Vintermössan på

Tjoooflöjt! Fy fasen så bra humör jag varit på ikväll! Hoppas att det ska fortsätta så ända tills jag somnat in i sängen. Har inte pluggat i närheten av vad jag borde ha gjort... Mitt fina schema gick totalt åt skogen innan, men haft en himla bra kväll för det! Kalle har varit hos mig, spanat på Hells Kitchen bland annat, oj oj oj. Det är bra det! Även om det inte var lika vasst idag som det brukar... House hade premiär idag med! Lite besviken på det med faktiskt, vad kräsen jag verkarha blivit på tvn... Så är det nog när man har det roligt i "verkligheten" tvn funkar bäst när man behöver komma ifrån in i något annat.

Väääldigt många bra citat i House iaf, kommer dessvärre inte ihåg... Jo ett var " Att nästan dö förändrar ingenting, men att dö förändrar allting." Haha låter ju EMO som fasen, men jag tror det var ett ganska bra citat faktiskt... Kan man inte tolka det som att man måste testa och försöka hela vägen om man ska lyckas med något? Att bara göra ett halvtaskigt försök ger ingenting, men varken dör eller hamnar i himlen :) Aa jag vet inte, men men. Haha

Sitter och lyssnar på Shoreline med Anna Ternheim nu, fyyyyy så bra låt det är! Men har hört att det är Broder Daniels låt från början eller något sånt, vad tråkigt... Men go Anna för det! Brrrr vilken fin låt!! Måste slänga in Youtube här faktiskt...
 


Är riiiktigt kallt ute nu enligt källor (Kalle) så aa, det är bara på med halsduk, vantar, mössa och vinterjacka snart då antar jag? Så gott och krypa ner i 3 täcken och sova (kanske till fredagkväll?) Aja nu blir det till att rulla, tack ni som gjorde min dag! :)

Förresten så kom jag på en sak. I dagens avsnitt av House så snackade de rätt mycket om att det finns fåglar med vingar som kan flyga, sen finns dem som står bredvid fåglarna istället för att ha egna vingar, i hopp om att ha det sådär lagom bra. Då funderade jag på vilken typ av människa jag var, det är väl inte så självklart att man vill ha vingar och flyga? Kanske mår man precis likabra eller bättre av att stå där bredvid och ha det lagom skönt? Eller? 

Men det handlar väl inte om huruvida man har vingar eller ej, utan hur man faktiskt tänker och känner? Superman flyger, och han har då inga vingar!

Jag ska bli som Superman. Kall-El - Thats me.

Nej nej, jag planerar aldrig...

Precis hemkommen från seminariumet om Evert Vedung och hans bok Utvärdering i Politik och förvaltning. Pfeew, vi var bara 4 som dök upp, så det blev ganska lindrigt, kunde inte låta bli att bli lite fundersam över varför vi överhuvudtaget skulle läsa den boken/ ha ett seminarium om den när vi har 5 andra böcker som ska tentas av på fredag 09:00. För att ge mig snabb motivation så ritade jag desperat upp ett schema i ett WORD-dokument med hela dagen indelad i pass... Haha, scheman är rätt skönt ibland, även om jag ogillar för mycket planering, man ska leva efter hjärtat, inte klockan! Hur som helst så ser resten av min dag ut såhär:



12:00 à 13:00 – Plugga

13:00 à 14:00 – Laga mat

14:00 à 15:00 – Diska/plugga

15:00 à 16:00 – Tvätta/plugga

16:00 à 17:00 – Tvätta/plugga

17:00 à 18:00 – tvätta/plugga

18:00 à 19:00 – Plugga

20:00 à 00:00 Leka!



Haha underbart! Lyckats klämma in en tvätttid idag med, skönt att få tvättat så det inte blir en himla massa att fixa på fredag efter tentan... Ska bli riktigt spännande att se om jag kommer att hålla mig till schemat, lyckas jag litegrann kommer jag att bli helnöjd!! Observera sista punkten på schemet, LEKA! Får bli ledordet, moroten och piskan idag!

 +


Träningsvärk 1.0

Hej bloggen! Klockan är efter läggdags och jag tänkte bara skriva av mig lite. Kalle kilade precis hem efter en kväll med lite chips och manligt tjejsnack haha. Jobbade fram till 19:00 idag, Solar krånglade idag så var rätt mycket ledig tid, och som tur var slapp jag övertiden som de som befann sig ute i packen fick njuta av. Dessvärre så fick min skjuts jobba över, så jag fick traska hem i det blåsiga och halvregninga vädret. Var iofs helt okej, väldigt höstlikt och mörkt sådär! Blev en 3 km promenad så alltid något :)

Var hemma 19:40 och borsan övertygade mig om att trotsa förkylningen och vara med och träna innebandy 20:30-22:00. Var riktigt roligt, innebandy är inget man ska leka med! Kändes faktiskt riktigt bra under träningen, och nu sådär några timmar efteråt så känns det fortfarande helt okej, lagom förkylt och det har åtminstonde inte blivit värre! Heja Immunförsvaret!!! Däremot har jag sjuk träningsvärk i vaderna, funderar på om det har något med att jag stått upp på jobbet med, för mina vader brukar inte få träningsvärk:) Aja nog med I-Landsproblem! Hoppas på en frisk morgon, för ska upp tidigt och gå på ett knepigt seminarium, som dessutom inte har något med tentan på fredag att göra, känns lite onödigt faktiskt... Men det löser sig nog, det är ju inte bara jag som ska prata ändå ;)

Dagens tips är annanas på burk, perfekt före och efter träning, mumma! :D Haha, Hepp nu hoppar jag bums i säng!




