Regn, regn regn!

Huuhh! Idag har det varit världens regn/storm. Blev genomblöt när jag skulle hem från föreläsningarna idag. Blää.! Är jättetrött så ska inte skriva så mycket tänkte jag, så det får bli en lista över vad jag gjort idag :)

  1. Har haft grammtikföreläsning
  1. Har ätit på Thai SIlk med mor och far
  1. Har haft writingföreläsning
  2. Har blivit genomblöt av regn
  3. Har spelat innebandy
  4. Har duschat och gjort mig iordning
  5. Har ätit gryta (som finns 5 kg kvar av i min frys,,,)
  6. Har gjort min Halloweenkostym helt klar, hehe fan så kul!
  7. Har kollat på Fringe.

Det är i det stora hela min dag :) Haha och det är skrämmande att jag inte lyckades göra en lista med korrekta nummer hahaha, men är jättetrött så skyller på det... Mmm jag säger så för idag! Skriver mer imorn istället, FREDAG! En fejkledig dag, enda som står på schemat är träna på Nautilus :)
Hej hejsan!


"Fortis et liber" - Stark och fri

Hopp hopp, idag är det onsdag! Har inte varit en speciellt händelserik dag egentligen, kom sent in i matchen idag! Var trött som tusan haha. Så lite vanliga msn, tv frukost ritualer fram till 12:30 då jag satte mig för att plöja igenom Verbkapitlet i grammatikboken. Men några smygpauser tog det ändå 2 timmar, segt, dessutom jävligt svårbegripligt, blää för det. Ska strax i säng och kolla lite till tror jag.

Annars så har jag varit i hallen och startat upp fotbollen, tack och lov var det lagom med folk idag! Skönt. Medan alla spelade passade jag på att gå in till gymmet, gjorde bara en fjuttig armhävning typ, kände att det var lika bra att vila upp mig för innebandyn imorn, Var sjukt pepp på att basta, så det gjorde jag, twice! Snackade med en "gubbe" i bastun, riktigt trevlig var han. vi snackade om vår livsfilosofi typ, vi hade en väldigt snarlik syn på världen, och aa han trodde det skulle gå riktigt bra för mig i livet haha HÄÄRLIGT!

Aa nä vi snackade om hur viktigt det är att leva i nuet, ta vara på alla små saker som händer oss. Samt att inte vara rädd för förändringar, det är så lätt att fastna i något som känns bekvämt, och sedan inte ta sig vidare och utvecklas. Vi snackade även om karma och att det verkligen är så, bemöter man världen och människorna glatt och vänligt så betalar det tillbaka sig senare, även om det finns perioder i livet då man kan känna att det känns tungt och ouppskattat. Kalasbra. Jag är så nöjd med min livsfilosofi, känns som om jag hamnat rätt alltså. Känner att jag börjar komma bra upp på fötterna igen, efter att jag ramlat omkull för ett tag sedan, haha men det är meningen att man ska ramla omkull! Annars kan man ju inte resa sig från något, och kan man inte resa sig från något, vad är då meningen med allt?

Kära mor och far är på besök här nu med, de hade handlat lite mat och så och gjort mat tills jag kom hem från bastun/hallen. (Hade lagt ut nycklar så de kom in) Så det var trevligt, inte träffat dom på länge. Nackdelen/fördelen? är dock att de redan däckat här i "vardagsavdelningen" av lägenheten, vilket gör att jag får lägga mig med hehe, fast skönt det att komma i säng med, ska ju förmodligen försöka läsa lite...

Aa får börja runda av nu, dubbla föreläsningar imorn, käka ute med mor och far på lunchen, sedan blir det innebandy till max, och hemmakäk på kvällen. För mina gäster stannat tydligen till fredag morgon haha. ;)

Enjoy life, because you only live once (nej det gör man lätt inte, men hur som så lever du ju bara en gång innan du dör! Så njut ;))



Klockade mig själv i bastun idag. HAHA efter 10 minuter trodde jag att jag skulle dö, och då hade jag trots det druckigt 1 liter vatten... Klen?


"Sic itur acl astra" - Så går man mot stjärnorna

Tisdag, vet inte hur jag ska beskriva dagen, den började starkt och har väl dalat lite på slutet kanske haha. Började med att gå upp 8:50, helt borta var jag, satt framför tvn och kollade på Stargate Atlantis, hehe, rätt mysigt morgonprogram tycker jag!. Fick diskat alltihopa med, jävligt skönt. Gick sedan till gymmet innan seminariumet om Beloved. Var grymt skönt som vanligt med gym, hade gärna suttit längre i bastun dock, men fick sjukt bråttom så tur jag inte gjorde det...  =)

Aa, sen har väl dagen mest rullat på, pluggat lite och läst igenom arbeten för att hjälpa varandra, får snart tillbaka min version av Lasse, så ska jag väl kolla igenom det/göra klart den innan jag lägger mig.

Funderar på hur jag mår i allmänhet idag annars, tröttsamt pill med FIKS som sugit rätt mycket energi av mig. Jag är för snäll ibland alltså, kan inte säga nej eller vara hård. Klart jag kan det, men just nu kan jag inte det iaf. Undra om det skadar mig, haha, men då får det fan göra det, världen behäver bli lite snällare hur som. Why can't I contribute lite extra då? Men klart, det är nog inte så nyttigt. Så småningom får man väl släppet hahaha. Jag håller på att lära mig hur man går mot stjärnorna iaf, och det är bra som attan.

All i know that iam lost without you ploppade just upp på Winamp, fy fan vilken skön låt. Haha ja, jag är allt lite lost jag. Idag funderade jag rätt mycket på hur jag ska göra i februari, då jag suttit som ordförande för FIKS i ett år, eftersom jag inte har någon aning om hur det kommer se ut efter sommaren, så vill jag inte sitta som ordförande mer, eftersom jag förmodligen är i Belfast eller någon annan del av världen halv året. Du får jag fan säga ifrån, visst kommer jag hjälpa till massa, säkert lika mycket som nu. Men aa, nä det får bli slut med själva huvudansvaret. Då gäller det att någon vill ta den rollen med, vad händer annars? Jag blir väl för snäll och tar den iaf. Hahaha, nää så ska det inte bli.

Imorn är det onsdag, är helt ledig, eller ja, förutom massa grammtikplugg. Dessutom är det fotboll med FIKS, hoppas inte det ska komma så många som förra gången, KAOS. Men sånt löser sig alltid, så länge ingen börjar klaga, palla människor som klagar?`Är du någon som klager över minsta lilla? SKärpning för fan, ta dig samman och lägg energin på något annat!

Tror dessutom att min mor och far kommer komma ner, ingen aning om när, men det får jag väl reda på snart antar jag =) SKa bli rätt skoj faktiskt, var länge sedan jag såg dem, kan man snacka lite skiiit och komma back in shape igen. Matchen här kommer jag ;) I mitt huvud kommer vi gå till Thai Silk imornkväll. vore soft! Eller räkor kanske ^^ Ja det ska då baskemig bli en bra kväll iaf, för torsdagen är en hård pluggdag, dubbla föreläsningar, grammatik och writing, jisses. Sedan innebandy på kvällen dock:D Hihi skoj skoj!

Aa nu får jag runda av, men dagens stärkande citat haha, jag lever efter citat ju ;) Sån period nu I Guess. Kan skriva 2 böcker om dessa citaten med tror jag ;)

"Tempestate probantur fortes" - I stormen prövas de starka

"Sic itur acl astra" - Så går man mot stjärnorna



"Aut omne aut nihil" - Allt eller inget

Fy fan så trött jag är nu, Ska inte sova mer än 8 timmar inatt, så uppe innan 9 imorn iaf. Härligt. På tal om det så är jag nog tillbaka på banan igen. Blev nöjd med vad jag kom fram till, så jag kör på det helt enkelt. Dessutom hittade jag en riktigt bra sida med latinska citat. - http://www.catweb.se/citat/latin.htm

Där av rubriken -"Aut omne aut nihil" - som då inte helt otippat betyder allt eller inget. Haha, jag gillar det citatet som attan, vet inte om det är sant? FInns det något mellanting? Just nu är jag väldigt inne på just allt eller inget, fast som svensk borde man väl sträva efter det där lagom i mitten. Lite men inte allt typ. Aa skitsamma, just nu vill jag ha allt eller inget, även om något är bra det med,

Jag får fasen fortsätta skriva imorn istället, håller på att avlida. Hoppas jag vaknar upp imorn och känner mig lika pepp. Har mycket att göra, tänkte träna innan föreläsningen, samt diska mkt... Borde även handla mat, fast mor och far ska komma på besök på onsdag, så tänkte äta upp allting tills dess, så om de får bo hos mig kanske de är snälla och fyller några av de tomrum som finns i kylskåpet. Hahaha för det börjar bli illa nu alltså :D

Avslutar med en bild och kanske världens bästa latinska citat, so far!

"Malum quidem nullum esse sine aliquo bono" - Det finns inget ont utan något gott


Trött, ganska flitig och innebandy!

Pfeew, har precis ätit mat, blev galet trött nu efteråt. Ska nog lägga mig i sängen en snabbis efter att jag skrivit klart här. Har faktiskt varit på biblioteket 3 timmar idag! Läste 50 sidor i grammtikboken, sen är även uppgiften till Beloved klar, jäkla skönt det. Så nu blir det fokus på grammatik och uppsats till torsdag. Suck hehe. 

Jaja, jag funderar på hur min dag har varit idag egentligen. Den har nog varit ganska bra ändå tror jag. Har gjort mkt fast ändå så lite. Fortfarande inte diskat upp alla glas från helgen, och nu är det kris haha, får ta det efter innebandyn, eller nu innan kanske. För innebandy är det allt! Jäkla skoj, fast får se hur hårt jag kör idag, är lite sliten sen helgen alltså, och vill inte dra på mig någon onödig förkylning nu inför Halloween = D 

 Funderar även på om jag har lyckats komma in i matchen igen, och är på banan. Jag tror jag kommer märka det senare idag, så får baskemig bli ett blogginlägg om det sen. Jag hoppas jag är med i matchen igen, för det var allt lite jobbigt innan haha =). Ikväll börjar ett herrans liv igen med! YES, så bra det kommer bli hoppas jag!

En ny riktigt skön låt som hör till helgen är FLOBOTS - HANDLEBARS, haha grymt skön låt, den kommer här nere sen. Skön text som attan.

Hallå! Klockan är inte ens halv 17, och det är typ redan mörkt, ja jisses, nu är det höst på riktigt! Det är nu man ska skaffa ett filmgäng, så man bara sitter och slappar med varandra, haha det är farligt med höst annars, depp och skit. Me dont like. Så vad fan, nu ska vi börja umgås folket hahaha. Aaa nu lät det kanske lite som om jag kommer stå utanför Maxi och dela ut mina kontaktuppgifter HAHA; nej så blir det inte riktigt...  Aaa nää, jag får nog peppa till inför bandyn, almost nervous.

I can ride my bike with no handlebars
No handlebars
No handlebars

Look at me, look at me
hands in the air like it's good to be
ALIVE


Söndagstom!!

Jahaja, nu sitter jag här själv. Pojkarna och brorsan har lämnat lägenheten, det blir jäkla ensamt när man går från 4 stycken till 1. Jäkla dåligt flyt med bussarna idag dock, så brorsan fick ta min cykel nu istället, för att hinna till sitt tåg, Så får väl ta en höstpromenad in till stan och hämta den sen, Klockan är 16:46, och det är mörkt! Hej vintertid och hej mörker.

Det är iofs jävligt mysigt, fast inte en söndagkväll om man är ensam. Haha får ragga till mig en filmkompis till kvällen så blir det nog kalas det här ändå. Jag borde dessutom plugga lite, har 15 sidor kvar i Beloved, och jkag lägger nog ribban där, så får jag ta nya tag imorn! Skönt med en ny vecka, snart är det Halloween ju, och igår fick några se lite smakprov på hur det kommer att bli, och aa, fan det blir nog bra haha.

