Packning och prinskorv

Sitter här på pallen vid datorn, med ryggen hukad framåt för sista gången på länge nu, imorn senast 16:00 bär det av ner mot Halmstad där jag ska möta 2009. Förra året träffade jag 2008 där, och det blev ju ett bra år:) Så tror det kommer bli kalas nu igen:) Packat det som jag kan packa idag, blir min bag, min ryggsäck och en papperskasse med skor och någon tröja:P

Sitter även och inväntar sista lagade måltiden, sedan blir det till att börja använda sina egna kunskaper igen ;) Blir prinskorv och färskpasta tror jag, sjukt gott med prinskorv och pasta, perfekt haha. Tänkte just på min rubrik, har man lite fantasi, som jag har mycket om, så kan det ju låta lite illa... HAHA! Nä skämmas ska jag göra :) Dumt dumt Kalle.

Imorn ska det förresten friteras och grejes som mat under kvällen, jag har alsrig friterat eller knappt ätit friterat, förutom räkor och lite kyckling. Funderar på att skafffa helknäppa saker att fritera, för att se om det är gott. Typ gurka? Vattenmelon? Korvbröd? HAHA Nä fy, kanske inte vattenmelon och gurka, men fantasin måste ju få utlopp ibland med... Löser jag nog bra ;) .

Ska käka nu, får se om jag skriver mer sen....


Långpromenad

Idag är det, måndag? Ja det är det nog ja, helt snurrigt i huvudet, svårt att komma ihåg vad det är för dag nu när man har lov. Har inte gjort speciellt myclet idag alltså. Sov till 10:30 ungefär, mamma kom in och väckte mig för vi hade tänkt att gå på en riktig långpromenad, så var ju tvungen att komma upp och göra mig iordning innan det blev för sent. Sjukt tung i kroppen och huvudet när jag vaknade, kunde knappt ta mig ur sängen haha. FY! Men det gick till slut. Käkade sjukt gott bröd till frukost, var ett konstigt bröd med russin och nötter och sånt där mer fågelmatsliknande, haha, men var riktigt gott!

Mamma och jag bestämde oss för att gå till ICA och köpa jäst och mjöl för att kunna baka lite bröd :) Det är väl ungefär 9 km enkel väg. Så vi började traska vid 12 kanske, var riktigt skönt! Efter ICA gick vi upp till farmor och farfar för att fika och läsa igenom vad tusan farmors medicin egentligen gör med henne, för hon har blivit sjukt off och lite konstig sådär. Visade sig att hon fick  dubbla dosen av en medicin emot vad hon borde ha, sen även en andra piller som det står att man INTE ska blanda med den andra medicinen, jävligt underligt, störande som attan. Så jag eller mamma ska ner till Apoteket och snacka med någon där och fråga varför det blivit så... Sen var det hur som dags att gå hem igen. Var hemma igen 16:15. Totalt så tog promenaden över 3 timmar, haha så idag har man rört på sig rätt bra :)

Blivit sjukt trött nu alltså, somnade lite innan det var mat förut. Nu är klockan snart 20:00, hoppas det är något bra på tv snart, så man kan slötitta där, annars är det bara bra som börjar typ 2300 tror jag, och vet inte om jag pallar sitta och inte göra så mycket fram tills dess, då kanske det blir sängen istället :) VI får se, enligt far skulle något bra program börja nu vid 20:00, så får väl palla mig ut till soffan snart :)

Jäkla sugen på ngt, är nog mest vatten egentligen kanske? Får ta och dricka mig rejält med vatten nu och se vad som händer:) Imorn är sista heldagen i Ambjörnap, ska nog försöka träna lite, eller ta en långpromenad igen! Det är väldigt fint här alltså!! Dessutom var det frostigt och isigt idag, sjukt vackert egentligen! Aaa det blir nog en bra tisdag, frågan är om man pluggar? Nää. det blir nog först på fredag, när man sovit första natten i Kalmar igen. Ha det great nu!

Back on track

Idag har varit en fin dag. Nu är jag tillbaka på banan igen :). Igår så var jag lite depp fortfarande, men åkte in till Tranemo hem till Marie med Evelina, Johan och Lina, så bastade vi först nere i källaren, skitbra var det, sjukt skönt att basta nu igen! Kändes ju lite som Kalmar och Nautilus <3 haha! :) Sen när vi var klara så var det dags för pizza och sådär, sen hade vi spelkväll från 19:00 till 00:45 typ. Grym skoj! Spelade massa galen panna och Med andra ord, fast man fick bara göra charader. HAHA! Man blev grym på charader efter ett tag alltså, jag och Evelina fullständigt ÄÄÄGDE haha.

Sov dock sjukt dåligt inatt, jag mamma och pappa skulle åka till Jönköping och handla kläder och lite sånt. Gick upp halv 10 och var helt slut, jag sov inte ordentligt under hela natten. Brorsan hade tydligen drömt mardrömmar, så det kanske satt ihop lite med min dåliga sömn :P . Hur som helst så åkte vi till Borås istället, för att det är 3 mil närmare. Men jag gillar inte Borås alls, fy fan. det var ingen av oss som gjorde det idag. Inget öppet inne i stan, och på Knalleland var det sunkigt... Hur som så lyckades jag hitta en väldigt fin tröja, en t shirt, kalsonger och lite smått och gott sådär som jag behöver. Så outfit till nyår är nog spikad nu haha ^^ måste jag ju bara bunkra upp med lite julmust och mjölk :)

Däckade i bilen på väg hem, blev så himla trött alltså. Dessutom använde jag Arvids gamla gamla glasögon från högstadiet nu. Eftersom jag inte vekrar tåla linser alls bra längre så var jag tvungen att ha ngt, och såg ju bättre med dem än utan. Blev trött och tung i huvudet bara, så nu sitter jag helt utan, likabra att vänja sig lite kanske... Som tur är så har jag ju ett andra par liggandes i Kalmar. Förresten bokat tågbiljett hem från Halmstad nu. Kommer komma ner till Kalmar igen redan 1 januari, typ 19 på kvällen. Perfekt :) Så bara 4 dagar blindhet kvar!

Sjukt nöjd med att jag fixat mobil nu igen iaf. Skaffade fram ett nytt SIMkort inne i Borås, trodde inte man skulle få det direkt, men det fick jag:) Har kvar samma nummer så alla som vill mig något kommer komma fram, men jag kommer ju inte se vem det är som skriver, men huvudsaken är att folk kan nå mig, så jag är faktiskt helnöjd med utgången av det hela. Dessutom får jag låna en ny mobil som farmor skulle fått, men hon pallade inte riktigt med det, så den ligger bara hemma och skräpar. Dessutom EXAKT en sån mobil jag har haft förra året och sådär. perfekt. för vet ju hur allt funkar :)

Januari närmar sig med stormsteg nu alltså, jag och Filip har ju ett jäkla arbete att skriva, undra när vi ska börja med det? Hinner jag om jag börjar först 2 januari? Dvs typ 3 dagar på mig innan det ska in? Eller måste jag bärja imorn eller på tisdag? Onsdag försvinner ju större delen av eftersom det är nyår. Suck jag vet inte, har inte planerat in något imorn hur som, så blir väl kanske till att börja? Ska göra någon form av träning iaf hoppas jag, ska nog promenera en jäkla bit. In till Ica i Tranemo och köpa en glass och vända kanske? Då blir det väl ungeför 18 km eller nått. Ja det låter som en plan!

Skönaste låten idag? Ja det är den här :
 

Worst day of my life

Jaha. Juldagen och annandagen 2008 - My worst night/day in my life. Fy fan. Det är tragiskt. Nu kommer ett blogginlägg som riktar sig till den som vaknar och har ångest dagen efter, läs detta och inse att din ångest kan släppa lite. Jag har fan i mig trasslat inatt alltså...