Solar utan sol!

Gooooodmorgon!!
Dålig rutin jag hamnat i nu senaste tiden, klockan är 10:44 och jag har inte ens käkat frukost... Skyller på att filmen igår behövdes bearbetas mycket i sömnen och att jag därför fick sova lite längre... :) Fast ärligt talat så sov jag länge för att jag vill bli helt kry igen, är sådär semiförkyld. Lite tråkigt för jag skulle kunna göra vad som helst för att lira innebandy ikväll! Tror jag kommer att spela ändå oavsett, bättre att förkylningen slår ut helt efteråt än att vara småförkyld länge. Ska se hur jag mår efter jobbet!

Bara 75 min kvar tills jag måste bege mig till Solar, som tur var pratade jag med Robin som jag kunde få skjuts med, riktigt skönt det eftersom min cykel sitter fastlåst utanför lägenheten i ett träd. Tappade bort nyckeln till låset under nollningen när jag lekte "Hökens vingar" haha. Men det var värt det ;) Förhoppningsvis jobbar jag bara 12:30 till 19:00, om det inte blir någon övertid. Har itne hunnit plugga något nu på morgonen, så aa det blir nog inte mycket av det idag :/

Ska sätta fart med frukosten och lunchlådan nu, det blir nog inget lyxigt idag inte, men hade lite gammal köttfärssås i kylen, så slänger jag med en tomat och lite pasta så funkar det nog alldeles utmärkt när jag jobbat en stund och blivit hungrig:)

Life is strange and beautiful 



Flickan som lekte med elden

Klockan är 00:28 och jag är precis hemkommen från bio - flickan som lekte med elden. Den var riktigt bra, och strået vassare än män som hatar kvinnor tycker jag! Även om jag var ganska trög i fredags då jag såg första filmen... Så kanske därför... Brorsan tyckte tydligen att den första var mycket bättre, och ibland så ska man kanske lyssna på sin andra hälft? Haha

Idag är en sån där dag där borsta tänderna känns himla tråkigt, som tur var snackade jag med Kalle om konsten att njuta vid rödljus. Jag tycker allt att borsta tänderna är precis som att stå vid ett rödljus. Gör du det inte riskerar du att bli överkörd (Hål i tänderna) så aa, nu ska jag in på toaletten och bara njuta av mina 5 minuter med tandborsten i munnen, heja för tandkräm och tandborstar!

Vi hörs mer imorn, ladda för jobb, plugg och innebandy blir det inatt :)

Att lyssna på : http://open.spotify.com/track/7z80vl7gGDWWapxlT6cK6f 


Nu är det höst igen, det är en riktigt bra årstid, underskattad! Så jäkla fint, på den där bänken sitter jag snart och käkar något gott, en apelsin kanske haha :D

Kalle Cat börjar blogga igen?

Aaa jag tror faktiskt det är så att jag kommer börja blogga lite igen. Det är något speciellt med hösten alltså, kollade igenom mitt allra första inlägg och det visade sig vara den 28 september 2008. Haha alltså så har min blogg 1 års jubilueum imorn! Värt att fira nästan?

Idag vaknade jag upp och kände mig lite halvkrasslig, tråkigt! Jag har högt flygande planer för den här söndagen, Kalle sitter hos mig och laddar sin mobil nu, men sen bär det av till Heide, Lima och vad gubbarna jag har tenta på heter. Hoppas att jag ska känna mig kry mot eftermiddagen, för då blir det ett rejält pass på Nautilus! Har skaffat nytt kort här i Halmstad nu, nästan lika bra som Nautilus i Kalmar ;) Eller aa, nu när jag bytt bästkust så måste jag nog säga att Halmstad är lite vassare...

Det har hänt mycket sedan jag skrev det senaste inlägget där i våras, men jag orkar ju inte berätta om allt som har hänt sedan dess, får sikta lite mer framåt faktiskt!

Solar ringde mig igår, så nu ska jag jobba 12:30 till 19:00 imorn, hoppas verkligen inte att det blir någon övertid... Känner att jag egentligen inte vill jobba, bättre att kunna lägga den tiden på annat, men eftersom jag nekat så många tillfällen tidigare i höst så var det bäst att tacka ja nu, så att jag har kvar möjligheten till jobb om det krisar någon gång. Jag är ju inte direkt rik med studieskulder som närmar sig sjuka höjder... ;)

Förresten så har jag börjat spela innebandy igen, fy fasen vad roligt!! Imorn är det träning igen och då ska jag baskemig vara 100%. Innebandy det är livets krydda! Among other things såklart! Något annat som kryddar lite extra är bio, och ikväll ska jag se Flickan som lekte med elden! Vi är nog 10 stycken som ska gå samtidigt så det blir roligt med kollektivbio haha

Hopp hopp, nu är det dags att börja beta av dagen! Take care!

http://open.spotify.com/track/65lHE61774gxpFoFl4rVLS - Blue Skies, låten i "Prinsessa"



RSS 2.0