Fy fasen, det har varit mycket fest i helgen, igår så började vi grilla vid 5 ungefär, men vi började smaka på ölen och sällskapet redan kring 4. Hehe så det var en lång dag/kväll, men rikitgt lyckat blev det! Vi blev tillsslut 11 stycken som grillade och sjöng Singstar och hade oss. Haha fan vad roligt. vi började leka "Jag har aldrig" sen med, och haha ja det är alltid lika kul, blir så himla insnöat på Sex och Onani så det är inte sant hahaha. Ja haha, sen åkte vi mot kåren vid 11 tiden. Inte en kotte där inne, så vi hängde i baren och snackade med en riktigt skön jobbare som blandade hej vilt.

Såklart fick vi inte tag i någon taxi när vi skulle hem, så vi fick traska hem istället, så var väl framme kring halv 4, vilket då blev halv 3 tack vare vintertiden. Det kändes riktigt bra faktiskt haha. Sen gjorde jag något jag aldrig brukar göra, jag fyllekäkade upp korvarna som blivit över, och JAA fy tusan vad det var gott. Gjorde nog susen till att jag mår så pass bra idag med.

Är det dags att snacka lite om något djupt nu kanske? Njaa jag vet inte, fick pratat massa om det igår, hehe bästa måste ju vara att börja snacka och lösa varandras problem när man druckigt någon öl. Det blir ärligt och härligt på något sätt. Så aa, det känns faktiskt helt okej på problemfronten, I am hanging in there helt enkelt, och till Halloween då jäklar är jag nog inte att leka med längre. Då är jag ju död iofs, så kanske därför... Höhö, dagens sämsta skämt, det är okej hoppas jag. Hepp, dags för lite stärkande tv, sedan har jag ju sjuttioelva glas att diska med, kommer ta sin tid. För intresseklubben så kan jag nämna att alla aluminiumnurkar pantades och bölev en summa på 36 kronor och 50 öre. Hehe.


Ja, watch out ;)

Paaaaaarteeeeey!

Hej hopp! Hehe, har lite tid över nu så tänkte skriva något klokt här nu :) Igår var en jävla bra kväll! Started off small at the pub. Käkade och drack oss lite glada med några öl. Sedan åkte vi taxi hem och lämnade av alla väskor och så. (Shit vad taxi vi åkte igår!!) Hade mellanfest med Singstar och öl hos mig, tills typ halv 24, då åkte vi taxi in till studentpuben igen, men vi gick direkt till Palace istället, raggade med oss Samuel.

Väl på Palace hittade vi Frida och hennes kompis, så det blev att vi satt inne vid schlagergolvet och snackade/dansade lite. Det är nu bevisat att ingen av oss kan bugga... Hahaha!!

Blev rätt hårt igår, vi vaknade rätt slitna, gick till maxi och köpte frukost. Brorsan och jag iaf, Brunna och David käkade på McSHIT. Kommit hem från systemet nu precis, kylen är fylld till bristningsgränsen. Strax dax att kolla över grillen, vi blir nog ett bra gäng, och sjukt gott med grillad korv! Jag ska hålla ner min budget, så ska käka grillad falukorv hehe, NAJS ;)

Aaa trots en sliten röst efter Singstar igår, så är jag jäkla pepp på att sjunga loss även idag, ska bli grymt skoj med good old Corehouse ikväll :D Helgens låt är så jävla enkelt KICK - FEST HOS MIG, kommer här :
Hajkgubben är med, och jag tror jag är smygkär i honom! HAHA spana in honom alltså, så sjukt sköööön! Hahaha, en spontankram till honom också! Akta er för mig idag, jag är tydligen kramig haha.

Full rulle!

Ojoj, nu har jag käkat frukost, ska precis göra mig iordning en snabbis på toan. Sen bär det av, ska helst läsa ut Beloved, vilket innebär ca 120 sidors läsning. Dessutom ska jag städa lägenheten grundligt, samt gymma en sväng. Detta innan 18:30 då besöket kommer =) Blir kalas bra.

Igår när jag läste i Beloved en snabbis innan jag somnade, så hittade jag två meningar/citat som jag tyckte var skitbra, så bra att Beloved blev lite bättre bara för det haha.

Thin love ain't love at all

Love is or love ain't

Sjukt bra citat, eller hur? Fast ska inte ta in i vilket sammanhang i boken de användes, haha då blir det bara twisted ;)

Nä jag får nog sätta fart nu istället, skriver kanske lite mer sen.

Snart är det helg på riktigt =)

Are we human or are we dancer?

Sådär, ännu en kväll! Har hänt ganska mycket idag, ska gå på Halloweensittningen nu iaf!! Yay kommer bli så jeffla skoj, klä ut sig är sjukt bra. Hoppas bara inte jag bygger upp för höga förväntningar nu hehe, köpt två tuber färg nu med, så jag kan pynta det som jag inte täcker med kläder, funderar dock på hur jag ska lösa allt sånt själv... Får ha någon form av "fixa oss tillsammans" - förfest:)

Spelat innebandy idag med, två timmar, var skönt som attan! Lyckats läsa typ 120 sidor i Beloved med, nöjd nöjd, ska läsa iaf 20 till innan jag somnar nu med. För imorn efter halv 19 så kan jag inte ägna någon tid åt plugg, eftersom det blir la casa di mucho bra här då med pöjka haha. Dessutom har jag lyckats stöka ner lägenheten rätt bad alltså, så kommer behöva lägga typ 2 timmar på att fixa allt sånt imorn, dessutom en skön sväng till gymmet. Så definitivt ïnga problem med väntan inför kvällen, den kommer komma snabbt:)

Fringe var på tv precis med, gillar den serien rätt bra faktiskt, även om dagens avsnitt var för likt lost, med bara massa nya frågor. gah frustrerande! Gillar Walther Bishop som attan. Typ en av dom det handlar om, han är farsa som suttit inne på mentalsjukhus i 17 år. Grymt smart och hans forskning som vidragit till att världen nu verkar vara helt fucked up. Hur som, han är så omsidig och klumpig, som ett barn. Men han försöker vara så himla go tycker jag. Sicken gubbe, han är riktigt skön, skulle jag se honom på stan skulle jag tro att han var sådan i verkligheten med. Kanske gett honom en spontankram och sagt " Thanks for trying . You are awesomw " Haha ja lätt alltså =D

Rubriken idag är en låt av THE KILLERS - HUMAN. Fick den av brorsan innan, och han antydde att den borde vara i min blogg, och aa, den var jäkla skön faktiskt! Ärligt talat lite besviken på den dock, för den börjar så sjukt bra, men sedan intar den bara någon form av bakgrundsmusik. Men men. i kombination med DISTURBED´S låt STRICKEN så har det varit en perfekt blandning! Mitten delen av låten har sjukt bra text, så den får hamna här:

Pay my respects to grace and virtue
Send my condolences to good
Give my regards to soul and romance,
They always did the best they could
And so long to devotion
You taught me everything I know
Wave goodbye
Wish me well..
You've got to let me go

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answers
Are we human?
Or are we dancer?

Aa alltså, riktigt bra. Fast svårtolkat. men riktigt bra. Haha. Nää nu ska jag lägga ner för idag. Stor dag imorn, mycket som ska göras. Mys med Beloved väntar, inte lika kass boken längre, riktigt skönt när man sett filmen, för då är det lite enklare att förstå...


Livet är som en tv-serie.

A little bit bruised on the inside :)

Hehe nu är det torsdag! Satan, tiden flyger fortfarande! Ska bli så jävla bra med innebandy ikväll, I need it. Usch jag är så seg på morgonen! Har varit vaken sedan typ 9, men fortfarande inte käkat eller gjort något vettigt, klockan närmar sig 10:22... Hehe.

Kände mig lite bruised on the inside nyss, men vad fan, ett slag i revbenet får man ju ta! Jag är snart med i matchen på ritkigt igen, det vet jag. Det som känns sjukt kul är att THA BROTHA, ROB'n RAZ kommer imorn kväll, one more night sen blir det kääärlek haha = D. Dessutom så ska jag försöka komma med på Halloweensittningen med ESS och CNaS, det verkade som om det fanns några biljetter kvar, så då ska jag förhoppningsvis ragga med mig någon, annars kan jag nästan lika gärna hålla mig till lite privat fest först. Men kommer vilja synas så mycket som möjligt i min outfit hahaha!

Jag borde fan fxa mat nu nu nu alltså, sen börja läsa lite, min plan är att läsa 120 sidor i Beloved idag, så aa, får nog börja ja ;)  HAHA vilken beskrivande bild jag hittade, klockren!

Generation Fett - och jag är running up that hill ;)

Sådärja, galet vad tiden bara flyger iväg!!  Var 8 veckor sedan jag kom tillbaka till Kalmar från Halmstad, shit, 8 veckor!! Skulle kunna ha varit för iaf 4 veckor sedan, tiden går alltså helt logiskt dubbelt så fort nu. Aj aj aj :)

Hur som, idag kan jag faktiskt känna mig hyfsat nöjd med min plugginsats. FIck skrivit hela min första upplaga till uppsatsen, sen har jag lyckats läsa 30 sidor i boken, och ska läsa minst 30 till innan jag somnar in för dagen. Tränat idag med, skulle spelat fotboll, men något sjukt inträffade så gick över till gymmet istället. Det kom nämligen 46 stycken på fotbollen!!! Helt galet sjukt, så knäppt så det inte är sant. Vi brukar vara typ 18 stycken. Så det var helkaos. Hoppas inte det blir så många till nästa gång, visst kul att folk kommer, men orkar inte engagera mig i att fixa nya tider och så. Blir för mycket då känner jag, i alla fall nu för stunden. Jag måste sätta mitt ego i första hand ibland :)

Så mycket det finns att skriva om nu känner jag! Ska vara med på Spiikinnebandyn nu iaf, blir nog skitbra! Känner typ ingen i laget jag ska vara med i, men halva grejen med livet är ju att lära känna nya människor, så det blir nog kalas! 140 kronor för innebandy, 2 kårkvällar och 1 sittning. Perfekt!

Har dessutom kollat på Generation Fett nu precis, fy fasen, gillade den dokumentär-serien skarpt! Idag handlade det om Mississipi, världens fetaste plats på en höft. Det var heeeelt sjukt, så sjukt att det inte ens finns ord. SKulle gärna åka dit och spana in läget, för alltså alla är typ jättefeta. Jag skulle inte passa in. Det fanns ingen frukt att köpa, allt var friterat, alltså friterad snickers till och med! Dessutom fanns det typ ingen sallad, den salladen som fanns var, ja gissa? FRITERAD! Sen kostade tydligen ett vanligt äpple 10 dollar... ETT äpple. Helt sjukt. Skulle gärna åka dit och smaka på några saker och så, men skulle förmodligen gå under efter några dagar, tänk att inte kunna ära nyttigare mat någonstans, eller inte ens kunna hitta ett spår att springa på. Ja jisses, för helvete Sverige akta dig!!

Idag är det ju för tusan lill-lördag, vilket innebär att det mycket snart kommer bli helg. Haha så bra det bliiir! Har så många kalasbra helger framför mig nu, fast man får akta sig för att ha för höga tankar och planera, det är ofta då man biter sig i handen. När man väl bitit sig i handen, så svullnar den, och fastnar, så att du dessutom klämmer den i dörren. Så undvik att planera för tusan. Planera lagom! Hade fler länder än Sverige haft ordet lagom skulle världen vara en bättre plats haha ;)

Nu får jag runda här, måste lägga mig i sängen och mysa med Beloved. Boken då alltså, och inte den jävla beloved som är med i boken, hon verkar helpsycko alltså, skit, brr obehagligt.

