Mördad och Återuppstånden?

Jahopp. Då var tisdagen slut, fy fan vilken dag alltså. Var helt slut innan jag ens vaknade kändes det som haha. Hur som så har vi haft galet mycket föreläsningar idag, inget man är van vid direkt. Första engelsk grammatik, en mördande föreläsning på 2 timmar, efter det skulle vi börja med vår engelska litteraturkurs. Soft lät det som och jag var riktigt sugen faktiskt. Men seriöst, om grammatiklektionen var mördande, så var litteratur inledningen något helt annat, något omänskligt mördande. Tyckte synd om föreläsaren, verkade riktigt snäll och så, men hon hade NOLL koll på när hennes publik dog.

Som tur var satt jag längst bak i klassrummet, alltså till och med jag var nära på att somna! Blev så rastlös så det var galet. Sen slänger hon fram en vad hon kallade för " Simple warmup exercise" en dikt som vi skulle analysera. Jag har aldrig känt mig så korkad som då, brukar vara bra på att analysera sånt, kom inte på ngt vettigt alls, och precis när jag Robin och Marie börjat översätta, då börjar hon gå igenom. HJÄLP. Så nu ska jag ha kvalitetstid med mina nya vänner. Grammatik, Writing och Reading... MYS ;)

Hur som, på hemvägen regnade det och var tiktigt kallt, tur Snygg-Martin sällskapade så man kunde snacka lite skit. Jag brukar gilla regn väldigt mkt annars, fast inte idag, inte efter man blivit mördad och mör två gånger under några timmar.

Känner mig trött och lite sliten nu igen, hoppas inte träningen igår satte igång den där sega förkylningen igen. Köpte  "Enchinagaard" på Maxi hur som, HEJA PLACEBOEFFEKT! Jag tror på dig nu, och för 80 kronor eller var det var får man ju verkligen hoppas;)


Vill du lyssna på en lagom smörig låt såhär på tisdagskvällen, sätt på GREEN EYES med COLDPLAY. Den fick mig på fötter såhär lagom till läggdags iaf :) Over and out!


Jason Bourne och Skalman

Har precis kollat klart på Bourne Supremacy på 3:an. Och för det första, TACK TV3 för att ni visade Bourne 1 igår, och Bourne 2 idag. Sjukt bra när det kommer sånna små saker som får en att må kalas. Galet bra filmer. Deep shit.

Alltså seriöst, när jag kollar på film så mår jag sjukt bra efteråt. Oftast för det det alltid är något som är fucked up i filmen, alal små löjliga bekymmer och saker man tänker på försvinner ju bara in i mängden. För alla er som tycker att det är jobbigt att leva, kolla på mer film! Shit alltså, I Know I will.

Ja, jag tror jag är på väg in i en filmperiod kanske, jag har inte sett så mkt film, och det är nog underskattat! Ja skitsamma. Idag har varit en såndär kalasbra träningsdag iaf, fortsätter jag såhär måste jag ju se jävligt bra ut naken någon gång iaf! Det är ju bra :) Haha

Fan, jag hade tänkt öppna upp mig själv rejält här, hade jag varit snabbare in på bloggen efter filmen så hade det nog blivit så, men nu blev jag lite blyg, känner mig som skalman! Har allt smarrigt innanför skalet ;) Haha

Ni ser ju vilken kille han är alltså! Ojojoj, kvällen mål är att bli mer som Skalman! Där snackar vi någon underskattad! ( Fast är han inte seg, dryg, och jävligt tråkig? ) Kanske ska lägga mina planer om Skalman liiiite på is och sova på det.

Nautilus <3



Såhär ser mitt nya hängställe ut, precis kommit hem från Nautilus, simmat med Samuel, var riktigt soft! Seriöst folket,glida omkring i en simhall är riktigt riktigt bra. Hade inte simmat i simhall på typ 2 år, och aa där har jag missat något. Är grymt nöjd med mitt kort där, även om det var mindre roligt att de tog kort på en ( ser bakis ut än?) och att det visas på en tv varje gång man går in...

Planen att träna bort träningsvärken funkade SJUKT bra, tills jag satte mig ner nu, då kom det tillbaka, möjligtvis lite värre HAHA bra där, men innebandy ikväll<3 finns inget annat, blir kalasbra! Såå alla! Kom till FIKShallen ikväll 1730 så lirar vi :)

Jag håller på att tvätta nu, och klantade mig bigtime, fyllde upp det sista tvättmedlet (förutom lite smulor i paketet) och satte på, då kom jag på att jag glömt sköljmedel, så trycker på stop. DÅ SPRUTAR DEN UT ALLT TVÄTTMEDEL BAKVÄGEN? Jaha tänkte jag, surt. Så nu blev det lite fel ändå, några få smulor som tvättmedel, MEN rikligt med tvättmedel, hoppas det blir bra :)

Ska väl försöka plugga lite nu medan jag lagar mat, är faktiskt lite tajt.

Höst and Confusion

Alltså idag börjar jag undra lite om hösttröttheten har kommit in i bilden, jag gillar hösten väldigt mycket, bästa årstiden,den är inte lika överskattat som sommaren och vintern. Hösten är om NÅGOT underskattad. Fy tusan vad det är skönt att gå ut och traska när det börjat mörkna, luften på hösten är galet skön, så är det fint! Känner att min Ernst sida fick liv rejält där! 