Var på sjukt rolig förfest till att börja med, alldeles för bra tydligen. Adam och massa gamla goa gubbar, snackade skit och hade det riktigt bra! Men aa, borde åkt hem och lagt mig redan nu alltså. Åkte bussen in till parken, börjar bli slirig nu alltså. Sen säger det istort sett SVOOSCAH, så går jag ute i skogen kall så in i helvete. Var som om någon knäppte med fingret och vips så ploppade jag fram. Fattade INGENTING. Känner i fickan, ingen mobil, den är borta! Kan inte ringa någon, hittar inte i Gislaved heller, så bara går runt ihop om att hitta en polis eller taxi. Inser att jag varken har jackan eller halsduken med mig, kollar mot horisonten, suddigt som fan. Inser att jag inte har mina glasögon på mig, de är oxå borta!

Ja, ska jag ta livet av mig nu eller? Går runt och huttrar/gråter och svär så in i helvete, ser en taxibil som åker förbi mig, viftar som attan men den stannar inte. Träffar på Farbror Blå som kör mig till en taxi, fårgar vad klockan är, då är den närmare 05:30. Jag har irrat runt i flera timmar typ, helt stört! Polisen säger till mig att det ser ut som om jag tagit narkotika, och jag blir typ förbannad, och säger att " Det har jag verkligen inte gjort!!" Samtidigt som det bekräftar vad jag misstänker, jag kanske blev drogad inne på parken? Fy fan. Ja hur som helst så kom jag hem efter 500 kr i taxibilen. När jag gick genom skogen så kom det ett stup med, så fick krama sönder mig runt ett träd för att inte slå ihjäl mig, skrapade upp armen och handen lite, samtidigt som jag knäar en sten så in i! Så idag vaggar jag öm som attan. Hittade någon form av skola när jag började bli riktigt desperat, kännde på alla dörrar, och kollade in genom fönstren, såg en blå soffa, och så stog en kruka utanför. Var hur nära som helst att knäcka rutan, antingen hade polisen kommit, då var det löst, eller så hade jag kunnat sova i soffan med gardinen. Som tur var gjorde jag inte det, hade blivit ännu dummare såhär i efterhand....

Helt jävla tragiskt, vad fan håller jag på med!!?? Så jävla pinsamt. Dessutom missar jag det årliga "släktkalaset" hos mormor, släktingar man bara träffar en gång om året, på annandagen. På grund av en galen bakfylla och en jävla meningslös utekväll. Så pinsamt!! Ser dessutom ingenting, som tur är har jag med mig linser för iaf 5 dagar, så kommer typ klara mig tills jag är tillbaka i Kalmar igen. VAD FAN HÅLLER JAG PÅ MED???

Idag har jag bara känt en enorm tomhet och en enorm meningslöshet, helt sjukt alltså, allt har bara känts så himla meninslöst så det är inte sant. Existensfrågor har klirrat tungt i huvudet idag. Tack för att jag kunde prata med dig innan Sofie, var himla skönt. Och tack så mycket Anna! :D Som på något vis fått min jacka hem till sig, så har fått tillbaka den och LIVSVIKTIGA nycklarna till Kalmar som tur är. Halsduken, glasögonen och mobilen verkar vara borta för gott. Grät massa i morses faktiskt, haha. fy fan så patetisk jag kände mig, var skönt att gråta ut lite. Jag är ju dum i huvudet ibland. Imorn klockan 16:00 ska jag åka med Anna och hämta hennes jacka i Gisleparken, får se om mina glasögon eller mobil finns kvar. Absolut inget jag räknar med, har liksom insett att jag får stå mitt kast. Kommer kosta rätt mkt att fixa iordning allt igen, men ju hårdare smäll desto mer inser man det allvarliga antar jag. Helt sjukt, på nyårsafton blir det julmust eller lättöl. Fy fan. Skrämmande helt sjukt.

Dessutom tror jag att jag har hål i en tand nu med, Ah jag tror jag har tandläkarskräck nu :( en jävla skitdag helt enkelt, ska bli skönt att somna inatt, så kanske jag vaknar upp ur en dålig och sjukt taskig dröm? Hoppas din ångest över något har lättats nu, så kan detta bidra till något bra, känner mig bara tragisk. Skärpning Kalle Jogbratt för helvete, för helvete.

Juldagen - Parteeey

Idag är det juldagen, det närmar sig nyår! Det ska bli sjukt skoj med nyår! Men innan dess så ska det partas ikväll och handlas och grejas hej vilt på staden och sådär tror jag haha. Ska strax åka in till Tranemo och hämta upp farmor och farfar, det ska ätas kalkon och sådär här i Ambjörnarp. Synd att jag har världens morgonfluff och mina röda mysbyxor på mig (iofs juligt till max), orkar/ hinner inte göra mig iordning innan, aja, en mössa? Löser jag bra =) Haha

Sen blir det till att pimpa till sig lite! Ska till Adam vid 17 typ, ska bli riktigt mysigt ^^ Haha, blir iaf Parken sen ikväll, aldrig varit där, så ska bli skoj! Fast har hört massa dumt att man kanske inte kan komma in trots förköp och att de släpper in sjukt mkt för mkt folk och sådär, så vi får väl se =) God och glad kommer jag bara iaf! Ska komma på vad jag ska ha på mig bara, röda mjukisar funkar inte riktigt då hahaha!

Nä jag hinner inte skriva mer nu, får bli ett kort inlägg idag:) Lyssnar på Lasse Lindh nu, SHIT vilka gamla sommarvibbar jag får, helt galet, så lyssna på honom! Dagens tips ^^

Julafton 2008

Idag är/ har det varit julafton :) Gick upp 9:30, blev ingen morgonbandy som jag hade tänkt, hade fortfarande mycket träningsvärk, så var jag väl lite lat med kanske haha. Duschad och redo för världen vid 12 hur som, pappa var och hämtade farmor och farfar så de kom till första matpasset vid 12:45 ungefär. Frosseriet börjar!! Haha ^^ Sjukt gott med julmat på julen hur som. Strax efter maten så plockade jag och brorsan fram en av våra julklappar, mer en upplevelse än en klapp. Vi hade slagit in 3 ölkorvar i ett paket som var från tomten till "The Jogbratt", vi skulle anordna en ölprovning för oss 6 som var här. Köpte 10 olika spännande öl och vi hade gjort iordning en tabell att fylla i och sådär. Blev rätt lyckat, blev faktiskt lite smålullig med haha :D.

Hur som helst, det roliga var att jag frågade farfar direkt om han kunde gissa vad det var i paketet. HAHA! Utav alla grejer i världen han kan gissa på så säger han att han tror att det är pilsnerkorv. !!! Han hade så rätt så det var inte sant. OBS! Han visste absolut inte att det var någon ölprovning på gång, så det var bara ett sånt där sjukt oturligt tillfälle när man använder sin megatur till att gissa rätt eller kasta bra, istället för att köpa den där trisslotten och skrapa fram 10 miljoner. Attans farfar att du inte sparade det där genidraget på trisslotterna som kom sen. :P

Har varit en bra julafton, slö med mycket mat och annorlunda aktiviteter, vi spelade ett riktigt skoj julspel med massa paket som mor och far hade ordnat. Var mer gambling typ, och man fick sno julklappar av varandra och sådär. Jag var SÄMST i början, men lyckades röva till mig 4 2dl flaskor med ljuvlig blossa starkglögg och en sån där mystvål :) Perfekt haha. Mer käk, MKT MKT MKT lite tittande på Kalle Anka - Thank Someone för det, blir helt psyko av att se på de numera alltså, även om det ska vara ett "måste" så pallar jag inte med det alltså haha, skitsamma, det är så himla mycket man borde göra ändå. Det fick rulla på där borta i bakgrunden hur som. Den riktiga tomten måste glömt att det är en ny adress vi bor på nu, så han kom inte, pappa fick göra en stand- in.