Hur som! Helt random så sattes en sjukt bra låt på sig i Winamp nu, känner igen den galet mycket från en serie/film/tvprogramgrej - hjälp mig? Sjukt bra låt, förstår varför den är med i något sånt, den heter RUNNING UP THAT HILL med PLACEBO, kommer från Youtube här:

Beloved - My ass? + Äkta kärlek

Hej hopp, nu sitter jag här framför datorn, har kollat klart på Beloved. Blir typ lack alltså, fy fan vilken sjuk film, boken lär väl vara ett snäpp stördare. Var bara allmänt obehaglig och vet inte varför, för mig kunde de lika gärna yxmördad varandra allihopa i en scen. Var 2 karaktärer som jag gillade, 2 av typ 200 haha, härligt där.Så nä fy fan, prisad och välkänd my ass! Nlä vad tungt att läsa ut den boken innan måndag...

Mm nu blev det lite bittert och aggressivt kände jag haha.  Ska så småningom fortsätta skriva på min uppsats om Alfred Nobel och hand betydelse. Funderar på att börja skriva non stop på den efter jag skrivit klart här, så jag kan känna mig pluggmässigt nöjd för första gången på ganska länge. och tack så mycket någon för att jag inte är sjuk idag, så ska förmodligen spela fotboll sen, eller så blir det fotboll en snabbis och gymmet på det.

Jag ser fram emot helgen som tusan nu, ska bli så jäkla skönt att kunna lägga allt åt sidan totalt och bara umgås med gott folk. Blir huset fullt här, perfekt. Jag behöver komma in i nya tankebanor, är lite stel just nu, and it hurts a bit. Så vi tror på bättring och framgång! Haha, det är väl en Lars Winnerbäck låt som de sjunger så, ja den är bra dessutom!

Ja, helgen blir skitbra. Pluggmässig katastrof, social och mental hälsa = fullständig hit ;) Shit, nu är klockan tjugo minuter i 13:00. Galet alltså. 13:00 måste jag ha börjat skriva, annars är det kört. Finns vissa klockslag under dagen som är avgörande, tippar den över 13:00 innan jag hinner börja, då kommer det bli sjukt lite gjort, sen ska det lagas mat, vila maten, och vips så är det dags att åka och träna. Så mää. fokus nu Kalle, fokus!!!! Dålig på det haha, men I like it. Livet är rätt bra, även när det är dåligt. Eller grejen är ju den att du aldrig vet när det är bra eller dåligt. Nä nu ska jag göra ngt kreativt innan jag börjar, kanske hänga upp kläderna som ligger i tvätthögen... Suck =)


Äkta kärlek! Så bra det blir hehe


Halloween och "obehaglig film"

Hahaha, spanade in min dräkt nu efter en 4 timmar behandling, hehe blir nog skitbra. Jag har aldrig varit såhär seriös någonsin inför en maskerad tror jag, så fan i mig om det inte blir bästa ever då oxå! :) Jag har verkligen gått in i den rollen nu, tror det är ( vet att det är) för att det får mig att inte tänka på det jobbiga, haha fy fan vad det tär inom mig. Ska bli så skönt när det inte gör det längre, blä vem är du och vad gjorde du med mig? =D Haha, nädå, vad fan, jag känner mig mänsklig då, och det är bra!

Jag har ägnat senaste timmen åt att kolla på Beloved, filmen alltså, kände att det kunde vara bra, eftersom boken är så svår att greppa. Saken är den att filmen är 3 timmar lång, och hittills ha rjag inte gillat den alls. Dessutom tycker jag den är obehaglig som fan, är förmodligen för att jag är känslosam idag, sitter själv och ser här i mörkret. Så tror helt enkelt att jag får fortsätta imorn, med sällskap eller åtminstone i dagsljus!

Lyckats börja skriva på min uppsats nu med, skönt alltså! Nu är  jag kanske på väg i rätt riktning igen =) Imorn ska jag fortsätta på den banan, och förhoppningsvis känner jag mig helt kry! För blev aldrig någon träning idag, så hoppas jag mår prima vara imorn.Känns i hela kroppen sådär obehagligt att den växer till sig och reparerar sig, En sjukt kittlande känsla i hela kroppen, menst benen och armarna dock UHA!! Kanske var bra att jag inte tränade idag, så den får återhämta sig lite som sagt:)

Jag har bara ett litet problem just nu, dels att min hjärna slutar fungera då jag ser något smörigt på tv just nu, sen vill jag så jävla bad höra av mig. Jag borde inte göra det, och kommer nog inte göra det heller. Men jag vill så gärna. Men det skulle bara göra allt så mycket jobbigare och försämra situationen för oss alla. För är alla andra glada, Då är Kalle glad! Jag är så jävla puttenyttig när jag väl kommer i rullning haha, ja jisses, snacka commitment och devotion. Ja seriöst, jag är verkligen en person som ägnar sig åt engagemang och hängivenhet. Det är ju bra det, men det kan ju ha sina sämre sidor ibland oxå märker jag ju. Men så värt det, frukten faller kanske sent någon höst, men faller gör den alltid. Sen kan den väl falla rutten ocå, hahaha men nää, sån otur har man inte allt för ofta.

Oj! Vad djupt det blev, hoppas att du inte föll ner i någon grop nu, inte meningen. Jag gillar min utveckling jag gör här i Kalmar starkt. Helt sjukt, här är jag 20 år, jag är typ ett litet barn, och jag känner hur jag växer för varje sak och händelse som sker. Jag har ju för helvete haft ICA kort i snart ett år på Maxi, jag kan självscanna, bott med mig själv i över ett år, och blivit ruggigt mycket bättre på att laga mat. Allt som händer bygger på ens lilla ek man har där bak i trädgården. Visst är det bra?

Over and out för idag, nu ska jag antingen:

1. Fortsätta kolla på Beloved.
2. Lägga mig och sova.
3. Kolla på tv om det är ngt.
4. Lyssna på musik och Msna.
5. Strunta i denna meningslösa lista och bara trycka på "Spara och Publicera" och helt enkelt ta reda på vad som händer...
6. Jag bestämde mig för alternativ 5.


Hihi - kostym tar form!

Sååå! Varit på föreläsningen och varit på röda korset med Snygg-Martin. Haha fy fan vad det köptes mkt dät, är sjukt nöjd! Var hur hur hur billigt som helst dessutom. Så ägnat en 30 min typ nu till att "sätta ihop" min dräkt, hehe, många många detaljer som måste fixas, fast stommen är helt klart klar nu, fan så bra. FIxar nog mer med det på söndag, då brorsan är här och kan hjälpa till lite. Haha, I am so exited, ska bli riktigt skoj med Halloween!

Men fööörst! Helhelg med goa gubbar:D Kommer bli två riktigt riktigt bra helger framöver alltså! Dessvärre känner jag mig aningen konstig i halsen :( Så funderar på att strunta i att gå till gymmet idag, och låta kroppen återhämta sig en aning innan fotbollen imorn! FAn så typiskt om jag skulle få ont i halsen nu, eller bli förkyld. Brukar bli det när jag kommit igång kalas med träningen. Men å andra sidan skulle det inte vara katastrof, för då får jag lite tid till att träna. Fast nää. mår så konstigt om jag inte tränar haha, så vi hoppas på att jag håller mig kry som en nötkärna!

Måste börja laga lite mat nu, hungrar! Får se om jag hamnar på gymmet sen, vore skönt! Aaa, jag skriver säkert ngt fint ikväll ^^

Hej!

Brrr kallt!

Tisdag! Nyvaken och frusen, kallt som fan känns det som:( Måste hitta en tröja, men gillar inte att ha tröja på morgonen! Fast ändå bättre än att sitta och huttra och skaka, i guess. Vet inte om jag vaknade lite snett idag, känns tungt med föreläsning... Helst hade jag stannat hemma och läst själv, tror jag hade klarat det bra idag faktiskt, än så länge!

Hoppas jag och Maria skjuter upp FIKS-pillet till imorn, vill mest bara åka och skaffa fram lite grejer till min Halloweenkostym, hehe. Såå a, föreläsning fram till 12. Sedan får jag se helt enkelt. Ikväll blir det 9:e träningspasset på rad, nautilus och gym + kanske simma om jag hinner. Känner mig pytte pytte pytte pytte lite konstig i halsen, så ska nog dricka lite Enchinagaard, beror kanske på att det är kallt här oxå... För ont i halsen eller nåsot sånt vill jag verkligen inte ha nu, inte när jag är uppe i ett sådant bra träningsstreak, dessutom blir helgen epic. Köpte gästlegen igår och sådär, blir skitbra. Hejja oss pojkar vad det kommer smälla! Har dessutom typ 4 kg korv av en slump nu som vi kan grilla upp på lördagsgrillningen haha, yummy:D

Hepp, får väl sätta mig och pilla ihop lite frukost, vi hörs sen, förhoppningsvis är jag skitnöjd för jag hittat bra saker på stan till Halloween;)

Life is a bitch - then you die  - njut av det medan du kan


Besatt av Halloween!

Haha ja men fy fan, jag säger bara katastrof, katstrof!! Hahaha. Jag skulle ju plugga massa idag, grammatik, börja skriva på min uppsats och sådär, har inte ens kommit på vad jag ska skriva om. Haha jag skäms typ på riktigt över det. Men alltså, det är på långa vägar inte kris kris kris än!

Aa hur kommer det sig att det blev såhär? Joo. det började med att Samuel jag och Snygg Martin beslutade oss för att äta ute på stan ( hade egentligen tänkt läsa i 2 timmar innan nästa föreläsning - icke!) så vi hamnade på Thai Silk, betalade 80 kronor och satt där inne ändå fram till nästa föreläsning som skulle börja vid 14:00. Fy fan vad kungligt det var där inne alltså, bra ställe det där. Vi kom till och med lite försent till indroduktionen till Beloved. Men det var lugnt!

Nu kom jag av mig igen! Hur som helst, så började vi snacka om Halloween under käket, jag och Johanna snackade om att fixa egen Halloweenfest nämligen, hur som helst Singstar och uppklädnad hemma hos mig om inte annat. Så jag blev helt manisk och helt besatt av hur jag skulle klä upp mig, sjukt pepp blev jag! (behövde tänka på annat så bra det iofs).  Gick igenom massa olika förslag med pojkarna, så satt jag under föreläsningen och fyllde 3 A4 papper med tankar och ideér. HAHA! Vad fan:) Slutade så illa att jag själv gick ut på stan och spanade/frågade massa expediter och så om vissa detaljer. Var på stan två timmar, 2!! Timmar... Hahaha! Blev egentligen bara dummare av det oxå, ringde under den tiden brorsan och far för att spåna lite idéer hahaha!. På vägen hem träffade jag Henrik och snackade lite med honom, han var ute och sprang:)

När jag kom hem igen insåg jag att det bara var 15 min kvar tills jag hade tänkt vara i idrottshallen!! Shit alltså. hade inte bra koll på klockan. Som tur var åt jag ju för en vecka på Silk så var mätt, tog en tomat bara. Innebandyn var jävligt bra idag, känner mig riktigt hemma i hallen och är kul när man börjar lära känna typ alla som är med! Härligt att engagemang lönar sig =)
 
Aa tillbaka till mitt sjuka Halloween beteende, snackade med Anna-Karin och Kim om egengjorda smörjor och sånt man kunde smycka sig själv med, så direkt när jag kommit innanför dörren började jag googla och söka konstymer. HAHA satt i nästan en timma då med, sen käkade jag och hade mig. Fortfarande inget plugg... Sen ringde kära mor och jag sa att jag blivit besatt och hon var tvungen att hjälpa mig, så vi pratade väl i typ 30 minuter och NU! NU! NU!! Vet jag precis vad jag ska vara, och det kan nog bli hur bra som helst!!! Haha hoppas det iaf, och om det inte blir någon Halloweenfest, så räkna STARKT med att jag kommer komma utklädd till kåren, med eller utan sällskap! Såå aa, imorn ska jag gå och fixa det mesta, jag är ute i god tid, så det måste ju bli bra! Eller?

