom, finns knappt något i världen som ger så mycket livsnjutarpoäng som en öl i duschen alltså. Nästa gång du ska på fest, testa det! Även du far! Det kan nog allt vara något :)

Medan Kalle duschar, så sköter jag all musik, och aa, ni kan ju ana hur sjukt bra det pumpar på här alltså! (Y) Volbeat för hela slanten nästan. oj oj oj . Ganska snart är det väl min tur att duscha med, ska innan dess tipsa om en riktigt god och julig drink! Ta starkglöggen och spä ut den med julmust, ungeför 50/50. Då får man en drink som smakar jul och underbart, men en styrka på ca 7-8 procent. Kalasbra.

Vi har även uppfunnit ett helt eget ölspel, var helt okej skoj faktiskt, i kombination med Singstar och Twister så kan det inte bli bättre alltså. Vet inte om vi kör själva hela kvällen tills kåren, eller om Sebastian kommer titta in, eventuellt Snygg-Martin oxå och en del annat folk, vi får se! Ett annat alternativ är att åka in till puben, skaffa gästleget och stämpeln åt Kalle för att sedan mingla runt där, allt funkar kalasbra :)

Såå, nu ska jag in i duschen med, Ha nu en riktigt fin lördag alla! Det finns bara en dag, och det är idag! Bekymmer, problem ska man inte ägna energin åt. Ta en Riesen, allt ordnar sig ;)

'
Tillsätts glögg så får skummet dessutom en vacker lila nyans haha ;) Skål på er alla!

Kalle och Kalle goes Kalmar och glögg!

Haha! Nu är det ääääntligen lördag, vaknade precis, eller för typ 20 minuter sedan, Kalle har legat lite slö i sängen men nu när jag dunkat musik så är han uppe och igång haha. Kommer bli en sjukt bra dag idag! Vi känner oss inte såå förkylda längre heller, så det är ju helt kalasunderbart haha. Hör ni vilket bra humör jag är på! Trots typ tröttsvullna ögon, somnade ju fan inte inatt, kändes som dagen innan julafton. Drömde sjuka drömmar med, vet inte om jag orkar gå in på det nu, men kort;

1. Trodde jag skulle dö
2. Var livrädd för att bli bakis
3. Skulle lämna in en diamant stor som en näve på Swedbank som jag och brorsan och FIKSstyrelsen grävt upp ute i skogen...

Drömtydare där ute? Vad betyder det här? Haha låter ju som om man drömt om att det blir en ångestladdad lördag, ont om pengar, alkohol, och döden? HAHA nää fy det hoppas jag inte hehe.

Strax ska vi väl se till att käka något till frukost, sedan blir det en sväng till bolaget och stan. Sedan finns det inte så mycket att göra förutom att peppa till max inför kvällen, mata apelsiner och vitaminer först med kanske, så man är helt frisk till kvällen ( Ett möjligt mirakel? )

Känns jäkla härligt att vara på så bra humör igen, I have got ZERO problems idag. Möjligtvis en smygande pluggångest i bakhuvudet, men det får jag ta tag på imorn alternativt måndag! SÅ inte mycket att göra åt nu hehe.

Härmed önskar Kalle och Kalle en riktigt god jul, för aa vi ska då smaska pepparkaksdeg och dricka glögg för fulla muggar!:D Ses på golvet ikäll ;)

Glöggen det blev, Yummy

Otålig och glöggsugen!

Fredag! Jag är otålig och förväntansfull inför kvällen och helgen! Ska bli så grymt skoj med good old Kalleman på besök, hehe. Trots att vi båda är lite förkylda så kommer det bli osäkert här till MAX. Lät mig själv sova ut länge idag, gick väl upp vid 11 typ. Jävligt nöjd med mig själv över att jag vaknade automatiskt halv 9 första gången iaf! Härligt att man inte ska behöva sova massa jämt.