Fick lite smått och bra:D Sockar, grymt snygga kalsonger och 2 t-shirtar och lite sådär, någon slant att köpa pasta för i vår med, perfekt :). Efter lite mer mat och sådär så åkte farmor och farfar hem med färdtjänst 21:30, och vi 4 kvarvarande spelade ett litet spel jag fick. Som "med andra ord" fast enklare typ, var väl helt okej, tar ingen plats så lätt att ta med sig iaf:). Så nu är julen i stort sätt över här i Ambjörnap, det är skinksmörgåsen imorgon som hägrar ;) Ska väl snart kila till tvn och kolla med familjen om det är något mer. Sedan ska jag och brorsan fortsätta med vår nya jultradition, kolla på UFC på tv4 sport. Haha helt crazy, dagens gladiatorspel for sure!! Galet, men underhållande haha :) Inte speciellt juligt heller kanske? Men vi kollade faktiskt på Hitta Nemo och Ronja Rövardotter imorse, det är juligt det :D

Imorn blir det party! Första juldagen som jag drar ut, ska bli spännande, helt ärligt är jag inte superpepp just nu, men det kommer, 17:00 hos Adam smäller det, måste ju bara se till att komma över biljetten med, men antar att Johan ska till Adam med då, så det fixar sig nog fint. Drickat står ute i naturen och kyler ner sig iaf haha:)

Hoppas du har haft sjukt  bra julafton nu!


Dryga måsten? Haha

23 dec. och internet!

Wooo! Idag är det dagen innan julafton, den 23 december. Rätt galet, har inte speciellt mycket julstämning. Men jag och brorsan var ute på "stan" och köpte alla julklappar innan idag iaf, det  kändes ganska juligt faktiskt! Lite annorlunda julklappar iår, ska bli rätt spännande att se hur det blir. Vi blev precis klara med alla förberedelser och inslagning och sånt där. Så nu är det bara att invänta paketöppnanded. Om typ 25 timmar så är det dags! Dessutom så är internet fixat nu!! Yay!

Har sovit 2 nätter i nya "lägenheten" i Ambjörnarp nu, måste säga att jag trivs mycket bättre här än i förra huset faktiskt, även om detta bara är tillfälligt boende typ. Sovit riktigt bra! När jag kom i söndags så käkade vi lite mat och sådär, sedan fixade jag och mamma med marsipangodis, blev rätt segt haha, men var lite juligt och en bricka med gott godis fick vi ihop! Kollade på hmm, Heratbreak Hotel tror jag den hette med, var väl sådär hahaha, kändes nog mest tragiskt fast lite kul var den väl allt?

Igår körde jag en massa bil! Wiii, det var riktigt skönt, typ inte kört på 1 år, men det gick prima! Bara 4 roadkills och 2 pensionärer som fick sätta livet till, men det är jag nöjd med! Jag och far åkte och gjorde lite ärenden innan vi skulle hämta brorsan i Smålandsstenar. Bland annat så fixade vi en julgran i Länhem, helt lagligt och korrekt:) Köpte en färdighuggen gran och det tog oss ungefät 3.5 sekunder att hitta den rätta, och idag när den står inne och färdigpyntad så känns det som helt rätt beslut haha ;)

Brorsan och jag spelade innebandy gamla kära hallen här i Ambjörnarp sen, med Alex, Robert, Benjamin, Olle och Gloria som var med och coachade oss! Haha var riktigt kul att träffa alla gamla godingar! Spelade och hade oss i nästan 2.5 timmar, stackars gloria som borde smetat parfym under näsan eller lagt sig för att sova, kunde inte varit allt för underhållande det där haha:D men aa, så illa var det nog kanske inte? Hoppas jag inte iaf! Mmm sen fick vi faktiskt skjuts hem den korta biten, sköönt! Vet ju faktiskt inte hur man hittar till huset från hallen utan att köra bil ( aldrig gått ner till Ambjrönarp CITY härifrån hahaha! )

Vaknade upp idag med träningsvärk och lite krämpor från allt spelade igår, planen var att lira idag med, men jag och Alex la precis det på riktig riktigt svag is, förhoppningsvis ses vi i hallen imorn förmiddag och bastar lite och grejar innan det är dags för att börja med julfirandet på riktigt, hehe, blir bra det! Undra vad jag ska hitta på nu, det börjar lukta mat här, och jag är väldans hungrig, kanske ska ut och hjälpa till i köket? Aa för alla räkningar och sånt pill är klart. brr nu råkade jag tänka på grupparbetet som ska göras, men nä fy fan, det får bli närmare Januari som det får ploppa tillbaka upp i huvudet!. Haha. mm, nu är det dags att avsluta med världens härligaste julklipp! :D Njuuut!

Väntetid

Idag är det söndag, söndagen då jag ska rulla hem med tåget för att fira jul. Känns helt sjukt tomt öde här nu alltså, lite deppigt nästan, känns som om alla har åkt hem nu, och det har nog alla med för den delen. Så ska bli riktigt skönt att komma hem, ska bli precis som att åka på semester, samtidigt känns det lite trist att lämna Kalmar med. Haha aja det kommer bli skönt att komma tillbaka sen med iaf vet jag=). Surt med skolarbete som egentligen ska göras och sådär, men det lägger jag utanför huvudet fram tills det börjar krisa lite mer.

Blir ingen träning idag heller :( Sov för lite inatt så var så himla trött, ah känns tungt, men vad fasen, ny vecka börjar imorn och dessutom är det juletider, så får väl se till att ta igen det sen om inte annat! Imorn är det tänkt att liras bandy i Ambjörnarp igen, som de gamla goda tiderna haha, så det ska bli riktigt skoj!

Började fundera på om det finns internet än i Ambjörnap, hoppas verkligen det, jisses vad naket det kommer att bli i så fall. Nä det får vi hoppas, att det inte är så=) Men ifall det skulle bli radiotystnad nu så vet du ju varför då haha. Har tvättat idag med, ska snart ut och hämta upp kläderna och det från torkskåpen.Tåget går om mindre än 2 timmar, så måste packa snart och städa lite lätt så att det är fräscht när jag kommer tillbaka igen :)

Sjukt bra låt jag fått av brorsan igen nu, eller man blir deppig av den just nu, men ändå sjukt bra! Måste söka på lyrics så jag vet om det är något man borde vara deppig över haha, den kommer här nere med iaf! Mmm en bra åka tåg låt, men kommer inte orka fylla upp mobilen med någon bra musik, ska nog sitta och slumra istället, är ju rätt trött och slö, så det kommer nog gå fantastiskt bra. Testar förresten att åka med SJ:s mobilbiljett nu med, så behöver bara ID och mobilen med mig, skönt att slippa fippla med massa olika pappersbiljetter. Om det nu funkar, har ställt in mig på att sitta på golvet, och komma fram en timma försent. Man blir ju inte direkt förvånad isf, SJ brukar vara rätt duktiga på det där med förseningar alltså...

Nä nu är jag trött på att vänta, ska packa och fixa iordning allt nu, sedan är det ju lika bra att rulla in till stationen, pallar verkligen inte att missa tåget idag. Vore riktigt segt. Over and out nu så hoppas jag att det finns internet hemmahemma :P 



Sista natten i Kalmar 2008

Hoho! Jisses vilken slapp dag det har varit idag alltså. Inte gjort speciellt mycket alls. Det jag hade tänkt göra blev inte av riktigt haha. Tänkte för det första att klippa mig, var hur pepp som helst på det, för ja, det börjar behövas nu rätt rejält tycker jag. Men Cam&Co stängde redan klockan 14 idag, och jag ringde 13:00, så det var kört. Skulle även gå till gymmet och träna lite, men var sjukligt slö och trött och eftersom det stänger redan 17 på helgen så var det oxå kört, kvicknade liksom aldrig till, haha. Sen tänkte jag även ta världens långpromenad istället, för att få lite julstämning och sådär, haha det sket sig rätt skarpt med. Promenerade 20 minuter istället och snackade lite med mor! Imorn när jag kommer hem ska det tillverkas marzipangodis och figurer till max, mohaha jag kommer vara gryym!