Men imorn! Imorn! Imorn ska jag (måste jag!!) komma på ämne till uppsatsen, gärna skriva lite, dessutom läsa lite i Beloved. Har faktiskt börjat med att läsa lite innan jag somnar, vilket är bra, för då går det ju framåt liiiite iaf varje dag. Men seriöst. aaa, imorn ska det börjas!! Imorn blir en strålande dag, det vet jag. Skönt att ha huvudet fullt med ideér, alla problem man hade innan om omklädningsrum och så försvinner bort i vimlet.

Allt ordnar sig, det vet jag på förhand :)


Welcome to a new week

Sådär, då var det måndag. Snoozade alldeles för länge idag, börjar bli tyngre och tyngre att gå upp på morgonen, störigt... Måste bättra mig, sover ju bort viktig tid haha. Känns rätt bra idag, hoppas bara att jag kommer plugga, jag måste plugga! Har Seminarium och introduktion till ny bok idag. Sen ikväll blir det innebandy! Skönt att få springa av sig igen.

Ska köpa gästleg nu på förmiddagen med, till pojkarna och helgen, fasen vad bra det blir! Brorsan, Brunna och David kommer ner på fredagen, det blir mys det! Aa det blir riktigt bra, men vilt ;) Då får Kalmar fan passa sig alltså!

Skönt att man har vänner att kunna dela sina problem med, typ det där med delat glädje är dubbel glädje, eller aa något sånt säger man ju, delade problem är inga problem blir det nästan då. Igår ringde mor och frågade om massa saker om jag ville ha kvar det eller om det skulle slängas/skänkas bort, haha var på ett riktigt "släng bort allt" humör, Så hon rabblade saker och jag sa mest bara "släng" "släng" - "Lätt släng". Så vi får se, men orka ha en massa saker, som man bara tycker är kul att ha när man är 75 år typ...

Nu ska jag fixa frukost och se till att åka till seminariumet. Ny vecka, dags att peppa till igen. Enjoy life haha


A little bit emotional

Mhm, då var det kväll. Jag fick rött kort och sitter nere i omklädningsrummet. Haha, life is a bitch ibland, men det är väl en del av charmen? Det ska inte gå som man vill, det blir tråkigt och förutsägbart då. Hade varit skönt att slippa omklädningsrummet denna gången iofs, och kunnat spela matchen och se hur det hade gått. Aa hur som så ska man verkligen njuta av stunden och av alla de små saker som man egentligen inte tänker på. Här nere i omklädningsrummet så njuter jag just nu av:

1. Mina knallröda mysbyxor
2. Hur gott min nya parfym luktar
3. Film på tv
4. Alla vänner man har i vått och torrt.

Såå ja, även om man har en kass dag, finns det alltid så mycket mer bakom som man lätt glömmer av. Dessutom, hur charmigt hade det varit om man visste precis vad som skulle komma? Jag gillar tanken över att egentligen inte ha en aning om vad som kommer att hända nästa dag då man vaknar upp ur sängen. Jag lever verkligen dag för dag och tar allt som det kommer. Det finns två saker jag undviker att göra, dels tänka tillbaka på hur saker hade varit om man gjort annorlunda, varför lägga energi på något som du inte längre kan påverka? En annan riktigt viktig sak är att man inte ska lägga energi på att överanalysera, fundera, och tänka på scenarier som inte ens har inträffat. Tyvärr så lever jag inte så bra efter den andra principen, Jag är världsmästare på att överanalysera och tänka på alla möjliga utgångar, det är värdelöst. Jag måste bli bättre på att njuta av stunden och ta vara på det man har i dagsläget. Mm, det jobbar jag på för fullt.

För som det brukar heta, då vet inte vad du hade fören efteråt. Det är tråkigt att det ska vara så, och om man istället hängivet fokuserar på nuet så slipper man den sortens problem. För är det något som man ser för mycket varje dag, så är det alla möjliga konstiga och onödiga saker som människor lägger energi på. Saker som att köa någon minut extra i kassakön en eftermiddag, eller att du missade tv-serien som var på tv. Hallå? Hur kan man orka lägga så mycket energi på att lacka ur för sånna saker? Herregud, chilla och njut!

Mmm, även om njuta känns tungt ibland, så lägg ingen energi på att ångra, tänka "tänk om jag hade". Leder ju ingenstans, samma sak som att deppa och sitta och leka emo, vad ger det? Ingenting! Så istället för att sitta i omklädningsrummet och störa mig på att det är fuktigt och luktar svett, så ser jag istället alla duscharna jag har för mig själv, perfekt ju, eller att jag har nära till träningshallen eller vad som! Its all about attitude liksom.

Däremot tänker jag inte tipsa om någon låt idag, behöver hitta nya låtar nu! De passar inte längre, skönt med Kvarteret Skatan eller Sunes Jul istället haha. Aa nä det får räcka för ikväll, peace out nu och le snällt mot någon person imorn så ska du se hur reaktionen blir, vi svenskar är förjävla torra utan alkohol alltså... Sad :)

 

Domaren överlägger

Jaha, så var det söndagkväll snart då. Har egentligen först nu kommit iordning. Tvätten är klar, har varit på gymmet, spelat volleyboll och haft möte med mina FIKS-kollegor :) Men först nu som jag har ätit, duschat och aa är klar för att börja plugga egentligen. Fast helt ärligt så måste jag diska först, satan vart tar all tid vägen?? Måste plugga 2 timmar ikväll, vilket känns så otroligt mkt, nä skiter i det med 2 timmar, ska läsa grammatiken och lite i Beloved innan jag somnar iaf... Så får det ta den tid det tar helt enkelt.

Käkade korv till mat nu igen, jag knarkar seriöst korv, undra om man ska uppsöka vård haha, galet. Måste börja komma igång och laga lite annan mat nu, men det är så svårt att hinna med! Hoppas nästa vecka blir effektivare. Har för övrigt snackat med domaren nu, vet inte om jag blir utvisad till omklädningsrummet, men det känns så. Fast nere i omklädningsrummet kanske det finns ro för att plugga? Finns ju positiva sidor hos allting, synd att det är ensamt och luktar svett där nere bara haha. = D

Nää jag återkommer nog senare ikväll, its time to get dressed and head out in the kitchen! Adios så länge

  "What a wicked thing to do, to make me dream of you" - HIM - WICKED GAME


Satsa på domaren?

Söndag! Vaknade jävligt opepp av att klockan ringde "dags för tvätttid" - var iaf inte bakis och det gick rätt smidigt att slänga in tvätten. Återvände sedan till sängen för att sova 10 minuter till. Nu hamnade jag här, kände mig på riktigt taskigt humör, men så drog jag igång musiken och nu känns det faktiskt riktigt bra ändå!

Lyssnar fortfarande alldeles för mycket på KEANE´S version av U2´s WITH OR WITHOUT YOU. Hoppas som fan att den finns till Singstar, har inte hunnit kolla om den går att ladda ner.

Hur som, igår var det lördag. och jag hade min jobbdebut, var faktiskt helt okej, även om det kändes segt i slutet. Var kul att servera! Kändes verkligen som om jag jobbade i en riktigt restaurant. Fick en gratis måltid på puben för jobbet, bra det så kan man gå dit och käka gratis när man känner för det. Jag hakade på party sen, blev puben fram emot 23:00 typ, sedan kåååren!.

Fuldansade mig igenom större delen av kvällen, haha fy fan vad kul det var, synd att man blir så varm bara haha. Så att aa, det var väl helt lyckat igår egentligen... Hittade precis 3 stycken citat eller visdomsord eller vad tusan man nu ska kalla dem. Så jäkla bra det är med sånna alltså, förklarar ju hela grejen med livet haha. Här är de:

"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind."

"Life is an opportunity, benefit from it. Life is a beauty, admire it. Life is a dream, realize it. Life is a challenge, meet it. Life is a duty, complete it. Life is a game, play it. Life is a promise, fulfill it. Life is sorrow, overcome it. Life is a song, sing it. Life is a struggle, accept it. Life is a tragedy, confront it. Life is an adventure, dare it. Life is luck, make it. Life is life, fight for it!"

"Just remember....when you think all is lost, the future remains."

Så galet bra sagt alltså. Dessa tre i en kombination löser alla min små problem jag har för stunden, jag säger vad jag känner, för bara jag vet vad jag känner och ibland måste det komma ut, även om det slutar åt skogen, och då när det skulle kännas skit, så finns framtiden där och bara väntar. Dessutom, så ingår allting i livet, mår man dåligt så är det meningen, och mår du inte dåligt kommer du inte inse när du mår bra. Enligt mig själv, så måste man må riktigt dåligt för att nå lite extra högt, det går inte få ett perfekt liv om du inte offrar och chansar på vägen. Chansar man och blottar sig själv finns det ALLTID en risk att bli bränd, men the future remains, and life is a tragedy - confront it, Life is sorrow - overcome it, LIFE IS LIFE, FIGHT FOR IT!

Hahaha, ja shit, märks det tydligt vilket humör jag är på idag? Jag vet inte om jag klarar att sitta på bänken länge till dock. fy fan, det kittlar så i mina ben att jag tror jag dör. Frågan är om jag ska gå fram till domaren och fråga, med risk att få ett rött kort och hamna nere i omklädningsrummet? Ja fan, det är inte lätt alltså :S

 Men värt att chansa?

With or without party

Lördag! Ny dag, nya möjligheter haha, ååh så smörigt! Känner precis som när jag la mig igår, och det gillar jag inte. Lite sådär jag vet inte om jag ska kalla det för depp direkt. Men lite sådär som det känns när man har skrivit en tenta, du vet inte hur det har gått och du vill bara veta svaret nu nu nu! Känns som om jag går och väntar på att se om jag fick godkänt eller inte.

Mm, igårkväll blev det Mollys en snabbis och studentpuben, drack dock inget på pubarna, Blev 1 öl till maten och 2 hos Henrik. Så känner mig nöjd. Ikväll ska jag jobba på Optikersittningen, ska samlas vid halv 17:00. Undra hur det ska bli, hoppas det kommer bli kul, för stor del av kvällen kommer ju gå åt till det. Tror jag är fri igen vid halv 22. 22. Som det känns nu kommer jag bara åka raka vägen hem, sätta på en film och bara finnas lite. Något party känns långt borta. Beror väl iofs på hur långt efter de andra man hamnat, är man för långt efter är det lika bra att hoppa det. Men aa, vi får väl se lite hur det blir. Har mest dåliga tankar inför min utgång ikväll redan nu, haha känns som om det skulle kunna bli jobbigt kanske. Aa nu är jag lite mystisk igen, skitsamma. =)

Skulle vara bra om jag inte gick ut idag dessutom, för nästa helg kommer kavalleriet till Kalmar, och då gäller det att vara redo! Jag stör mig lite på att det känns som om man missar allt i världen om man stannar hemma en lördag. Missar alla chanser att träffa och umgås med folk, sen känns det som om man blir bortglömd om man inte är ute i vimlet och syns. haha men det måste ju bara vara något löjligt komplex :)

Hur som helst, I dont like being put on the bench. Vill in i matchen så jag kan få påverka lite! Jag lägger ner det där nu för stunden, usch haha.

Ska strax fixa lite frukost, för ligger som vanligt efter schemat! Egentligen skulle jag behöva minst 3 timmar idag, och minst 3 timmar imorn. Fast grejen är den att klockan nu är halv 11 snart, så ska jag käka. sedan ska jag till simhallen vid 12. Simma minst en timma och basta och så, sendan måste jag äta innan sittningsjobbet = det är bara mellan 11 och 12 jag kan plugga, och då är jag seriöst alltså om jag lyckas.

Sen imorn, om jag inte går ut ikväll ska jag upp SKA JAG UPP vid 0900. För tänkte gymma innan FIKS-mötet/volleybollen vid 14:00. Sedan kommer det minst ta en timma oxå, för rätt mycket pill. Så klar tidigast 16:00. Sedan har jag tvätttid, som jag hoppas jag hade mellan 19:00 och 22:00. Sen skulle jag gärna hitta på något på kvällen, men aa haha, det verkar fan inte bra detta. Får väl bli rejält plugg i veckan, men jag brukar vara dålig då oxå. Allt löser sig! Ta en morot om inte Riesen ;) - risken är ju den att jag får proppa i mig morötter sen då bara...