Planen att plugga rätt mycket idag verkar gå i flera hundra tusen bitar. Klockan är 15:11 och jag har inte gjort något som är i närheten av att plugga. Däremot har jag städat lite lätt och så. Får se om jag lyckas plugga sen, Kalle kommer inte fören 20:45 så tiden finns ju än. Men det är inte hela världen om det inte blir så mkt idag. Sista njutningshelgen innan tentorna, om jag nu lyckas hålla mig till det haha. Aa det ska bli spännande att se. Hur som är nästa vecka en djävulsvecka, så kanske blir lite party på helgen för att njuta lite extra, who knows.

SKa strax iväg til Maxi och bolaget iaf, ska växla in alla mina mynt, så tekniskt sett så blir denna helgen gratis för mig = D haha perfekt! Ska köpa pepparkaksdeg och startglögg, ska kurera mig med det sen haha. Blir toppenbra! Räknade alla mina mynt rätt nyss, blev lite besviken, för det var typ bara 400 kronor, men sjukt många 50 öringar som tar plats så därför antar jag ;)

Aaa, det känns rätt bra även om jag inte pluggar något idag, vilket är rätt konstigt, eller jag brukar lära mig mycket genom att bara strosa runt med, då hinner man smälta det man har lärt sig. Sen finns det ju inget som hindrar mig från att läsa om samma kurs i framtiden om jag känner att jag vill bli ännu bättre på engelskan och så, det löser sig! Lite förbaskad över att jag är förkyld bara, men det är inte mycket att göra åt det. Kroppen får vila lite, det är ju alltid bra :)

Tänk förresten att det redan är 2 veckor sedan Brunna, David och Brorsan var här! Helt sjukt vad tiden går fort, haha aj aj! Pensionen, jag är i startgroparna! Iofs tror jag det kan vara sjukt soft att vara pensionär, så inte mig emot hehe.

Kvällens glögg tror jag blir:

Kärlek och Musik?

Hopp hopp! Känner mig förkyld och lite sliten, men är ändå riktigt rikiktigt pepp för att Kalle kommer imorn! Får lätt bli en tripp till Systemet och köpa starkglögg, vem vet, vi kanske tom bakar några pepparkakor haha åh vad underbart det ska bli! Haha. SÅ ifall att någon blir sugen på pepparkaksdeg och glögg så är det bara att trilla in! För imorn kommer jag vara frisk! Hoppas verkligen det iaf, oddsen är väl inte jättegoda, men lagom sådär!

Mmm, skrev ju innan att det skulle bli kul att få tillbaka uppsatsen som jag skrivit i engelska kursen, ack så fel jag hade, Usch ångest. VAr väldigt nöjd med den och trodde det skulle gå bra, visade sig att den var värd ett G minus. Vad tusan tänkte jag, usch, så känns ganska tungt just nu, Blev mer orolig för skrivtentan nu, än själva grammatiken. Blä. för att ändra sättet man skriver på är svårt! Shit att engelska är så avancerat det är galet ju. Blää! Så ska försöka läsa lite i grammatiken ikväll, får bli skärpning de 3 veckor som är kvar!! Men hon sa att det endast var 1 som kuggade förra året, och den hade inte varit med på några lektioner. Då undrar man ju liksom? Är vi så jäkla kassa? Hon sa dock att hon varit väldigt hård i bedömningarna, och inte delat ut mer än G plus. Men iaf?? Aaa nä fy, jag är inte vad vid att få sådana betyg. Men det kanske är bra? Hur som står jag för alla mina beslut! Visst skulle jag kunna läst mycket mer innan. men träning och välbefinnande går före. Det löser sig. Eftersom jag inte spelat någon innebandy nu idag, så har jag iaf hunnit fixa till i köket och sådär.

Så nu är det ganska fint där faktiskt. Sen kommer inte Kalle fören 21:00 imorn, så förhoppningsvis kan jag lägga några timmar på att läsa och öva i grammatikboken. Ska leta lite sidor på nätet där man kan öva, finns ju bra övningar och så i boken, men det är så jäkla omständigt att rätta själv. HAHA hur lat är man då? Liksom bara att växla mellan olika sidor i boken.... men men haha det är rätt jobbigt faktiskt. Nää fy, vill att engelska A ska vara avklarat nu. Sedan blir det väl att bosätta sig i ett engelsktalande land, för fasen! Vill bli bra på engelska på riktigt.