Imorse så åt jag nybakade "chiabatta"s, det är så galet gott alltså, oj oj oj !!! Mmm, det var inte fel. Är lite hungrig, så kanske därför jag kom in på det nu, Så gott det ska bli med julbord, senap, sill och skinka!. S S S alltså, härlig kombination! Aa imorn så ska jag kanske göra likdant? Har 200 kronor kvar till den 23:e så tekniskt sett kan jag unna mig det, för har inget bröd och så, men har massvis med pålägg jag måste äta upp, eller kommer ju få slänga lite kanske, surt att jag inte lyckades äta upp allting hemma, men aa, ett tappert försök var det, inte alls mycket kvar. Gah vad långrandigt det blev.... Moving on!

Idag är biljetten till Gisleparken på juldagen fixad, Johan köpte förköp innan nämligen Jävla rån, 190 spänn? Har aldrig varit på parken, det kanske är värt det ^^ Kul att träffa alla gamla iaf, var väldigt längesedan jag såg många av dem. Hur som, idag är alltså sista natten i Kalmar för 2008. Känns lite trist, fast ska bli skoj att komma hem och träffa familjen och så med! Lyssnar på Coldplays Fx you nu, blir automatiskt Singstar när jag hör den, härlig låt alltså! Vet inte om det är speciellt julig bara. Love actually gick på tv4 nu ikväll, det är ju rent ut sagt en förjävla bra film alltså!! Funderar på om jag kan börja klassa den som min favoritfilm, inom den genren är det lätt det iaf. Billy Mack sjunger ju en sååå skön jullåt i filmen, vet nu inte om han heter Billy Mack i verkligheten eller i filmen, hur som så länkar jag till den här nere, där snackar vi julstämning alltså!!


Billy Mack - Christmas is all around us

Blev lite besviken på min julkalender innan förresten, eftersom det är sista riktiga dagen i Kalmar så tjuvskrapade jag alla luckorna idag, vann ingenting. Giriga Bingolotto alltså;) Haha. Fast kan vinna på den där uppesittarkvällen som är, men det kommer man ju aldrig orka kolla om man vann på. Iofs om det börjar stå något i tidningen om att miljonvinst inte kunnats dela ut för att lotten är försvunnen, då kanske jag ska börja kolla närmare på den haha;)

Jag tror inte det kommer bli mycket sömn sista natten i Kalmar alltså, klockan är snart 00:30, och jag har en känsla av att det kommer bli mycket senare innan jag somnar, får se om jag pallar med gymmet imorn, hoppas jag!! Skönt det vore att sitta på tåget hem tränad och med en nyladdad mp3 i mobilen. Fast det vet jag iofs inte om jag orkar fixa imorn heller, haha, kommer bli kalas hur som! Snart är det ju Julafton! Aaa, så är det, julafton på onsdag...

Slappdag!

Slappdag 3000 idag alltså! Haha, sov till 11. Sedan har jag egentligen inte gjort något alls på hela dagen. Det enda jag skulle göra var att tvätta mellan 13 och 16, men naturligtvis så glömde jag av det totalt. Haha jaja, fick som tur var en ny tvätttid precis innan jag ska åka hem till Ambjörnarp på söndag. Käkat mycket korv idag, frukost och lunch, det är så gott alltså, synd att det inte är så himla nyttigt:)

Precis duschat och gjort mig i ordning, sitter och kollat på Are you smarter than a fifth grader, det är faktiskt väldigt underhållande hittils,och inte så lätt som man kan tycka det låter som faktiskt, särskilt inte när man står och blir filmad, haha fast någon har framstått rätt korkad alltså haha, undra om det finns några ansökningskrav där, eller om världens smartaste kan komma med? För man kan vinna 10 miljoner, eller ja 6 miljoner svenska kronor, men iaf!! Galet ju!!

SKa strax kila iväg till Maxi och skaffa lite fredagsgott, massa frukt och sånt, och lite julmust. Bygga upp julstämningen och sådär, blir nog kalasbra! Ska ut och promenera sen med, blir skönt som attan det. Funderar lite på vad jag ska göra imorn, kanske blir en total slappdag igen, men bjuden med på fest på kvällen, så blir jag sugen kanske det blir så med. Hmm ja vi får se imorn helt enkelt

Får bli kort inlägg idag, för nu börjar det igen! Hej hej

Officiellt Jullov

Hej! Klockan är 13:50 och det är torsdag. Har precis klivit ur sängen, låg och vilade en stund innan. Är trött och aningens seg, känner faktiskt pyttepyttelite i halsen, så hoppas bara att det är ett mentalt spöke som är och lurar. Det är sista innebandypasset ikväll, så tänkt vara med och spela där och så, lite bastu efteråt och sånt myspys. Blev lite nojig för att jag ska bli sjuk igen, men bara för att jag sovit lite lite några dagar så kan jag ju inte bli sjuk IGEN, det vore ju bara för jävligt:)

Igår så var det den hektiska dagen, började med att göra iordning mig på morgonen, fixade kläderna som jag tänkt ha på mig under kvällens sittning och sådär, var sedan på föreläsning, där vi skulle se på Charlies Änglar 2 och analysera den lite, haha kass fast bra film, skrattade högt på några ställen faktiskt hehe. Köpte sedan en baguette som var sjukt god och satt i biblioteket och väntade på Maria och Kristian som skulle vara med på mötet med kåren. FIck reda på en del saker vi ska fixa med innan mötet i februari. Men kändes rätt bra, ska förmodligen göra så att jag avgår helt, och hjälper till ändå, kunde sitta med i styrelsen fram till sommaren och sedan avgå med, men då är det nog lika skönt att avgå direkt och sedan hjälpa till på innebandyn och så bara istället. Det ordnar sig.

Rusade sedan till Henrik för att byta om till tomte och ta en öl. Sittningen var väldigt julig faktiskt tyckte jag, nästan alla hade iaf tomteluva och sådär, såg ut som om man var i tomteverkstaden ibland :). Hamnade uppe på scenen för vårt bord, skulle spela luftgitarr så galet som möjligt. IHHH,, skulle dessutom börja, fyfan, lite pinsamt men jäkla skoj! Haha, jag vann iaf dessutom HAHA helt sjukt, grymt skoj, tack bordet för att ni skrek så på mig ;) hahaha ja jisses. Det var en rolig sittning, fick dessutom julbord som mat, sjukt gott och bra!! Hamnade på mellanfest på Smålandsgatan sen, så satt där och drack och snackade till 00:00 ungefär.

Somnade väl först vid 02:00, sedan upp vid 9 för att gå på sista föreläsningen, funkade bra faktiskt, men hann inte äta någon frukost, så köpte en riktigt riktigt god baguette idag med och lite drick yoghurt. Men nu känner jag mig lite sliten, ska precis börja laga mat och sådär, så får jag väl lägga mig i sängen och sova lite till innan innebandyn sen kanske. Fick en biobiljett av hyresvärden idag och en God Jul hälsning, tyckte jag var trevligt, fast han meddelade även att han höjer hyrorna med 130 kr från och med februari, mindre kul.