De senaste dagarnas låt är lätt Keane`s tolkning av U2. WITH OR WITHOUT YOU. Fy tusan vilken låt alltså.


My hands are tied
My body bruised, shes got me with
Nothing to win and
Nothing left to lose

 - rysning :)

Häääärligt med gym - Nu då?

Woho, precis kommit tillbaka från Nautilus, gymmat lite och bastat lite, inget sim idag! Däremot ska jag nog ha min " Kalle hamnar i vattnet efter att Titanic 2 sjönk" typ simma iaf i 2 timmar och se hur jobbigt det blir, haha. Synd att morgondagen redan känns fullbokad. Får se hur jag sköter mig ikväll, vore bra om jag kom upp innan 10 imorn, Måste handla en jädra massa mat, simma, och gärna plugga. Sen ska jag jobba på optikersittningen från halv 5. Så fullspäckat!

Aaa nu lagar jag mat snabbt som tusan, klätt på mig en av de nya skjortorna jag köpte innan, nöööjd! Köpte 2 nya skjortor, 3 kalsonger, 1 ta bort damm från kläder rulle,  1 ny parfym!! Yummy! så köpte jag röda mysbyxor! Vem behöver kärlek om man har röda mysboxor! Haha gillar dem skarpt alltså!! Hmm aa just det, så köpte jag 2 t-shirtar med:) Nu är det bara armband som jag vill ha nu nu nu haha.

Aa hur som, äta lite snabbt, sen ska jag ha mig iaf en öl, frågan är vart man ska ta den, hemma, hos Snygg-Martin, eller hos Sanna kanske, Henrik? Ja det är inte alls så solklart för stunden, hinner inte skriva mer nu iaf, tror det blir en bra kväll! Det hoppas jag på =)

Hej!

Shoppa? och träna! Sen?

Morrskorrrs! Nu har jag äntligen vaknat till lite lätt, varit vaken och ur sängen sedan 0910, men aa, först nu strax innan 11 som jag känner mig mänsklig haha. Precis käkat massa tunnbröd. igen... suck, skönt att det var slut nu, rätt tungt att äta det 4 gånger i rad. Man tröttnar snabbt på sånt, eller jag gör det iaf. Mm när man tänker på det tröttnat jag på all mat jäkligt snabbt faktiskt. Det som känns mest tragiskt är att det nu är första gången sedan jag föddes, som jag inte har något sjukligt sug efter pepparkaksdeg.

Åh kära pepparkaksdeg, har alltid varit helt såld på det, men nu känns det mest bara äckligt :O. Kan ju vara för att jag är sönderproppad med tunnbröd... På tal om pepparkaksdeg! Så kommer Hemma hemma numera vara Ambjörnarp :) Vårat gamla hus hemma hemma är nu officiellt sålt och blir lägenhetensaktigt i Ambjörnarp från 1 december! Haha jag ser framför mig att det kommer bli en Sunes jul alltså, haha vad roligt. Jag har alltid tyckt att farsan påminner lite om Rudolf. Haha får se om han läser detta, tror inte han brukar uppskatta det. Hahaha, men jag säger bara, kolla in det här klippet, så sjukt klockrent!! HAHA.  



Hahaha! =D. Vi får väl åka hem och hämta grejerna igen då " Aldrig i livet, det här klarar jag ändå" HAHA!
Mm härligt med jul ändå, ska bli riktigt bra när man kan få börja kolla på Kvarteret Skaten igen, så sjuuukt bra haha. Aa men nog om jul nu kanske. Ska ner på stan med Snygg-Martin sen, handla lite kläder och så hade jag tänkt, bränna pengar i allmänhet sådär.

Sen ska jag till Nautilus någon gång, blir väl säkert i rusningstrafiken vid 17:00, men kan vara kul att se lite folk iofs! Frågan är vad som händer efteråt, antingen blir det lugnt kväll hemma, så ser det ut just nu eftersom det inte finns någon annan plan... Får fundera på det där en stund! Nu får jag göra mig klar för att inta staden ;)

Mm och dagens grej att lägga på minnet är att, allt som ser ätbart ut, inte alltid smakar lika bra som det ser ut! Peace out!

Dagens diss och Fringe!

Mm, nu sitter jag här framför datorn en stund igen, lyssnar på WITH OR WITHOUT YOU för kanske 79:e gången idag. Haha råkade sjunga ut den för en tant utanför mitt fönster innan idag. Hahaha det var rätt skoj/pinsamt faktiskt, hade några fönster uppe, och sjöng med som tusan låten, så när jag skulle stänga ett fönster sträcktde jag ur huvudet för att nå, samtidigt kom refrängen igång och jag vrålade WITH OR WITHOOOOOUUT YOOOOUUU!!, kollar då ner och ser en tant med stort leende bara kollandes rätt in i mina ögon HAHA, jag hejjade lite lätt och stänge fönstret igen hahaha! Men aa hon verkade tycka det var bra iaf!

Dagens diss jag fått HAHA, fick den i biblioteket, vet inte om vi ska nämna några namn ;) Hur som lät det såhär:

X - Alltså Kalle har du alltid linser när du spelar innebandy?
Jag - Jaa, vadårå?
X - Nä haha, du ser ut som en squasch i ansiktet!
Jag - Hmm jaha, hur menar du?
X - Nä men ditt ansikte är så långt ( visar med händerna ) och ser ur som en squasch!

Haha ja, vet inte riktigt hur det gick ihop, men aa, inte direkt något positivit, så lägger det bakom mig! Är det någon som håller med? Håll det för er själva isf, tack haha =)

Mm strax Fringe då, hoppas det blir bra! För behöver kolla på något som är bra!

- Man måste offra stora delar av sig själv för att överhuvudtaget kunna vinna en kexchoklad. Tänk då på hur mycket man får offra för stjärnvinsten. Men Sååå värt det. Tänk på det.


Kalle har peppat till!

Haha ja nu känns det rätt bra igen faktiskt:D Har varit på Team Sportia och shoppat mig innebandysnygg HAHA ;) Köpt nytt rött stiligt blad till klubban, svarta shorts och nya fiiina skor, så nu jävlar blir det åka av! ;) Sjukt bra med 2 timmar träning idag. Svettas ut alla tankar och dessutom gå mot att se bättre ut naken, haha perfekt!

Dessutom som Snygg-Martin sa : 

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story

Dessutom! :

Life is a bitch, then you die - Live with it ;) För om man vet om spelets regler så är det bara att göra det bästa av det.

Peace out, för nu ska jag fixa mig för innebandyn och uppgiften i biblioteket!


- Det kan aldrig bli för mycket sport - SÅ SANT, och fasen vad jag gillar känslan av att gå i en sportaffär :)

Fan Kalle peppa till!

Usch känner mig tom nu även när jag vaknade, inte alls bra. Undviker att sätta på någon musik överhuvudtaget för det känns som om det skulle bli dåligt. Ska defenitivt hålla mig undan Kent, Lars Winnerbäck och sånt idag, annars blir det väl depp med Snygg-Martin hahaha.

Nä vad fan, det är lugnt. I´ll be fine. Ge mig lite tid bara. Får se det som att jag blivit utbytt från matchen i slutminuterna, så är det bara att hoppas på att laget vinnet till slut utan mig. Får tänka att jag gjort vad jag kunnat, inte jag som kan påverka längre!

Känner mig "ledig" idag, ska bara skriva uppgiften med Charles och Lasse på biblioteket innan innebandyn vid 17:00. Egentligen har jag massa att läsa/plugga. Borde läsa grammatik borde välja ämne för min beskrivande uppsats, borde eventuellt börja läsa i nästa bok "beloved" som tydligen ska vara ett helvete att läsa igenom... Mycket man borde göra. Skönt att man bestämmer själv i slutändan.

Idag är jag väldigt pepp på att bara åka utomlands och jobba, har blivit väldigt sugen på det sista månaden. Då känns det väldigt skönt att sitta med engelskan och plugga min utbildning, för det är precis det som jag blir förberedd för att göra. Skitbra. Men jag lever verkligen bara en dag i taget, är så trött på att planera in en massa, blir bara fel då. Eller visst det kan vara jättebra att ha en plan att följa. Problemet är bara när du börjar följa din plan fast att du egentligen inte vill, eller känner för det.Släpper du ifrån dig själv från planen kanske du upptäcker nya saker som du aldrig tänkt på innan, saker som bara känns sååå bra!

Nu blir det tunnbröd.

Konstverk utanför FN i New York.

Lite kvällsdepp

Fan! Första gången sedan jag kom till Kalmar efter sommaren som jag känner mig lite nere, förvirrad, ledsen och vet inte alls hur jag ska fokusera mina tankar. Det är lite dumt, och emot min nya livsfilosofi ju... :) Det kommer lösa sig, frågan är bara om det löser sig på det bra, sjukt fantastiska sättet, eller om det går ner vägen som känns rent ut sagt jävligt tung just nu... Pfff, fy tusan för att vara ovetande och när bollen finns hos någon annan...

Ska bli grymt skönt nästa helg när pojkarna kommer ner, då kan man släppa allt annat och bara umgås och ha det najs! Vill bara veta hur detta ska sluta, haha gaah iam going crazy.

Skönt att det iaf är innebandy imorn, that makes me happy haha ;) Så tror vi att det blir som jag vill med allt annat, och blir det inte så var det väl meningen! Haha jag är så luddig, så djup, så rörig!

Image:Sad face.svg


Städa lite, laga lite mat, spela lite fotboll

Wiii! Läst mkt idag redan, bara 30 sidor kvar i boken, vilket innebär att jag nu kan ta det rätt soft faktiskt:) Planen är att jag ska ha läst ut innan fotbollen klockan 17:00, men annars läser jag ut den imorn, så allt är lugn puck!
Städar och lagar lite mat nu, jag är rätt bra på att lagra grejer på fel ställe, som tur är går det ju snabbt att städa upp då!

Idag äter jag två tjocka korvar, 2 tomater, sill och pasta, en skön mix as always, sjukt gott med sill! Köpte en burk igår efter träningen, var nog det salta söta jag var ute efter, yummy :D haha, och aa som sagt, fotboll sedan vid 17:00, blir nog skoj! Hoppas inte det kommer gör många bara, har en känsla av att det kommer göra det nämligen... Aj aj, nu brinner typ korvarna! Kommer snart...


ÅHHH, nu har jag ätit klart, fy fan, mätt blev jag!! Orkade inte ens äta upp, haha har inte hänt på länge! men men, nu glider jag in i matkoman... ojoj, tur det är en stund kvar till fotbollen!

Nöjd! =D

Sådärja! Nu har jag haft en rätt skön stund i sängen faktiskt, legat och läst i nästan 2 timmar, lyckats läsa 120 sidor i boken idag, så nu är det passande bara 120 sidor kvar, något som jag med enkelhet bör fixa imorn, eftersom jag inte har någon föreläsning. Detta kan ju bli hur bra som helst :) Känner mig så pass nöjd att jag nog ska spendera resten av kvällen att kolla på film, Mina Jag och Irene går på 3:an nu vid 21:00. Har för mig att den är rätt bra, hoppas det!

Om den skulle visa sig vara kass, så kan jag alltid läsa mer i boken, ju fortfarare den är klar desto bättre ju. Mmm vad ska jag skriva mer, jo trots att jag var på gymmet innan, pumpade lite vikter och simmade + bastade, så är jag lite rastlös:/ Borde inte vara det haha, för har GROV träningsvärk i rumpan och på lite andra ställen haha. Aaa skitsamma, säkert rastlös för att jag legat ch läst i sängen så länge, uscha, känns dessutom som om klockan är sent på natten! Haha.

Hur som, dagens tips för att njuta av livet och må hur bra som helst! Träna, hoppa sedan in i en fuktig bastu med 2 liter vatten, sitt där inne och vantrivs samtidigt som du öser i dig vatten, spring sedan ut och duscha i polarkallt vatten. ÅH så sjukt bra du kommer må efteråt! Haha jag såg ut som en bränd kräfta idag, sååå värt det!