Idag känner jag mig lite ensam, haha men det är ju lätt för att jag är förkyld/haft lite feber, i kombination med att det inte gick som jag ville med uppsatsen. Så blir skönt att snacka av mig i helgen, finns otroligt mycket i mitt huvud just nu, det blir så när det blir höst och mörkt. Jag är ju dessutom fast i träningen som en alkoliserad A-lagare, kan jag inte träna när jag vill så blir jag tokig, det är inte bra det. Haha har en del att jobba på ;)

Brorsan tipsade mig om en låt innan idag, VOLBEAT - MAYBELLENE I HOFTEHOLDER, sjukt vass och skön låt! Skulle jag ha en sångröst, så önskar jag att den skulle låta sådär. Skönt skönt, listen and enjoy! Har förresten planerat kvällen rätt fint idag, ska bli riktigt skoj med Fringe på 5:an sen. Så blir det popcorn för att skrapa upp lite i halsen, då blir man frisk på nolltid ;) Dessutom redan käkat 3 apelsiner och 2 äpplen idag. Det kommer mera kan jag lova ;) Jag skriver rätt redigt nu märker jag. Skönt det.

Har förresten gjort uppgiften till To Kill a Mockingbird nu, gick smärtfritt, lite ordbajseri sådär. Har dock 40 sidor kvar att läsa i boken, som jag tar ikväll eller imorgon. Men lägger nog tiden jag lyckas spara idag på grammatik istället för boken. Det är rätt mycket nu alltså! Om en vecka så ska sista "övningsuppsatsen" in i engelskan, vilket innebär att man egentligen borde börja skriva på den redan imorn. Men det verkar inte riktigt hållbart, får bli på söndagkväll, eller måndag. Det här blir nog sista helgen innan tentorna som jag kan slappna av och ha det riktigt soft. Sedan får det bli fokusera!!

Lägger nog ner med skrivandet just nu, innan det bara blir massa upprepningar. Sjukt bra låt är även ANASTACIA - SICK AND TIRED. Aa haha häääärligt! Vad vore livet utan musik? Ärligt talat? Kärlek och musik? Det enda som håller oss levande? På riktigt alltså?

Great -I have succeded once more

Sådärja, då var det dags för min vanliga "varannanmånadsförkylning" - Skit oxå. Jag blir förkyld/ont i halsen minst 6 gånger på ett år just nu. Läste på internet att det inte alls var ovanligt om man träffade mycket människor och sådär. VIlket känns bättre, för annars känns det som om det är ngt fel med mig... Kanske för att jag tränar och festar som gör att det blir så. Jaha, det är inte mycket att göra åt. Känns rätt tungt att få hoppa innebandyn ikväll bara, men för att se det från den positiva sidan, så kommer jag ju få upp suget till max igen nu =)

Hopp, annars så har jag varit vaken i snart 1.5 timma, men inte ens ätit frukost. Haha Blä vad fan. Skärpning! Men msnterapi med Snygg-Martin är en bra ursäkt. Grammatikföreläsning idag vid 13:00, känns sådär, helst hade hag stannat inne hela dagen idag! Hehe, men får tillbaka uppsatsen, så det ska bli rätt spännande att se hur det gick. Sen har jag 100 sidor kvar i Mockingbird, och vi ska nog se till att fixa uppgiften sedan i eftermiddag, så blir det en helledig dag imorn istället. för var nog ingen föreläsning!

Hahaha! Sitter och sjunger fejksingstar på Youtube till HOOBASTANK - THE REASON. Så jävla bra låt det är alltså! Galet, har tyckt om den låten ända sedan den kom. Kommer ihåg när jag var i Göteborg och hörde den låten för andra gången i en skivaffär och var tvungen att köpa skivan. Hallå? Jag som aldrig köper/köpt skivor, inse att den var bra då eller vad! Jisses :)


Nä, nu är det dags att ta sig ur morgonträsket, riktigt taskig start, tänk vad lite musik kan piffa upp ;) I'll be back.