Funderade rätt mycket nu på hur jag ska göra i sommar, kommer med stor sannolikhet bli så att jag säger upp min lägenhet så att jag blir hemlös från Juni. Sedan ska jag plugga någon spännande kurs över sommaren, så jag får pengar så istället, samtidigt som jag kan njuta väldigt av sommaren. Så tänkte att jag kanske bor hemma, och på så vis sparar rätt mycket pengar, eller om jag bor i Halmstad hos brorsan kanske, eller om jag helt enkelt tältar mig igenom landet. Haha, finns många alternativ, men jobba kommer jag med ganska stor sannolikhet inte att göra, det känns inte speciellt lockande nu alls, brrr. Blir nog hur som helst bra! =)

Nu blir det maten, oj oj oj, ska bli gott och skönt när det är färdigt ;)

Jullov!! ??

Hej :) Fy tusan, nu är jag nöjd alltså! Har varit en riktigt bra tisdag får jag säga! Började dagen med att äta god frukost, se på lite tv, och läsa igenom sidorna jag inte hann läsa igår. Skulle sedan över till Filip för att skriva ihop vårat abstract inför konferensen och så. Började med att åka via Maxi med 2 kassar med pant. 27 kronor blev det, perfekt :) Gick in och köpte 2 energidrycker med, en till Filip för att hann fyller år, och en till mig för att jag var beredd på en mkt hård och jobbig dag. Var framme hos Filip vid halv 12 ungefär iaf.

Vi satte igång och knapra oss igenom arbetet fint direkt, var en riktigt rolig dag faktiskt, pluggandet gick skitbra och bara gled igenom. VI var sjukt duktiga! Kändes som om det blev riktigt bra, tog väl ungeför 4 timmar att skriva ihop det + lite mat som Filip bjöd på, jädra gott, tackar för det =) Så nu känns det otroligt bra, har jullov nu egentligen. Vi ska träffas imorn och se på en film på föreläsningen, säkert gå igenom uppgiften lite och så med, men det ska nog inte vara för jobbigt. Sedan är det någon form av föreläsning på torsdag med, men vi får se. Ska njuta rejält mycket nu iaf, härligt till max.

Imorn blir nog en aningens fullpackad dag med faktiskt, är ledig fram till 13:00, då börjar föreläsningen, och den håller enligt schemat på fram till 16:00. Sen ska jag träffa kåren och snacka om FIKS vid 16:30, och därifrån ska jag gå direkt på sittningen som egentligen börjar typ 18:00 eller något sånt. Så få nog se till att ha med mig massa frukt till skolan, och äta middag innan 13 eller nått sånt. Sen får jag gå ombytt till tomtenisse på mötet med kåren, samt ha med mig någon öl som man kan ha på mellanfesten sen innan kåren. Ja det blir nog rätt hektistk men skoj imorn :D

Vi ska snacka med Johan imorn med, vad han ska säga på torsdag egentligen, för eftersom alla ska gå ut imorn i stort sett så kanske det blir lite tungt att gå upp vid 9. Men ska iofs sova ut rejält imorgon, så det löser sig :) SKa bli spännande att se om det är några människor kvar i kalmar på fredag och lördag, annars får jag väl ha kvalitetstid med mig själv:) Helt sjukt att det imorn bara är en vecka kvar till julafton. Måste vara för att jag inte har några julsaker framme som det känns så overkligt. Om 6 månader så är jag 21 år med, härlig ålder, det ser jag nästan fram emot, fast njute rju såklart på vägen dit med, snart är man ju 30 :)

Ska iväg till gymmet om en timmam är så genomslö nu så det ska bli riktigt skönt att pumpa lite, sätta sig i bastun och bara tina bort, men måste nog lägga mig och sova 40 min nu innan, så jag inte blir sjuk igen eller nått, usch det vore hemskt :) Aaa, ska ha på lite skööön musik nu och glida in i dimman, ha det kalas nu!


Hehe lite skön God Jul önskning jag hittade på internet :)


Tuff tisdag ahead?

Mm, då är det 25 min kvar på måndagen, som var en ganska hektisk måndag, fast den borde ha varit mer hektiskt. Skäms lite i smyg nu sähär på kvällen. Ska egentligen ha läst igenom 13 a4 fakta om mitt och Filips kommande arbete, vi ska träffas igen imorn vid 11 hemma hos honom. Men tänkte gå upp vid 9, så kanske hinner läsa det innan jag åker, det ordnar sig nog bra.

Annars så ska vi sitta och skriva klart vårat "abstract" imorn, det får ta hela dagen om det behövs, och så lär det bli. Tur att det enda jag har på schemat är att gymma, och det kan jag göra på kvällen om det skulle vara så illa. Så kommer nogbli en ganska tuff tisdag, men ändå bra hoppas vi på!

Jag och Filip jobbade faktiskt ganska bra innan idag, vi har fått lite mer koll på vad tusan vi ska göra för något, sedan fick vi även kommentarer och fick se på presentationen. Det var rätt spännande, jag lät inte lika illa som jag har för mig, så bra där! Men man har ju vissa ticks för sig alltså, skulle pilla på glasögonen efter varje stycke jag lämnade över åt FIlip typ. Men men, inget som störde så direkt. FIck tipset att röra på mig mer dock, stog väldigt stationärt under den presentationen. Gotja, fixar jag till nästa gång :)

Dagens nya grej jag testat är faktiskt Keso, hade det på smörgås med rädisor, var faktiskt helt okej! Keso är lite mysigt så, man tror att det är hur onyttigt som helst, när det i själva verket är nyttigt! Eller ja, inte alls onyttigt iaf :) Så det var lite bra där, känns kul att variera sig hahaha. Ja hur lättroad är jag inte ibland? Har ju förresten spelat innebandy idag med, hur skoj som helst, sprang som en dåre, som vanligt haha. Men råkade stoppa fram mina fötter så jag fick en del slag på ömma ställen, men aja, det får det vara värt :) Så himla roligt det är att spela mot Maria, hihi hon blir så härligt upprörd när det går bra för mig hahaha! Bra där Maria, keep it up :)

Skönt med lite FIKSmöte med, snackade igenom lite vad planen är och sådär, verkar som om jag kommer kunna hoppa av som ordförande utan att FIKS hamnar i dvala, samtidigt så kändes det lite ledsamt när det kom upp idag med. Nu har jag ju faktiskt engagerat mig som ordförande i FIKS i snart ett år. Lite hemtrevligt har det ju faktiskt blivit! Kommer definitivt att sitta kvar i styrelsen tills sommaren iaf. Sedan missar jag ju förmodligen höstterminen, om jag är i Belfast. Men det blir fint :) Kom precis på att jag ska läsa igenom instruktionerna inför arbetet med, suck. Ska kanske göra det nu innan jag gör mig klar för sängen? Klockan är ändå 23:44 nu, vad hände med själva kvällen? Eller ja, mötet just det... :P

Dagens låt fick jag av brorsan. Kings of Leon - Use somebody. Great song. Kommer här!

Sista veckan i Kalmar innan jul

Idag är det måndag, en ny vecka, sista veckan i Kalmar innan jul dessutom. På söndag vid 17:00 så går tåget mot Limmared, sedan Ambjörnarp där julen ska spenderas!. Blir kalas det, men mycket som ska göras denna veckan, full rulle. Har haft en riktigt bra helg hur som helst, var aldrig på White Night, så någon kan ju berätta för mig om det var något att ha, var på hemmafesten istället, var sjukt trevligt faktiskt! Lite lulligt och massa spel, bland annat Twister, woho! Haha det är riktigt skoj, men jobbigt:) Söndagen spenderade jag mest i sängen och soffan, lagade tacos och sådär med och åt, riktigt trevligt var det! Tacos är ju så sjukt gott, definitivt bland det godaste man kan äta! =D

Aa och nu sitter jag här i kalsongerna och väntar på att jag ska göra mig klar, är precis mellan frukost och göra sig klar inne på toan, samt ta på sig vad man ska ha på sig i skolan. Haha, så nej, jag hade kläder på mig innan, åt inte naken eller så, brr. :) Haha vad jag svamlar, ska hur som helst in till biblioteket och möta upp Filip om 45 min. Vi ska sätta fart med vårt konferensarbete idag. Får se hur det går, hoppas vi kommer igång bra, vore skönt. Är lite tveksam dock, känner mig seg. Ska bli väldigt skoj 13:30 dock, vi har skrivit upp oss på handledning då, så då ska vi få se vår videofilmade presentation. Haha ska bli underhållande tror jag. Hoppas nu bara det går, för skulle skrivit upp oss förra veckan, men glömt av det, så skrev upp oss via lasse och telefon innan, men det blir nog bra.