Jag vet precis vad jag ska önska mig i julklapp: Snäääälla tomten ge mig? ;)

U2 och nära sömn

Åhå! Lyckades precis ta mig ur sängen, legat och läst i 40 min ungefär, blev sådär galet skönt trött i ögonen och kunde bara somna på stört! Dessvärre hade jag inte tid med det just nu, ska iväg och möta Samuel på Nautilus nu klockan 15:00. Ska bli skööönt med gym, sim och bastu. Då vaknar man till härligt, förmodligen kommer jag bli slö som tusan ikväll, men planen är att läsa i citronboken, så det ska nog gå bra!

Hade sista föreläsningen för veckan idag med, känns riktigt skönt! Är iofs någon föreläsning inlagd på torsdag, men tror det bara är frivilligt och information om något som inte är jätterelevant... Så får se hur det blir, känns iaf otroligt skönt att inte ha någon tid att passa.

Idag skulle jag behöva se en smörig hollywoodfilm alltså, haha känner för att se något cheesy och uppenbart, är på sånt humör idag! Kanske får ta tag i det senare haha. Ja som alltid så löser det sig, blir lite rastlös ibland bara, och flyger iväg i min egen tankeraket. haha det går utav tusan! ;) Höhö visst är jag bra på att rebus-skriva? Haha inte ens jag fattar vad jag menar, men så kanske det ska vara? Hur som är det dags för en ny låt!

Åh det blir en riktigt bra låt nu alltså  - U2 - WITH OR WITHOUT  - A men tjena vad bra den var just nu haha, ENJOY!


Kramp/träningsvärk i sidan!

Ahhh, fick precis en jävla jobbig kramp/träningsvärk i sidan av magen, känns som om hela området omformas:S Undra om det är innebandyn och den förra träningsvärken som skapade något ondskefullt i mig nu :( Hur som helst var innebandyn helt sjukt skoj idag! Brukar ju vara det, men idag var det lite extra, hade en bra dag;)

Fast sjukt stressigt de senaste 3 passen jag varit på, eftersom jag är ordförande så skriver jag ju ut medlemskort och så, grejen är den att jag varit skjälv i början på de senaste passen, så har det varit jättemånga som har velat köpa, usch vad flängigt det blev. Men löste sig idag med!

Pluggat liiiite grammatik nu, mer pallar jag inte just nu, Däremot ska jag göra mig klar för sängen, och lägga mig med citronen och läsa helst iaf 1 timma i den! Då ska jag somna så nöjt så! MEN ÅH VAD DET DRAR I SIDAN fortfarande! Vad gör man, funkar inte med stretchingen jag utför hahaha, men så vet ju många att jag är begränsad i min rörlighet haha...

Hur som så säger jag så för idag :)


Måndag = Innebandy!!

Åhh pfeeeew vad mätt jag är nu! Käkat precis på gränsen till för mkt mat nu haha. Varit på seminarium innan idag, var jäkligt trött, sa inte så jättemycket, var ett ganska slappt seminarium i allmänhet. Föreläsaren nu är ingen hit alltså, hoppas hon tar sig snart alltså! Tror tyvärr inte det bara haha men men:)

Så hoppar föreläsningen vid 14 tror jag, bara en timma där hon snackar om vad den nya boken ska handla om, gav ingenting förra gången, det enda hon gjorde var att hon berättade hur boken slutade, haha vilket inte är så lyckat? Såå nä, sitter kvar här hemma och läser lite på egenhand istället. Dessutom var det grammatikföreläsning imorn, så måste pilla med det med, suck! Så mycket annat jag har i tankarna som är galet mkt mer roligare/viktigare att tänka på haha.

Skönt med innebandy sen iaf, då kan man få springa slut sig själv, och bara må allmänt skönt:D Kanske ta en tur in i Nautilus och basta med? Aaa det vore bra :)

Hepp, ska försöka ta mig ur MSNträsket, stänga ner, och öppna böckerna, good luck med det!


Stensö-runt?

Söndag! Jag sov länge, var ur sängen 12:15. Men behövde sova ikapp lite tror jag, så bra det! Nu har jag vikit ihop all tvätt som jag plockade in igår, skönt, ska den bara in i skåpet oxå så är det MVG.

Har utvecklat rätt grov träningsvärk under natten, haha, ganska skönt, fast könns rejält i nacken (:O), triceps och mage. Haha magen är ju kalasbra att ha träningsvärk, där får det alltid vara träningsvärk om det vill ;)

Idag borde jag sitta och läsa lite inför seminariumet imorn, sen bör/ska/måste jag börja läsa andra novellen som ska vara utläst på torsdag. Fruit of the lemon heter den, verkar värdelös, samt att det är mycket mer text än den förra boken. Suck, men den kan ju överraska ;)

Har iaf tänkt att ta en redig promenad till Stensö sen, var länge sedan nu, och det är galet fint där på hösten! <3 Måste nog ta och börja plugga nu nu nu, om jag ska hinna allt jag har tänkt... Haha klockan är ju fasen 14:07 redan! Ahhh, pensionsspara?

Något som jag gärna gör idag med är sjunga SINGSTAR. Så aa, här kommer RADIOHEAD och STREET SPIRIT, hehe den är såå bra att sjunga!


Hemma efter socialkväll med pojkarna

Så! Då har jag precis kommit hem efter att ha lämnat Samuel och Henrik på kåren, jag bangade även om jag blev rätt sugen. SKönt att komma i säng innan 3, sen hade jag ju tvätttid, så hämtade in min tvätt alldeles nyss med, gött att det är fixat!

Var riktigt trevligt ikväll faktiskt, började med att sitta hos Henrik och drack lite smått och snackade djupt om livet ;) Vi stack sedan vidare till Samuel, där det var korridorsfest och fett drag alltså! Fast vi var mest sociala med varandra haha ^^

Aa hur som, kvällens lätt bästa och mest otippade låt ( Henrik visade ) är THE BOXER av SIMON AND GARFUNKEL, enjoy och godnatt!

Vin och tvätt


Åhhåhå! Nu mår jag kungligt bra. Varit på Nautilus, trots att jag var nära på att banga. Sjukt skönt nu i efterhand, blev riktigt skönt trött, sen hade jag bastun helt för mig själv, hur bra som helst! Aa den här dagen kan ju knappt bli bättre.
Har fortfarande inte bestämt mig för hur jag ska göra ikväll. Dessvärre fått en tvättid mellan 1900 och 2200 som jag måste ta. Så antingen sitter jag i tvättstugan med lite vin och har det kungligt. Eller så åker jag in till stan när tvätten är på tork, för där kan den ju faktiskt hänga en stund.

Mm är pepp på det där vinet! Annars kan det ju bli en helnykter kväll oxå, isf blir det Henrik och fotboll! Jag tror det blir bra detta hur som! Haha men sitta i tvättstugan med ett vinglas och en flaska vin, haha det är perfekt filosofiskt och sånt som borde göras oftare. Då blir den annars tråkiga tvätttiden skitbra ju, kanske kan bjuda in några dit med? Haha ja idérna är det ju gott om iaf.

Lagar mat nu, kebab, spaghetti och tacosrester, Yummy! Fast nu brinner det väl snart, Så får kila och fixa det, så skriver jag mer sen...

Först en vass låt! - Det är äntligen dags för LUPE FIASCO - SUPERSTAR :D

What to do?

Nu är det lördag! Igår var det fredag. Hade en riktigt riktigt bra fredag, mer sånna till mig! Hur som helst har jag för första gången på jättelänge inga planer för min lördag. Kan antingen sitta hemma och ta det lugnt. Eller så sitter jag hemma, tar det lugnt, men men ett glas vin. Eller så hittar jag någon att dricka lite med och snacka skit. Är inte så sugen på party party än iaf.  Förslag anyone?

Ja det löser sig nog. Ska nog iväg till gymmet och simma innan det stänger iaf, en bastutripp vore galet bra. Fast känner mig inte speciellt pigg, men det kommer komma!

Hopp aa, nä det får räcka så för stunden!

Dags att sova - FREDAG!

Nu är det fredag! Fy fan vad skojsigt! Precis diskat upp en rejäl mängd disk. Det är faktiskt rätt avkopplande att diska. Har även vikit massa tvätt, burit ut massa papper och tidningar, och aa haft en städmässig succé helt enkelt! Börjar bli redigt fräscht hos mig nu :D

Fringe kollade jag ju såklart på innan då med. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den serien, kan nog bli väldigt bra, men samtidigt är det lite väl, vet inte vad jag ska kalla det, så hoppar den punkten. Hur som helst, det ska tydligen vara samma skapare som lost och så. FAN TA ER om ni gör en ny serie som aldrig tar slut, isf vägrar jag se på Fringe. Hmm nä nu är det faktiskt nattidags.

Imorn blir bästa dagen på länge, det vet jag!


TORSDAG KVÄLL!

Yay! Så var det torsdagkväll! Nu är jag fejkledig till iaf söndag!! Känns ooooootroligt bra alltså! Idag var annars en dag som borde blivit mer slitsam än vad den var. Hade ju en del att läsa idag minst sagt, började med att gå på föreläsning till 12. Var väl helt okej faktiskt, sedan hem fort som attan! Lagade min specialköttfärssås" Tycker den är jättegod, men vet inte om någon annan skulle hålla med mig hahaha, aja hur som!
Sen hade jag 80 sidor kvar i boken jag skulle läsa ut till 15:30. Blir klar 15:00! Jäkla flyt faktiskt, samtidigt som boken ( Across the Barricades ) var helt okej! = Toppen

Så när vi suttit i biblioteket jag och min peergroup i en timma ungefär, så var vi klara! WOHO!. Sen bar det iväg direkt till innebandyn, var kul som vanligt, fast kändes inte som jag kom in i det riktigt... :)

Mm, och nu sitter jag här, fixar mat samtidigt, nyduschad och redo för kvällen! Har hört att det är Fringe på tv sen, så lär ju skriva lite här om det ;)

Kan ju passa på att skänka en ny bra låt! Eller ja ny låt är det ju inte, men dagens låt! Vet som vanligt inte varför :) Det är hur som MAD WORLD med GARY JULES. Det är väl egentligen en depplåt, jag som är så glad! Mm det är inte alltid logiskt ni vet.


Jag lever efter ytterligare en reklam :D

Mmm, nu är det kväll igen! och haha, jag har kommit på att jag lever efter två reklamslogans, de är så bra så man måste ju faktiskt! Dels är det ju då Coca-Cola, if you love life show it. Sjukt bra! Men nu lever jag även efter Riesenreklamen, den gamla när han "åker till nästa bygge" du vet... Värdelös reklam, men det han säger är ju klockrent. " Äh allt ordnar sig"

Vilket allt oxå gör, riktigt skön filosofi att leva efter, dock har det fått mig att ha 110 sidor kvar av en bok som ska läsas ut imorn, och strax är Generation fett på tv. Det måste jag se!. Äh allt ordnar sig, jag får ligga i sängen och läsa några timmar efter det kanske, luuugnt!
Mm jag säger så så länge, njut av bilden ;) - OBS. Skön filosofi kan medföra fara haha.



Haha! Måste ju bara berätta, kollar ju då på Generation fett nu. Och vad fan, det är helt sjukt, men på något skumt sätt väldigt underhållande! Haha alltså idag handlar det om MEGA MEGA MEGA feta kvinnor som sätter sig på män. Tjänar massa pengar på det. 300 dollar i timman tog en... Shit för mig är det fortfarande, som förra veckan då Manuele Uribe var med, omöjligt att förstå hur man kan bli sååå fet! Borde vara fysiskt och psykiskt omöjligt. Haha jaja hur som, satt där och tuggade på ett äpple, kändes lite konstigt haha. Men aaa, as long as they are happy, I am happy! Antar jag?