A hur som, fy fan vad trött jag var när jag skulle upp, det var kallt, obehagligt och jääääävligt skönt under täcket. Slutade med att jag snoozade i 1 timma. Nu när jag väl pallat mig upp känns det fortfarande som om jag inte sovit ngt alls idag. Jaja det blir nog bra as always ;)


Lönn om hösten - Acer platanoides- Jo, ibland är det okej att vara förvirrad med.

Sitter iaf och väntar på att en tjej ska ringa och intervjua mig från Barometern, ska tydligen vara med där på Onsdag tillsammans med några andra studenter och våra overaller, undra hur det kommer se ut. Annars är idag en sådan där dag så det känns som om man redan på kvällen innan har bestämt hur dagen ska se ut och vad man ska göra. Brukar alltid bli en rejäl flopp då, planen är iaf att vid 11 gå till Nautilus och simma bort lite träningsvärk inför kvällens innebandy med FIKS.

Sen måste jag plugga mkt idag, hamnat i en slags koma och pluggar inte riktigt så som man borde, ska försöka ta tag i det där nu! Aa nä frukost nu kanske, städa lite kan behövas på ett hörn med, aj aj :)

Morgonens låt är lätt ( hur det nu kommer sig vet jag inte) Pulp - Common People med inslag av Sum 41 - Pieces, ojoj!

Sjunga när man borstar tänderna

5 av 5 solar, sjukt bra, underskattat! Kvällens låt är; COLDPLAY - FIX YOU. Satan. Här snackar vi kvalité, och för er som missar min sköna allsång ikväll, så säger jag bara Singstar och Fix you, alltid välkommna!  Och jag säger såhär;
 
You better not be prepared, because it aint beautiful ;)






Livet är ingen publiksport

Först nu halv 9 på kvällen börjar jag känna mig som en människa igen, har spenderat större delen av dagen med Snygg-Martin. Fan så soft det var, även om vi båda mådde rätt kass haha. Satt och kollade Greys Anatomy och insåg att det borde man fortsatt kolla på egentligen, och som Meredith sa, livet är ingen publiksport. Dagens bästa citat? Ja.

Nä det var rätt skönt att sitta och bara må dåligt tillsammans haha, dessutom så lämnade jag tillbaka filten till Erika! Känns rätt skönt nu ändå, för det känns som om många fick i sig lite för mkt igår, känns helt plötsligt lite mer okej om alla mår lika illa. Hoppas det går någon smörig romantisk komedi på tv sen, vore kalas, jag är riktigt pepp på något smörigt och fint! - Det skulle behövas nu, känner mig dålig.

Hur som helst, jag är löjligt fascinerad av bloggandet , haha än så länge känner jag mig som ett barn på julafton! Sen om någon läser den, skitsamma, jag är nöjd ändå haha.

Men seriöst folket, nästa helg kan vi inte göra ngt nyktert då? Jag hade lätt varit på om vi köpte 4 liter mjölk var, bara drack rakt av och och sen bara se vad som skulle hända - lätt min bästa plan för nästa helg hittils!


Ångesten som fick mig att skaffa en blogg

Jaha, då var det söndag igen...
Har fått en jävla ångest nu, nu har jag lärt mig att man inte ska shotta på en förfest, dumt drag där Kalle, dumt dumt. Nu ringde precis min kära mamma och undrade hur det var, haha hon hörde rätt snabbt vad jag gjort igår, men man får ju passa på när man fortfarande är ung och dum eller?

DUMT Kalle, jag vet inte riktigt hur det kommer sig att jag har Erikas filt här hemma, hade plötsligt 2 stycken "hämtautdinjackapåkårenlappar" igår, en där min jacka hängde och en där Erikas filt hängde haha. Tack till den som betalade mitt kårinträde igår, kan tyvärr inte riktigt minnas vem det var dock, NÄ FY FAN, skämmas ska jag göra.

Skäms rejält över min kommentar jag sa till Sara när jag skulle hitta min cykel " Haha det är så roligt för det är inte för att jag full som jag inte hittar min cykel. Jag måste bara tänka riktigt noga" Yeah right Kalle, smart där, för det första, cykeln står kvar i Djurängen, typ 3 km från där du letar, och NEJ du var inte nykter då.

Känns iaf skönt att jag lyckats få Jenny att inte deppa mera! Än så länge ser det bra ut keep it up :)  Jag gillar ju inte riktigt när folk tycker synd om sig själva och sådär, så jag ska sluta tycka synd om mig själv nu oxå, så mkt man borde göra idag, men det känns lite tungt när det känns som man smakar tequila och jägermeister trots att man borstat tänderna 3 gånger + att man har en liten såndär vinhuvudvärk, var det bålen?

Skitsamma, nu är det dags att peppa till, ska till Hallen sen och förmodligen till Nautilus och simma lite, fan vad soft! Det finns inget bättre sätt att bli pepp på, än att lyssna på söndagens hittils skönaste låt!

The Killers - Tranquilize

Riktigt bra synd bara att  " I was just sipping on something sweet " inte känns lika attraktivt idag när man sjuger med...

RSS 2.0