Ska ta med pengar, ifall vi käkar ute, vilket vi förmodligen gör, men ska även ta med massa frukt, just in case, För dagen är späckad alltså. Ska spela innebandy vid 17:30, och direkt efter det ska vi ha FIKSmöte, snacka igenom lite saker och så innan julen. Så är väl kanske hemma här igen 20:30 eller nått. Men det är ju skönt att ha saker att göra med, om man ska se det positivt;) och det ska man ju! Sen imorn är det eget arbete igen, men på onsdag är det film som föreläsning, sedan sittning och möte med kåren på kvällen. Veckan kommer försvinna i ett naffs, snart sitter jag i gamla underbara Ambjörnarpshallen och spelar innebandy, bastar och dricker en öl kanske ^^

Om du undrar om jag vunnit på min julkalender än, så är svaret....... Nej.... Börjar nog ge upp hoppet, man verkar ju typ bara kunna vinna bilar och skit, det vinner man ju aldrig ändå, jag vill ha lotter där man kan vinna typ en 100 lapp, det är ju roligare att spela om man vet att man faktiskt kan vinna, liksom vinna en bil eller en miljon, det händer ju aldrig. Och händer det, ja då lär man väl få HIV, dö i förtid eller något annat lurt haha. Så spela inte spel helt enkelt! =)

Nu får jag klä på mig kläder och piffa till mitt hår, är en väldig kaluffs nu, tips nr 2 förutom att inte spela på spel är, lägg dig aldrig i sängen med blött hår och somna, haha! Men blir en helt ooootrolig volym, så vill man ha det, så strunda i tips 2. Följ istället tips 3 då, lägg dig med blött hår och somna i sängen! Mm med dom genialiskt förvirrande slutorden så säger jag godnatt, hejdå och vi hörs på samma gång.

Lucia

Idag är det löööördag! Skönt :D Otroligt skönt att man kan vara helt äkta ledig fram till måndag iaf:) Sen blir det av att plugga sista veckan. Men aa idag är idag! Och idag är jag ledig!! Haha så great! Klockan är 12:00 här nu, precis käkat klart min "frukost" och sådär, funderar på om man ska styra upp någon mat ute på stan sen? Har tänkt att gå till Nautilus och träna lite skönt sen innan kvällen, kanske vid 3 ungefär. Maxi och köpa lite mat om man ska laga något senare ikväll kanske?

Kommer nog inte bli White Night för mig ikväll, utan hamnar med stor sannolikhet på en hemmafest i Tegelviken istället, men det kommer bli kalasbra. Ska bli skönt att slippa hänga i en kårkö från typ 19 haha, men iofs så hade jag tänkt att det vore skoj att sista med en thermos i kön och förfesta lite haha. Ska iaf ha världens kvalitetstid nu innan ikväll! Är riktigt riktigt pepp på en cider/öl och lite Singstar haha. Kommer nog sjunga lite innan jag pyser iväg till hemmafesten. Blir Great ;)

Känns helt sjukt att det är Lucia idag förresten!! Jisses vad tiden går fort, börjar faktiskt få lite julstämning nu, eller ganska så mycket faktiskt:) Men det är lite konstigt att inte ha några julsaker, har min kalender och 2 tomtar jag inte ser så mycket av, haha. Håller på att äta upp all mat i kylen och frysen nu iaf, så att jag inte ska behöva slänga/ha något stående över lovet. Vilken lyx att inte behöva handla mat själv sen när jag kommer hem! Fick ICA-besked för november igår, hade handlat för lite under 1200 kronor. SJukt imponerad av mig själv då, har ju en matbudget på 2000 kr, men iofs så har man ju käkat ute ett antal gånger, men iaf :)

Nä nu ska jag borsta tänderna och greja, sätta mig vid tvn, fundera över mat på stan,och ladda inför Nautilus och kvällen :)

Sista tentan innan jul - Check!

Sådärja! Då var tentan avklarad. Satt och skrev i 3.5 timma, men blev nog rätt nöjd till slut ändå. Men omöjligt att veta hur det har gått egentligen, men tycker innerst inne att det lätt borde vara godkänt iaf. Så vi får väl se vad hon kommer fram till när hon läser igenom den. Klockan är nu 16:49, och förutom att skriva tentan har jag handlat lite mat på Maxi, bunkrat lite l och cider från Systemet, sen har jag även hunnit tvätta! Men som vanligt krånglade en av tvättmaskinerna + ett av torkskåpen, så hmm aa som tur var hade jag bara handdukar där, så just nu hänger de på tork inne på toan. Så det löste sig nog bra ändå!

Såg nu att detta inlägget inte kom ut igår, hmm jaja :D Haha. Aja. Fredagen var en bra dag! Kollade på idol och grejade. Nä haha, det var svårt att skriva i efterhand, kommer till  idag nu istället ;)


22:38

Är klockan nu! Och aaa, jag säger såhär, förberedelserna gick inte så bra, men jag vet vilka källor jag ska använda, och på en höft ungefär vad som jag vill ha med i min uppsats. Planen är att skriva en skiss först, sedan göra skissen till en finare skiss, för att sedan skriva ner allt en sista gång och lämna in. Bulletproof? Yes I think so. Haha, hur som pallar jag inte göra mer åt det, dessutom är det lite sent att börja tänka på det med. Såå aa, jag säger väl mest godnatt and Good luck to us all! =)

Tentan, jag kommer och jag är redo ;)

Torsdag = Innebandy och dagen före tenta

Torsdag! Och jag har gjort ungefär likadant som jag gjort de andra dagarna denna veckan,går upp, kollar tv mellan 9 och 9:50, lägger mig i sänge och drar till 10:30, fixar frukost till Jay Leno 11:00. slirar runt till typ 12:30. Då jag pluggar lite för första gången. Hur som helst, så är dagen för tentan imorn, så jag har väl iaf ägnat 1 timma nu åt att skirva ihop en grov skiss över hur min uppsats ska bara, det största arbetet blir ju helt klart imorn, och bara fokusera på det som brukar kunna bli fel. Det handlar hur som inte längre om hjulets betydelse, utan istället om elektricitet... :) Lite mer intressant kanske, eller enklare att skriva om, en värld utan elektricitet är ju typ ingen värld längre. Tror seriöst att många människor skulle hamna i något dvala-tillstånd.

Aa hur som så känns det ganska bra inför imorn, har hittat mina källor och vet ungefär hur det ska se ut. Kanske pillar lite mer med det innan innebandyn vid 17:00, annars ikväll. Men det ska nog gå bra, känner mig hur lugn som helst, men det borde jag kanske itne vara, men inte så mycket att göra åt det, kan jag det så kan jag det!

Har hur som helst precis käkat mat, gjorde fläsk i ugnen och kokade lite potatis, och lite sås och en tomat. Blev klass på det alltså haha, fast jag kan ju äta vad som helst när jag har lagat det verkar det som, Usch lite jobbigt man borde öva på att bjuda vänner på mat så man lär sig ordentligt nu haha.