Gråtfärdig till Takida =D

Ja fy tusan alltså! Haha, jag kan typ gråta till TAKIDAS - GIVE IN TO ME ( RIDIN' HIGH VERSION). Jäklars bananers alltså, lyssnar massa på den nu. Hade perioden med den låten för, tjaa är det 3 år sedan nu kanske? Haha rysning vad sjukt bra den är alltså! Innan jag skriver något mer måste texten + låten komma in här! :


I'm falling down on you, where are you from
What else can I do, you're so beautiful how can I go on
If I loose it all, would you go down on me
I don't even know, the things you want me to see
I'm waiting for you
Thinking of you
Give into me, I'll make you blue

I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin high like an aero plane

I wanna give you what you need,
But I don't dare to ask
I got no self-esteem,
I don't blame my past

I'm waiting for you
Thinking of you
Give into me, I'll make you blue

I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin high like an aero plane

I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin high like an aero plane

I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin high like an aero plane

I'm ridin high, I'm ridin high, I'm ridin high, I'm ridin high yeah
I'm ridin high, I'm ridin high, I'm ridin high yeah yeah


Ja det finns inga ord för hur bra den här låten är just nu. Haha, den passar väl inte in speciellt bra in på mig just nu dock. Eller det kanske den gör? Ja det gör den ju alltid på mig kanske, fast aa ändå inte :) Kommer ihåg för tre eller fyra år sedan, när jag hade den här på MP3 och var över i Norge en sväng, blev så jävla tokkär i en tjej, haha jag är alltid tokkär ju:( Haha. Aa så lyssnade säkert på den här låten 1000 gånger under några dagar. Hihi vilka minnen alltså, skoj när det kommer fram sånt som man kan glädjas åt i efterhand iaf;)

Idag kan jag känna mig nöjd med mig själv iaf! Så jäkla härligt, hittils läst grammatiken en gång iaf, samt läst 170 sidor i To kill a Mockingbird. Läser förmodligen lite mer i den nu innan jag ska lägga mig. En sån befrielse att äntligen kunnat plugga lite iaf, hoppas det sitter kvar nu, för tusan!! Dessvärre borde jag nog inte försökt mig på ett gympass idag, kändes helt okej då dock, och bastun var underbar <3. Nu känner jag mig slö, lite kittlig i halsen och aa, matar Enchinagaard! :) Jag tänkte på det, att bastun ska bli min räddning genom höst och vintern. Där inne är det ju varmt som tusan, fuktigt (ångbastu) och härligt, bara att sluta ögonen och tänka ner sig på någon strand eller skön regnskog haha. Ja det blir så bra så det är inte sant.

Okej, nu har jag lyssnat på TAKIDAS låt 7 gånger i rad, dags att byta till något annat. Fast blir mer TAKIDA. Var bra att lyssna på det. Jag undrar lite hur länge jag kommer känna mig såhär nostalgisk och samtidigt galen sugen på framtiden! Har typ ägnat hela dagen till att fundera hur jag kommer vara när jag är 22, 25, och 35. Fyyy! Så spännande det ska bli, om jag känner såhär nu? Hur känns det då sen? Ja jisses, även om det känns tungt och ansträngt ibland så kommer det bli så bra så. Och skulle det skita sig så tänker jag bli bonde och söka till bonde söker fru! Hahaha.

Det var alles! Ett citat sist bara, sjuuuukt bra sådant

"Carpe diem, quam minimum credula postero" - Fånga dagen betänk ej morgondagen


Såååå trött!! Why? :(

Pfeew, gick tungt upp vid 9 idag, satt och åt frukost segt, var sedan ute och gick med Jenny en timma, vaknade till liv helt okej då tyckte jag. Gick sedan hem och läste 30 sidor i boken, sedan somnade jag... Sov 1 timma, och vaknade nu igen trött som fasen ändå. Suck, hoppas verkligen det är någon höst/vinter-trötthet nu alltså. För vill verkligen inte bli förkyld eller något sånt nu igen.