Haha! Nu har jag sett en paus till, jag måste ju säga att de har fär jävla skön inställning alla kvinnorna som är med. Verkligen en bra syn på livet egentligen. Herregud, ibland får jag ångest om jag käkar fel sak vid fel tillfälle, så jävla löjligt. Den fetaste av dom bara säger såhär " Nä jag oroar mig aldrig för att jag äter för mkt, snarare tvärtom att jag äter för lite" Haha skönt att få samhällssynen helt omvänd! Likaså en annan,säger att hon inte orkar lägga vikt på sitt utseende, finns så mkt annat viktigt. Så sant så sant, beror väl dock på vad man lägget vikten vid, Vill man se bra ut naken så funkar det kanske inte riktigt så. Om man nu inte tillhör dom som vill bli suttna på... Då är det ju grymt hett med fett alltså ;)

You go big girls! Skönt att folk vågar sätta sig emot samhällsnormen, bara inte alla gör det, skulle inte vilja väga 300 kg

Onsdag - Pluggdag

Jahaja! Äntligen onsdag då, nu vänder veckan :) Någon lill-lördag blir det verkligen inte tal om, har en jädra massa jag måste plugga idag, Artikelsammanfattningen ska vara klar, sen ska det göras klart en stencil, och allre helst ska jag läsa ut boken jag knappt börjat på än. Ja, jag kan ju inte klaga på att jag har lite att göra iaf:) Sen vid 17 bär det av till hallen för den här veckans dos av fotboll! Faktiskt riktigt pepp idag, var himla kul förra gången, trots att jag inte är så stort fan av det direkt, så det är ju bra ;)

Hur som, innan jag tänkte börja plugga, så hade jag tänkt att visa två stycken låtar, en ren lill-lördag låt, sen en låt som är oväntad för att vara mig! ONE av METALLICA, gillar ju inte alls den typen av musik egentligen, hur som helst intalar jag mig det iaf haha. Men ONE är riktigt bra, kanske för att jag gillar den skarpt på Guitar Hero och videon som kommer till den här nere är riktigt bra!

Sen har vi SUPA DUPA FLY med 666, fy fan vilken goding det är! Där snackar vi Kallekvalité. Alla som undrar vad jag ska lyssna på för något om jag ska bli festsugen, så är det svaret. Haha men nu får jag nog sluta, så jag klarar att plugga och inte går ut ikväll istället höhö;)


METALLICA - ONE
 
666 - SUPA DUPA FLY

Tack!

Fan vad härliga ni är, brorsan och Snygg-Martin, tack för att ni lyssnar på mitt jävla tjat :D haha
och det där med plugga, nej.

Förresten, hittat en film nu som jag vill se really bad  - Step Brothers.
HAHAHA! verkar ju vara så sjukt bra! Säkert extra bra om man har en brorsa oxå. HAHA!

Mår som en gud

Ah så härligt, gymmat, simmat och bastat på Nautilus innan, sjukt bra känns det efteråt då! Så nu är allt på topp, bara jag kan börja plugga snart... Jisses, största pluggtorkan på länge alltså!

ÅH vad tråkigt, en torr grammtikbok så ska det göras massa dryga frågor där man ska ge exempel och förklara. Vad hände med lekisfrågorna som, vad är en gurka? Är gurkan grön? Är blått blått?  - Ja det var tider det:)

Ja nu är det lite ont om saker att göra istället för att plugga, iofs om jag ägnar restan av dagen åt att pimpa upp lägenheten så kan jag vara nöjd, för det måste jag ju ändå göra snart. Men hallå, rengöra ugnen, det är inte jättekul? Haha. Jaja, snart är det fredag! Fy fan så bra!

Såååå bra så dåligt :D

Idag är det tisdag! Kom helt fel in dagens match kände jag! Sov jäkligt dåligt, men ändå såååå bra! Hur som så hade jag ställt klockan på 9.. Yeah right tänkte jag, så det blev att jag låg kvar i sängen till kanske 11 eller nått sånt. Kände mig överkörd, bakfull (inte på riktigt som tur är haha) och lite allt möjligt när jag vaknade, åt frukost först efter 12. Och har har dessutom inte fått något plugg gjort alls... MM det låter som om jag har världen sämsta dag eller hur? Haha tvärtom faktiskt, mår sjukt bra idag! Strunt samma om jag inte pluggar idag heller, jag ligger nog bra till ändå. Snygg-Martin och jag ska kolla igenom grammatik ikväll, då löser sig allting kan jag lova.

På tal om Snygg-Martin så ska vi träffas på maxi och ha en smygdejt bakom vid pantstationen, höhö. Nä ^^ fast handla och panta ska vi göra, blir skönt och komma ut lite, sitter bara här inne och lyssnar på alldeles för bra musik för mitt eget bästa nu ändå!

Bokat tid med Samuel vid 17:00 med, så då blir det Nautilus, kalasbra! Aa men nä, jag får väl kila vidare nu då :) Vi hörs sen!

Aa nu är det dags att lyssna på Speeding Cars igen! Haha Antalet visningar har ökat på Youtube med 200 000 sedan jag började, säkert hälften har jag orsakat! :) Over and out!

Kvällskoma

Hoho!
Nu sitter jag här och skriver igen, har så mycket annat jag borde göra istället. Fast nu har jag lagt ner för dagen, ingen idé att sitta med en bok i handen om det inte händer något... Som så mycket annat här i världen haha. Jaha, vad har hänt ikväll då?

Innebandyn var riktigt rolig idag (as always?) ! Var dock helt förstört trött de första 85 av 90 minuterna. Nästan iaf, eller ja kändes ungefär så.Visst är jag bra på att ljuga och överdriva? :P Sen utnyttjade jag mitt kort på Nautilus, gick och duschade och bastade en stund, sjukt bra faktiskt, något jag ska fortsätta med tror jag! =)

Nu sitter jag mest och undrar vart jag ska ta vägen, fortsätta sitta här med musik, eller slötitta på tv i soffan, eller kanske rent av sjunga lite Singstar? Jaa, det blev jag rätt pepp på nu när jag skrev det! Haha ska testa lyckan!

Sjukt fint väder och innebandy på köpet ;)


Hej! Idag är det en sjukt bra dag, det är galet fint väder och jag mår hur bra som helst. Har precis varit på en sövande föreläsning dock... Käkade ute med Martin och Samuel, så hamnade i världens matkoma när föreläsaren började gå igång på riktigt torra detaljer... men vad gör väl det! Hemma nu, och peppar med världens bästa musik! Snart är det innebandy, och det ska bli galet kul! Blir förmodligen ombyte och bastu i Nautilus efteråt med. Kalas! 5 av 5 solar;)

Får se om jag kommer kunna plugga något idag, känns tungt nu, på alldeles för bra humör för att öppna en bok, vi får se senare helt enkelt. Aa dessutom fick jag VG på första kursen nu! WIIIHAAA! Shit, kommer det hända ngt jävligt dåligt snart då och tar ner mig på jorden igen eller? Haha :)

Peace out så länge, för nu ska jag trolla lite i köket! ;)

Gordon Ramsey och Fringe

Hääärligt kanal 5! Först kommer Gordon Ramsey´s nya program, The F word, är rätt mysigt program, även om det hittills inte är så bra som jag först trodde. Kvällens huvudnummer blir lätt Fringe som kommer på repris igen, missade det i tisdags eller när det var, och det ska ju tydligen vara bra som attan. Iaf enligt brorsan, så får se :) Seminariumet imorn får nog gå som det går, kan inte vara speciellt svårt. Men har pluggat ungefär 5% av den totala mängden jag hade planerat den här helgen. Men men :) Imorn är jag effektiv kanske!


Sjukt pepp på innebandyn imorn, ska bli riktigt skoj, känns som om det var länge sedan sist! =)

Snabbmakaroner och söndag

Hej hopp! Idag är det söndag!
Igår, lördag, det var en riktigt riktigt bra dag! Långt ifrån den nyktra hemmakväll jag hade tänkt ha, men tur var det. Ölprovningen som jag och Henrik hade blev sjukt lyckad tyckte jag! Genom att blindtestat 8:a av de vanligaste ölen, så var vi båda rörande överrens om att Pripps Blå! Är godast, dessutom billigast! Kan det bli bättre? Blev positivt överraskad av Heineken dock... Haha för er som bryr er:) Till den utsökta ölen serverades då tacos, och seriöst Henrik, godaste tacosen ever? Riktigt smarrigt:)

Efter att själva testningen blivit klar, så hade klockat hunnit rinna iväg rätt rejält, så vi beslutade oss för att kora kvällens Singstar, samtidigt som vi började dricka ur all öl. Haha. Och Ja, grattis till Henrik som vann alla låtar utom en om jag inte minns fel, var det Saybia jag kickade dig på kanske...  ;) Sen bar det av med rasande fart i en taxi till Sanna, som bodde i en sjukt fin lägenhet inne på Kvarnholmen, kommer vara lite avis ett tag till faktiskt... Var riktigt kul där, kul med nya människor =)

Stod i köket med Henrik, Martin och en jäkla box rödvin. Vi började smutta lite för att känna oss kultiverade. Då martin kom på att han inte har kårleg eller gästleg. Efter ytterligare någon klunk vin så drog jag fram mitt körkort, och insåg att jag och martin var rätt lika på det. Så det slutade hur som med att vi planerade en kupp att försöka ta in honom på mina leg. Haha! Så Martin står i kön och memorerar mina uppgifter haha, tyckte det var hur kul som helst. Jag springer in, och langar sedan ut legen. Blev sjukt lyckat, så jag har tekniskt sett varit på kåren två gånger igår :)

Senare under natten så blev jag bjuden på mitt livs godaste snabbmakaroner med aromatkrydda, tack så jättemkt för det ;)


Nää, den nyktra lördagen, blev inte nykter alls, men det får bli en annan gång istället ;)  Sjukt bra kväll! Tack alla för det :D

Tacos och ölprovning!


Precis varit på systemet och Coop med Henrik. Nu är planen för början av kvällen spikad, och det blir sååå bra! Först blir det tacos, sen har jag köpt massa olika ölsorter, så vi ska ha ölprovning :)
Har till och med klätt in ölen i papper nu, ser hur proffsigt ut som helst faktiskt haha. Har världens ilandsproblem nu med, finns så många festar att välja mellan, och man vill itne dissa någon, blir väl hemma och dricker sig lullig istället och går inte på någon kanske, haha nädå, det blir nog bra!

Kollar på SOS Gute nu med, jävlar, det var bra! Blir känslosam haha, man kanske skulle bli brandman, hade jag inte varit skraj för vatten så... ;)

Visdomsord av en höna

En höna, jagad av en tupp, tänker: Om jag stannar knullar han mig och alla tror att jag är en slampa . Men om jag springer får jag ju inget. Bäst att jag ramlar.

Sen i kombination med den här bilden, är inte lördagen redan gjord då? HAHA

Rolig bild: Otrevlig överraskning


Lördag - och den lille röde

Jaha! Nu är det lördag! Precis pillat på min artikel, börjar kännas rätt bra faktiskt Dessvärre blev jag riktigt pepp på att ta någon öl ikväll. Raggar på Henrik nu, så vi ska fixa käk och ha det soft, jag får se om jag lyckas ;) Hoppas det, vore najs.
För festa festa festa vet jag inte riktigt. Defenitivt ingen Jägermeister i helgen iaf...

Ska hur som till systemet och fylla på någon gång innan 15:00 då. Sen får vi väl helt enkelt se vad som händer. Skulle behöva läsa lite, har massa assignments att läsa till måndag, sen ska nästa bok vara utläst efter det och bla bla bla. Känns som om jag har koll på läget nu ändå faktiskt, första gången på någon vecka.