Innebandy sen ska bli riktigt skoj, men nu borde jag hitta på ngt, bara 1 timma innan jag får kila iväg till hallen. Aaa kom helt av mig här nu, True Colours med Eva Cassidy är en sjukt bra låt iaf, lyssna på den! Starkt BjörnBorg att göra en sådan reklam och ha men den låten, Great!  Förresten så är det ett sjukt bra citat med i det youtube-klippet.

If you want the rainbow, you gotta put up with the rain



Paradox, problem och något om ett hjul?

Sådär, nu är det egentligen torsdag. Känner för att skriva några rader innan jag hoppar i säng. Precis kommit hem efter en pubrunda med vatten, Henrik, Samuel, Martin och jag var på puben och snackade om riktigt djupa och intressanta ämnen, var riktigt skoj faktiskt. Typ om universum och om det slutar eller inte, så snackade vi om Soritesparadoxen, dvs exempelvis hur man ska kunna avgöra hur många sandkorn som behövs för att det istället ska kallas för sandhög. Sedan rätt mycket om Teodicéproblemet, alltså om det skulle finnas en Gud, varför finns det då ondska? Jaa vi blev riktigt djupa och filisofiska, haha jag trivs när jag kan låta mina ofta rätt mysko tankar få utlopp haha:D

Aa annars så hade jag ju min gymdebut igen, fyy tusan, det var såå härligt! :D Känner redan nu lite efterlängtad träningsvärk, sååå härligt haha. Blev en kortis i bastun med, vågade faktiskt inte sitta länge, eftersom min sega sjukdom med ont i halsen utbröt senast jag satt i bastun. Haha så tänkte att jag får bli garanterat hundraprocentigt frisk innan jag ger mig på det där igen ;)

Mm annars så består mitt I-landsproblem just nu med att jag har 6 stycken ägg som ska ätas upp imorn, eller 4 egentligen, för käkade 2 till kvällsmat innan, fast det ska ju vara lugnt, 2 till frukost, och 2 till kvällsmat. Kanske inte så bra för kroppen har jag hört, men på påsk så käkar man ju säkert 10 stycken, så aja, jag klarar mig nog haha :D ANnars står de ju sig säkert längre än vad det står på paketet, det lär ju inte direkt bli kycklingar då.

Brrr!! Hemska tanke, om äggen blir kycklingar efter att bäst före datumet har gått ut på paketet hahaha! Blää. Klockan har nu tickat över till 00:33, hoppas vara i säng innan 01:00, så kan jag gå upp och se på Stargate Atlantis vid 9, min dagliga morgonritual :D haha så himla gott med en speciell morgonritual sådär, det gillar jag!. Annars måste det även pluggas lite, sista dagen att förbereda ungefär vad jag ska skriva om. Kom fram till att jag ska skriva om Hjulets betydelse, och hur en värld utan hjulet skulle se ut. Är det ens möjligt att tänka sig ett modernt samhälle utan hjulet? Kan dess upptäckt skjutas upp så pass länge? Nu använder vi hjulet för mycket så just nu är det ju nej, men aa, du anar vart det kommer att hamna kanske?

Mmm, natti natti dårå!


Aaa, sandtäcke, sandkorn, eller sandhög? Eller bara sand? :P

Fy så jag har låst mig

AH! Jag har låst mig rent pluggmässigt nu alltså. FAN. Det är uppsatstentan på fredag, och jag måste välja ett ämne, hitta källor och skriva en draft, så jag vet ungeför vilka fel jag ska undvika och sådär. Seriöst, blir lite lack alltså, enligt mig så borde vi få skriva en uppsats om precis vad fan som helst, exempelvis varför det är farligt att bara knyta högra skon eller något helt crazy, källorna borde vi få hitta på! Eftersom det är själva strukturen, skrivandet och engelskan som ska examamineras. Inte vårat minne eller liknande, serilst, varför måste vi ha en äkta källa ner det är hur man hänvisar hon vill åt? AHH...


Jaja, har redan frågat henne det och jag fick tydligen inte göra så, vilket är himla löjligt alltså. MEN MEN, inget att göra åt, får helt enkelt ta mig samman nu!! och komma på ett bra ämne, sedan hitta minst 2 källor som jag kan väva in och använda mig av, så drygt. Avbokade precis pluggdagen med Filip iaf, arbetet med konferensen får vänta till efter tentan, även om det blir snävt med tid, och eventuellt arbete som hänger över en över julen, Det tar jag. För det där med att ha 2 saker man borde göra sätter bara stopp i mig just nu, snacka om att låsa sig. Så nej, det blir kalas!

Har ju trots allt 2 dygn på mig att skriva ihop ngt och använda mig av, dessutom behöver jag egentligen inte skriva ihop något innan, men det kan underlätta väldigt, eftersom jag har möjlighet att kolla över grammatiska svårigheter och så redan innan. Men annars så får vi sitta med grammatikboken och uppslagsverk på tentan. Vi snackade om det på sista föreläsningen, alltså är det en tenta man kan fuska på så är det verkligen den här. Tycker det är sjukt luddigt, tekniskt sett skulle jag kunna skriva en mening på varje sida i grammatikboken, och sedan skriva av alltihopa på tentan. Tycker det är SÅÅÅ tråkigt, varför tillåta material över huvudtaget inne i salen? SÅ dåligt, varför kan vi inte skriva uppsatsen hemma på datorn istället. Böckerna är till för att det ska bli en så naturlig situation som möjligt, hur jävla naturligt är det att memorera källor och skit, för att sedan mata ur sig en uppsats vid en skolbänk? Inser att jag har mkt att skriva i utvärderingen haha... Aa nä nu skiter vi i detta:)

Bortser man från tentan på fredag, som tydligen ger mig större problem än jag kunnat ana innan, så är livet riktigt bra! Har tränatmitt första pass sedan mitt lååånge bli frisk uppehåll, jag ska till gymmet sedan ikväll medan FIKS håller på, det är snart dags att åka hem för att fira jul. Dvs ett uppehåll där man kan göra precis vad man vill utan att tänka att det är något man måste göra. Kommer hem till skogen och kan tänka över precis vad jag vill, träffa gamla goingar, sitta i en bastu, spela innebandy i den lilla hallen, ta en öl med farsan, och bara ha det grymt gott. Haha ja härligt, ska bli som att åka på semester! Aaa julen iår kommer nog bli långt ifrån en vanlig jul, men blir nog riktigt bra ändå.

Nu är det nog dags för mig att göra mig klar, kanske sätta mig vid tvn, ovh göra ABSOLUT INGENTING en stund, så kanske en liten gnista ångest " nuborde jag plugga" kommer fram, så går det mkt enklare! Ja härligt, en promenad med kanske? Underskattat! :)


Full rulle?

Urgh, idag var det riktigt tungt att gå upp! Somnade nog innan klockan var över 00:00, ställde klockan på 08:15. Men kom ur sängen först nu, 10:21. Haha! Fan vad illa, men jag behöver väl sömn då antar jag, rätt skönt iaf:) Kanske beror på att jag gjorde träningsdebut igår igen! Så härligt, känner mig lite sådär gött stel i vissa muskler idag, men ska göra så att jag vilar idag nu, så att jag inte öppnar för hårt och hamnar i någon förkylning igen. Så det blir nog bra!