Tänkte gå till gymmet under fotbollen idag igen, får se hur det känns, i värsta fall så blir det bara bastu och dusch, men det är inte alls fel det heller =D. Tänkte fortsätta läsa i To Kill a Mockingbird nu, mitt mål är att läsa till åtminsonde sidan 270. VIlket innebär att jag har 150 sidor kvar ungefär. Borde inte vara något problem om jag bara fortsätter hålla mig vaken och hyfsat pepp!

Mmm, more to come later on.

Wicked game - Yes but what to do :D

Hoho! Jag har precis kommit på vad jag är riktigt bra på, det är att samla saker på golvet! Vet inte riktigt om det är användbar talang direkt? Hm ja kan ju fundera över det en stund! Hehe.

Lyssnar på skööön musik nu, ska strax läsa en stund till i To kill a Mockingbird.Lyckades läsa igenom grammatiken snabbt innan, även 40 sidor i boken. Målet är att läsa iaf 100 sidor idag, för på torsdag måste uppgiften göras = typ 300 sidor att läsa imorn om jag inte plöjer mer idag! Aa fy fan, läsa idag vore skönt att göra mer. Dessutom är jag lite sugen på att göra presidentvalet till ett skoj event, är lite sugen på att sitta framför tvn och se hur det går, men då förstör jag ju dagen imorn rätt garanterat... =)

Aa bra musik alltså det finns, WICKED GAME med HIM är fortfarande ruggigt vass alltså, grymt skön text på den! Sicken text alltså. Nu har jag bokat promenad med Jenny imorn vid 10:00! Fan vad skönt det ska bli att promenixa lite, det saknar jag! Nu jäklar så kommer Kalle ;) Hoppas jag är kry för gymmet imorn med, har ju känt mig lite off idag, trött och konstig. Efter helgen med Kalle så får det bli vila tror jag... Hehe. Basta och duscha efter man tränat 5 av 5 solar <3


Jag säger bara, texten, texten! =) RIktigt bra

The world was on fire, no-one could save me but you
It's strange what desire will make foolish people do
I'd never dreamed that I'd need somebody like you
And I'd never dreamed that I'd need somebody like you

What a wicked game to play
To make me feel this way
What a wicked thing to do
To let me dream of you
What a wicked thing to say
You never felt this way
What a wicked thing you do
To make me dream of you

Just keep on smiling!

Tjohejsan! Håller på att laga potatismos och prinskorvar nu, fy fasen så gott det kommer bliii! Annars har det hittils varit en seg dag! Nog sovit dåligt eller lite inatt, var helt färdig på grammatikföreläsningen, hade med mig gymkläder och tänkte träna efteråt. Men nä, det gick bara inte, så hem och ladda om istället! Tänkte plugga seriöst idag, men känner redan nu att det i bästa fall kommer bli halvseriöst. Läsa nästa grammatikkapitel och läsa i How To Kill A Mockingbird får det bli...

Nu hoppar jag fram en stund i tiden, har drabbats av grov matkoma! Var jäkla gott med mat, fast potatismos blir man ju smällmätt av direkt, pfeeew.

Undrar lite över vad jag ska komma in på för djupa vatten idag, känner att jag måste skriva av mig lite. Hopp. det är iaf höst nu som tusan! Jag gillar hösten alltså, men aa, inte lika mycket just nu som jag brukar, tror det är för att jag inte lyckats ta mig ut på några promenader alls knappt sedan jag kom tillbaka hit efter sommaren. Får kanske bli en kvällspromenad sedan ikväll? Ja det skulle nog göra susen= D Känns som om jag lär mig sjukt mycket varje dag, om livet och allt i allmänhet. Jag är fan bara 20 år, det är knäppt. Jag har börjat känna mig mycket äldre i vissa situationer, men så finns det klart de stunderna när jag känner mig som ett litet barn haha. Hur som, jag kommer ha tagit min kandidatexamen exakt då jag fyllt 22 år. Snacka om att ligga bra till i tidsschemat?