Frågan är om jag ska till Nautilus och simma + basta idag, hade varit härligt, men känner att mina innerlår är rätt stekta, så kanske bäst att spara sig till imornkväll eller nått. Vi får väl se där med antar jag. HAHA jag vet INGENTING. :D

Någonting jag däremot vet är, att IMOGEN HEAP fortfarande är rysligt bra, jag vet att det kommer bli bra idag hur som. Jag vet att jag är jävligt snurrig och inte vet så mkt. Sen vet jag att... öö, sen vet jag inte mer just nu, Skitsamma:D

Har jag precis skrivit världens sämsta blogginlägg? Hmm ja!

Så, ska vi mötas ikväll igen?

Underworld - Evolution

Lätt sevärd, passade mig perfekt idag:)
Nu ska jag sussa som ett litet barn, och förhoppningsvis palla mig upp lite tidigare än igår haha. Natti natti!

Kvalitetstid - Med mig själv ( och Imogen Heap )

Ikväll myser jag med mig själv, kollar på Idol samtidigt som jag sönderlyssnar allt som har med IMOGEN HEAP att göra, eller ja, hittills har jag bara lyssnat på två låtar, men de är så galet sjukt bra så man får ta det lugnt och som det kommer!  ;) SPEEDING CARS måste ju ha världens bästa text just nu alltså. Bara se här på första stycket

Here's the day you hoped would never come
Don't feed me violins
just run with me through roads of speeding cars.
The papercuts the cheating lovers
The coffee's never strong enough
i know you think it's more than just bad luck


Lägg sedan till en fras som kommer sen :

There there baby
it's just text book stuff
it's in the ABC of growing up
Now now darling
oh don't lose your head
cause none of us were angels

Fy fan, magiskt? Its in the ABC of growing up är mitt nya ledord :) Nä fortsätter skriva sen, nu blir det mer soffa!  - Kollar nu på Underworld - Evolution på 3:an. Blir lite irriterad för jag hänger inte med riktigt än, så brukar det inte vara. Sen har jag inte kommit på om den är bra eller dålig än haha. Börjar bli helt galen på all reklam nu med, och då har jag ändå inte sett på allt för mycket tv idag, blir ju säkert helt fucked up i hjärnan

Nu har jag sett en paus till, och aa nu blev filmen plötsligt jävligt bra! Hoppas det håller i sig! :)

Gymma, simma och basta :)

Har precis käkat mat efter att jag kommit hem från Nautilus. Mår hur bra som helst nu, gymmade först, sen simmade jag lite, för att avsluta som starkast i bastun haha. Kalasbra! Nu är frågan vad man ska göra av resten av dagen, ska bli grymt skönt att kolla på tv, film eller nått ikväll iaf! Ska kanske gå och handla lite grejer nu innan, rätt mycket som jag borde skaffa, salt, ketchup och inomhusskor om inte annat ;)

Egentligen borde jag plugga med! Inte gjort det alls idag, dåligt dåligt. Skönt om man kunde bli klar med artikeln, sen ska vi läsa ut en bok i veckan med. Så läsa kanske man ska göra oxå. Mycket man borde göra här i världen! Sitter och lyssnar på musik nu och försöker komma i stämning. Så vill ni höra en skön fredagslåt ska ni lyssna på DISHWALLA - BLEEDING OUT. Grymt bra den. Fanns tyvärr inte på Youtube, så ni får väl fantisera om hur den låter!

Nä fasen, nu ska jag tvinga mig själv till plugg, så jag kan ta det lugnt sen med gott samvete. Aa hej hopp!

Ny dag! Fredag dessutom :D

Fan nu är jag pepp som tusan, även om jag sovit bort hela dagen, pga en aningen meningslös utgång igår. Eller den var ju inte alls meningslös egentligen, läste mitt egna inlägg nu och kände att det var lite missvisande. Visst jag skulle varit nykter och sparat pengar, men det rör sig om tre öl och typ 120 kronor. Kan jag leva med!. Annars var det faktiskt helt okej.

Har totalt förstört min plan genom att inte somna fören halv 4 kanske, så egentligen skulle jag varit uppe från 9:00 och pluggat, simmat och gymmat vid det här laget. Nu är klockan 11:45 och jag har inte ens byxor på mig... :D
Snart blir det frukost, sen kolla lite på artikeln jag ska summera, sen ska jag gymma och simma tills jag stupar. Hoppas bara inte det är massa folk där vid 2-3, jobbigt när man inte riktigt vet hur maskinerna funkar och så haha. Största I-landsproblemet idag.

Ska bli riktigt skönt att kolla på film eller tv ikväll, och väva in en promenad innan dess med kanske :)
 
Nu blir det kääääk!


spin me round again
and rub my eyes,
this can't be happening
when busy streets amass with people
would stop to hold their heads heavy

- Hide and Seek

Torrboll och meningslöshet

Precis hemma från en pubrunda + kåren. Hade tänkt hålla mig nykter, men drack 3 öl. Vilket känns jävligt onödigt och smått tragiskt nu i efterhand. :) Ahhh vad jobbigt med fulla människor på kåren idag. haha det får en ju att fundera i banorna kring nykterist alltså :) Är jag sån oxå när jag är full? Suck :( 

Hur som var det jävligt kul på puben med Kim, Henrik och lite nya människor man fick lära känna lite lätt,

Sen är det dock tre fester som jag är bjuden på i helgen, men alltså jag tror jag bangar allihopa. Fan vill inte dricka någon alkohol fören nästa helg isf. Skitsamma om jag känner mig som en torrboll. Och visst, man kan gå nykter, men då känner jag mig som en bromskloss och då är det bättre att låsa in sig här hemma. Jag avskyr bromsklossar själv så det känns inte som ett alternativ. Visst kan det inte vara så illa att stanna hemma och plugga? Jag känner mig typ sällskapsjuk, känns som om man missar allting om man stannar hemma en helg... Så kan det ju inte vara direkt. AHH vad jävla emo jag är nu! Inte bra alls ju.

Är det någon som känner likadant den här helgen så vet ni vart jag finns, hoppas nu fan jag håller det här, annars blir jag besviken på mig själv. Får tänka mer på all ångest som kom med förra helgen så känns det enklare. BLÄ. Ge mig den här helgen nu bara så jag kan fokusera på något annat istället. Det känns som en dålig dag det här...


Ja,Fan vad illa det känns nu, BLÄ, ska lägga mig och sova. Så får jag träna av mig det imorn istället. Ny dag imorn! Here comes Kalle

Innebandy och Diska


Yay! Snart är det innebandy igen :) Ska blir riktigt kul, fast känner mig lite sliten, och blev sådär galet trött nu efter maten. Förstår inte varför det alltid blir så mycket disk på så kort tid, måste alltså diska en massa innan jag cyklar iväg till hallen. Det är iaf skönt att man kan lyssna på musik samtidigt då.

Diska är inte så farligt faktiskt, gillar det egentligen tror jag! Man blir ju ren om händerna, lyssnar på musik, och kan filosofiera till max, perfect! Känns skönt att vara fejkledig nu med, men blir väl att man får pilla på sin artikel ikväll... Aja so long!

Morgon och Imogen Heap

Hej! Just nu är jag rätt nöjd med mig själv, trots att jag somnade sent, kanske 1, 1:15 eller nått, så lyckades jag gå upp lite efter 8. Så nu har jag faktiskt käkat frukost och gjort att sånt, ska bara borsta tänderna sen är jag klar för att plugga. Ska ha speed-date med grammatiken. Känner att det vore mysigt :P Fan det är svårt ett greppa alltså.

Morgonens låt som jag redan lyssnat på 6 gånger har jag snott från Sara :) IMOGEN HEAP - HIDE AND SEEK. Vilken låt alltså! Får rysningar av den, och vet egentligen inte varför. Förmodligen för att den är lite speciellt, inte direkt som en vanlig låt... Så lyssna igenom den nu nu nu! NU blev det en länk till nån live version, funkade inte de andra, jaja hon var bra live! 





En annan låt som jag lyssnar på nu på morgonen är LARS WINNERBÄCK - DOM TOMMA STEGEN. Grymt bra med, fast den är ju ingen låt jag upptäckt nu direkt. Glider jag in i den musiken nu igen kanske, med inslag av KENT. Möjligt, jaja.
Nu ska jag hur som läsa igenom grammatikboken, hej så länge bloggen!

Woah - Manuel Uribe

Shit, håller på att kolla på dokumentären som började på TV3 idag, Generation Fett. Helt sjukt, idag är det om Manuel Uribe, som är så sjukt fet att du inte anar. Alltså galet, synd om honom, men man mår ju grymt bra när man ser något sånt. Herregud, jag är då inte sugen på en hamburgare just nu iaf. Men alltså, när jag kollar på en dokumentär som generation fett, så känns livet hur bra som helst. So what om jag är lite förvirrad, har lite ångest då och då, eller att jag inte pluggade så mkt som jag borde ha gjort idag.

Jag trivs jävligt bra ändå! Livet är vad man gör det till, och Enjoy the little things ;) Måste ju vara det bästa uttrycket någonsin! Allt löser sig, så länge man inte tänker på det för mycket. Som när man ska hitta sin plånbok man lagt någonstans, går inte hitta den när man leter, bara efteråt då man inser att det är kört och slutar leta.

Nä nu får jag strax ta och läsa igenom lite grammatik, har en sjukt ambitiös plan innan jag lägger mig, tror inte riktigt den kommer hålla. aa vi säger så, först en liten aptitretare bara ;)



Njut av hamburgaren, men låt för tusan inte hamburgaren njuta av dig!

Energispruta

Ja tack!
Jag är nära på att somna över tangentbordet, fasen! Det är fotboll strax, och jag vet inte om jag är pepp på det, känner mig smygkrasslig alltså. Visst man ska inte känna efter, men är mer sugen på att simma eller gymma istället isf.
Eller så borde man bara gå till fotbollen, sköta betalningarna --> gå hem och plugga.

Men jag saknar Nautilus nu, haha! Ska bli riktigt skönt att hänga där i helgen iaf. Nu har alkoholångesten släppt. men jag funderar fan på att låsa in mig i helgen ändå, så jag inte festar och gör bort mig igen.

ÅHH! Frustrerad känner jag mig nu, vet inte varför. LÖGN; det vet jag visst. Men jaja.

Nu ska jag kila och förhoppningsvis träna skiten ur mig, skönt det.

Barometern och SmygEMO i Hemlighet =)

Fasen, idag sov jag länge! Men det behövdes nog, känner mig helt okej frisk fortfarande så är nöjd ändå :D Smsade lite med brorsan i sängen, han har nog förmodligen brutit upp med sin flickvän på riktigt nu, vilket innebär att han förhoppningsvis kommer ner till Kalmar nästa helg! Vore kalaskul, då blir det bus och åka av ;)

Låg kvar i sängen säkert i 1.5 timma idag, funderade en massa, lite halvjobbigt, men samtidigt så behöver jag det... Är lite förvirrad och förstår mig inte riktigt på mig själv. Hoppas jag får någon sådan där flaschig insikt snart så allt bara uppenbarar sig haha, troligt;) Jag behöver helt enkelt ut och promenera mera! Det är fan perfekt.

Idag är jag tydligen med i Barometern, under min bild tycker jag att det står skrivet som om jag är 10 år. " Jag har massor sådana som jag delar ut och nu är det många som har dem, det är kul." HAHA. Jaja skitsamma, det är väl ingen som läser Barometern ändå?

Ja så här ser det ut, usch varför la jag upp den här? Haha

Idag har jag MYCKET jag ska få gjort, måste ju dejta mina nya engelska vänner jag skaffade igår bland annat haha ;). Usch de verkar vara krävande, hoppas de ger lika mkt som de tar! Sen ska jag nog leka teknisk och flytta runt internetpaketet här hemma, se om det händer ngt spännande! Ser för illa ut med alla sladdar där det sitter nu... Jaja.

Låten som beskriver mig nu på morgonen måste nog bli: KENT - EN HELT NY KARRIÄR. Rysning vad bra låt, men NEJ Snygg-Martin, jag ska inte bli smygEMO, fast det kanske skulle behövas lite :)
Nu fanns den såklart inte på Youtube, så då får det bli nr 2 istället. KENT - KLÅPAREN


RSS 2.0