Sen undrar jag hur det kommer kännas då, haha ja shit alltså. Det blir nog kalasbra det här. Just keep on smiling and be yourself - då blir det bra! Det vet jag. Det gäller bara att inte tänka på fel saker, eller lägga energin på att fundera kring vad som hade kunnat bli om man gjort så, eller vad som hade kunnat bli om man sagt så. Alla sådana tankar borde vara förbjudna, synd att jag är bra på det haha. Men det är det slut på nu! Ingen idé att lägga ner tid på något man inte kan komma åt, bättre att leta vidare och ta hand om det man redan har då.

Yes, så är det!

Fasen vad jag vill se bilder från Halloween! Hoppas jag får tag på någon bild snart, ska bli kul att se hur man såg ut egentligen... :D


The Sun is down, but will rise again soon ;)

Jaha, vad ska man säga om den här dagen än så länge? Vaknade lite trött och grumpy. ingen höjdarstart direkt haha. Men sedan när jag ätit, duschat och gjort mig klar + att jag gått ur för att se vilket sjukt bra vädet det var, då kändes det bra! Cyklade in till plugget för att starta på en ny del inom kursen typ.Ny föreläsare och ny bok. Han gjorde inget bra intryck på mig... Men han tog väl sig lite på slutet. Han snackade en del om kultur och hur man definerar den, Sedan såg vi på Mississipi Burning. Där i fanns dagens sämsta skämt hittils.

What have 4 eyes but can not see?  - Mississipi
Höhöhö. Very funny MR.

Hade tvätttid klockan 13:00, filmen tog slut 13:10, skulle köpa gästleg åt Kalle och hämta min väska hos johanna då innan. Blev lite tajt, men som tur är, var tvätttiden efter ledig. Så tvätten är fortfarande i torkskåpet, ska hämta in den strax, eller innan jag åker till innebandyn iaf.

Har precis diskat upp en massa disk, skönt som fan att iaf ha lyckats göra ngt vettigt. Funderar på om jag ska läsa lite nu innan tvätten/bandyn, eller om jag ska fortsätta städa upp grejerna kanske, typ halloweenoutfiten som ligger på golvet, eller kläderna som ligger i sängen. Eller bara bära ut soporna och alla glasflaskor... A vi får se, får nog ägna typ en och en halv timma åt grammatiken ikväll iaf, suck. Men det SKA jag, ska ha läst till imorn och jag måste ju bli lite effektiv.

Nu när solen gick ner och jag diskade så blev jag lite sådär off igen. Haha funderade på hur jag vill ha det för att må så bra som möjligt. Tror jag fortfarande lider av alkoholens darkside. Du vet när man blir sådär lite deppig och off, man vill känna sig saknad och behövd. Och då menar jag inte saknad av typ ens mamma eller pappa, eller av sin brorsa. Utan lite mer djupt. Tänkte även på det, att hur jäkla bra man har det egentligen. Får nog bara ta en Riesen igen - allt ordnar sig;) Haha

Ska bli gött och springa av sig på innebandyn, och rensa huvudet lite. Ska bli sjukt gott när Kalle kommer till helgen, då ska jag få ordning på situationen och komma on top igen haha. Because even when the sun is down, the moon takes its place.

Nä, nu får vi se vad som händer när jag tryckt på  Spara och Publicera. Hej så länge!

Vill blåsa bort åt ett annat håll nu

Nu är Halloween över, det är söndag och jag sitter här rätt trött och typ lite besviken på mig själv. Ja besviken och aningen deppig kanske, förmodligen för att jag är trött, lite sliten och ja, bara finns helt enkelt.

Igår var den stora dagen, Halloween med utklädnad och fest, hehe, jäkla skoj att klä ut sig! Åkte till Johanna vid 16:00 och hade byta om förfest därfram till 18:00 då det var dags för sittningen. Så pepp som jag var igår var det länge sedan jag var haha. Sittningen var inte jättebra, men det var ändå värt det, kul att se alla som klätt ut sig och stämingen är alltid bra. Efter sittningen så gick vi till Norra Vägen, där det var någon form av mellanfest med alla utklädda, satt där till 2100 typ, sen drog vi till puben istället.

Riktigt trevligt, och kåren var riktigt jäkla skoj igår, dansade non stop i stort sätt. Grymt skoj att bara fuldansa igenom natten. Lappen jag hade på min rygg gjorde succé. Dock hos fel kön, var fan 6 killar igår som ville hem och ligga med mig, haha, visst så skämtade de väl, men iaf? Haha. på ryggen stog det " Jag ligger ute, ska vi ligga inne istället?" Aa hur som, slutade med att jag socialköade till svettolgas, så jävla kalt det var! Tur jag inte skulle sova i en buske på riktigt, var väl hemma igen vid 03:15, var tvungen att ta en dusch för att bli av med allt kladd och smink jag haft på mig, så var inte i säng fören 04:00. Så antar att det är okej att vara lite trött idag.

Mitt största problem just nu är att jag sitter här med mitt svarta nagellack, och har inget aceton eller något sånt hemma. Så kommer väl få gå på föreläsningen imorn och se ut som om jag blivit emo... Hehe men jaja skitsamma.

Är besviken på mig själv idag, för att jag inte lyckats/orkar plugga idag heller. Inte gjort något alls som har med det att göra på 3 dagar, det är fan illa alltså. Bara inte gjort ett skit idag, och det blir inte kul heller om man gör det för mycket. Suck, så aa blir fast i något degaktigt stadie nu, ska iaf diska och så snart, så att något bra kommit ur detta. Sen får jag helt enkelt vakna upp som en ny människa imorn och ge mig fan på att plugga lite och komma igång!.

Träffade fotbollsdomaren på kåren igår med, kändes fan sådär. Men vad kan jag göra åt det? Inte ett skit, vilket är drygt.

Vi får väl se vart vinden blåser imorn, jag väger ju inte så mycket så jag brukar kunna blåsa åt alla möjliga håll, ja jisses, nu vill jag blåsa åt något annat håll, please let me?  Aa nä, det får räcka så länge, klockan närmar sig stadigt 19:20. Vad händer, dags att diska så jag kan känna mig lite lite lite lite lite lite nöjd iaf! Over and out för nu är det kallt!

Softdagen x100

Vilken fredag det har varit, oj oj oj, inte gjort mycket av värde direkt haha. GIck upp vid 9:00 och käkade frukost med mor och far och sådär, sedan åkte vi til Maxi och storhandlade, så nu har jag mat hemma så det räcker ett bra tag framöver, skönt det! Efter det så åkte föräldrarna hemåt igen. Resterande del av dagen har jag i stort sett bara tagit det riktigt riktigt lugnt, spelat en del playstation, kollat på tv, lagat lite mat ( nej inte lagat mat, värmt rester borde det kallas istället )

När klockan var 18:44 fick jag reda på att systemet inte är öppet imorn, och eftersom jag ska festa till det lite var det illa illa illa illa, eftersom jag inte har något att dricka hemma. 18:46 fick jag reda på att systemet vid giraffen faktiskt har öppet till 19:00. Så jag slängde ner träningskläder i en väska och cyklade som attan mot systemet. Hann faktiskt :D Precis... Haha, så min uteliggardebut imorn blir nog fiiin!

GIck till Nautilis efter jag varit på systemet för att träna lite, det var riktigt gott faktiskt. Basta börjar bli en del av min livsstil nu haha, även om jag fortfarande bastar väldigt kort stunf haha. Så aaa, egentligen är träningen det enda av betydande värde jag gjort idag. Inte kollat något alls kring grammatiken eller plugg, lite synd, men jaja sådana val man gör och får stå för :) Får se om det hinns/orkas/vills med imorn innan det är dags att byta om och greja inför kvällen :D Haha ska bli så kul!

16:00 blir det ombytning med en öl i handen. Vet inte vart men ska styra upp något med desigerna, Blir kalas, det vet jag. Så aaa, plugg mellan 12:00 och 13:00 kanske, vore bra för samvetet och då kan jag känna mig sjukt nöjd :) Annars får det bli skärpning på måndag, eventuellt söndag...

Nää vi säger så för idag, nu ska jag borsta tänderna och sedan sova barnsligt gott! ( risk för övertändning och sömnbrist ) HAHA ;)


RSS 2.0