Sitter här och försöker vakna till liv innan jag ska gå på frukosten, för övrigt så vann jag inget på julkalendern idag heller, haha, men helt sjukt att det redan är den 9:e december! Imorn fyller kära kusin år, längesedan man såg honom, så får bli ett smörigt samtal till honom imorn haha:) Han kanske får nobelpriset den här gången, något borde man väl få för att fylla år på samma dag? En inbjudan om inte annat.... ? =)

Har blivit en späckad tisdag för mig, men det kan nog bli så att den inte är lika fullsatt som jag tror, beroende på hur lång tid de olika delarna tar.Klockan 12:00 ska jag ju till biblioteket för en intervju och sådär, sedan måste jag hem och hinna städa innan hälsoundersökaren kommer hem till mig vid 14:00. I värsta fall så hinner jag inte städa, i bästa fall så hinner jag äta mat innan. Sen efter det så ska jag träffa Maria för att gå igenom massa olika med FIKS, och snacka med kåren om hur det ska fungera nu inför nya styrelsevalet och sådär liksom. Jag vill inte sitta kvar som Ordförande ett helår till, eftersom jag förmodligen är i Belfast nästa hösttermin. Så det kan nog ta lite tid att fixa ihop.

Sen bör jag ikväll börja fundera på vad och hur jag ska skriva på tentan på fredag, och egentligen bör jag och FIlip börja med vårat konverensmaterial, men allt ordnar sig, det är inte så farligt egentligen. Vi har veckan efter tentan på oss, vet inte om det behöver vara klart innan jul heller för den delen, men helt klart målet, så man slipper ha det i bakhuvudet när man är hemma.


Har köpt ett nytt bröd som verkar vara himla gott, kanske med lite ägg? ;) så nu kan jag inte hålla mig från frukosten längre, ta hand om dig så hörs vi!

Ägget

Jag gör debut igen!

WOOOO! Idag är det måndag, och måndag var en god dag! För det första så känner jag mig återigen mänsklig och lagom frisk för att kunna spela innebandy igen, Haha blir lycklig av att tänka tanken, tänk att det var 14 dagar sedan jag lullade runt där på planen senast. Oj oj oj, jag kommer vara så sprallig och fnittrig så det är inte sant. Bonus är väl att jag kommer bli så galet trött, säkert lite blodsmak, kramp och annat härligt:D hihi, jag är ju lite knäpp! Sååå kul ska det bli hur som!!

Jag och FIlip höll även våran presentation, får säga att jag blev väldigt nöjd faktiskt, var inte alls nervös när vi skulle hålla själva talet, och jag tror jag lyckades låta hyfsat engelsk. Har kommit på att jag förmodligen låter väldigt svengelsk ibland annars, och aa, det är ju kanske lite trist och lagom osexigt. Haha. Aja, ska hur som bli kul att se på det nästa vecka. För vi videofilmades ju under talet, så vi ska få veta vad våra starka/svaga sidor är och sådär. sen hur vi ser ut och hur vi rör oss och sådär. Ska bli hur kul som helst! Kommer väl bli rädd för mig själv, har ju gjort en liknande grej sista året på gymnasiet, brr vad annorlunda man är då.

Imorn händer en väldigt rolig sak med, har fått i julklapp av någon hälsoinstitution typ, att få göra en heltäckande hälsoundersökning, så jag kommer få veta hur gammal min kropp är innert inne, om jag sköter mig och sånt, sen få alla möjliga underhållande värden :D Barnsligt skoj ska det bli, har alltid velat göra en sådan koll för att veta om man liggar bra till haha, men det tror jag :)

Sen ska jag vara med i reklambladet för Kalmar Högskola oxå, så ska på intervju imorn vid 12, ska bli kul, är ju lite mediakåt i smyg ibland haha, så mm kul att kunna representera mitt program sådär, men nu måste jag ju komma på ngt djupt att säga kanske, för bra på bild blir jag ju aldrig typ hahaha. Så kan inte räkna med något stöd från det håller alltså...= D

Fortfarande inte vunnit på min julkalender heller, börjar bli desperat... Näää. det är ju faktiskt många luckor kvar att skrapa haha. Det ordnar sig, är på bra humör även om jag inte vinner på min julkalender faktiskt, och tur är väl det! HAHA hade varit illa illa illa annars. Men helt ärligt talat, det drar ihop sig rejält, det har redan gått 1/3 av december ju... Ahh. Jag och brorsan har en ny taktik iår, INTE handla NÅGON julklapp innan den 23 december, haha blir kalaskul, ser fram rmot att testa den taktiken. Kanske blir att man får köpa knäckebröd på ICA istället.

Min jullåt i år är lätt Fronda - nu kommer det tomtar

Lycklig idag!

Hoho! Idag är en bra dag, mår som en gud! Förutom att jag har haft/(har?) lite "hejjagdrackölochhadetrevligtigår" - huvudvärk. Har precis städat undan från förfesten igår, gick väldigt smidigt! Tack för panten alla! Haha;) Nä blev inte så speciellt mycket faktiskt. För er som ska dricka nästa helg eller på onsdag eller nått, så rekommenderar jag Xidern med julsmak sjukt mkt, riktigt god! Även Åbros nya öl, sjukt fin burk dessutom. Men brr, inget sånt på ett tag tack. Har ju fortfarande inte kunnat träna något, känns som om mina muskler börjar förtvina eller bytas ut mot någon svampigare hahaha, nä fy så illa är det ju inte (än) iaf haha.

Men vet du! Peppar peppar! Jag känner mig istort sett frisk idag, så förhoppningsvis känner jag INGET imorn, så jag kan få springa och spela innebandy, woho!! En annan konstig grej är att det brukar krampa en del på mig ju, men att det blivit mycket värre nu när jag inte tränat på 2 veckor, som om musklerna saknar ansträningen och protesterar typ... Hmm ja :)

Vaknade först upp 14:14 idag, när Henrik ringde och väckte mig, HELT SJUKT? var iofs vaken lite innan det och sådär, men somnade totalt om igen sen, haha skönt var det dock :D Som attan! Ringde och fick med Samuel på en kort promenix och pizza på Pizzapalatset, var så värt de 95 kronorna det kostade. Räknade efter, och gårdagen var riktigt billig faktiskt, totalt sett kostade det mig bara 150 kr, + någon gammal öl jag hade kvar i kylen sen tidigare. Så var värd en pizza idag tyckte jag.

Spenderade resten av eftermiddagen/förkvällen hos Filip, vi pysslade och övade vårat  tal, haha kan nog bli riktigt roligt, ser faktiskt fram emot presentationen imorn. Det är lite kort bara, så hoppas inte att vi snackar fortare imorn, men mycket hellte kort och bra, än långt och segt. Så tror det är lugnt, gäller bara att njuta av scentiden och sådär så blir det kalas ;)

Mmm, det är en bra dag idag! Jag är på hur bra humör som helst=) Ska nog pilla på lite mat nu kanske, och sådär, får se om jag tittar ut igen sen!

Bästa smörfilmen någonsin?

Kalle syndar på en lördag

Lördag!! Idag är en dag då man borde vara helt ledig! Men haha, eftersom jag och Filip har varit lite segstartade så ska vi ses på biblioteket om 40 min, vi ska skriva ihop presentationen på 4-5 min, som inte borde ta allt för lång tid. Syndigt ändå. Sedan blir det till att öva på den imorn. Efter att det är fixat, ska jag hem och städa lägenheten, göra mig iordning och ta mig en öl. Det ska sjungas Singstar och så här ikväll, vet inte alls vilka som kommer att komma, men vet att det iaf kommer komma någon haha, så det blir säkert bra, har varit värdelös på att bjuda folk, så hmm vi får se :)

Har varit en speciell dag hittils annars, sov inte jättemånga timmar inatt, men när jag vaknat så gick jag till Maxi och köpte lite frukost och sånt, men väl hemma efter jag käkat och varit vaken ett tag och så, så la jag mig i sängen och sov 1.5 h till, var sjukt skönt, och det behöver jag, speciellt om jag ska ut på kåren och härja sen.

Är ärligt talat inte speciellt överdrivet sugen just nu, skulle allra helst sitta hemma och ha det mysigt med en film och Tacos typ, men jag kommer nog i stämning sen, det måste jag :) Så ordnar sig, verkar som om det är enda sättat att fixa halsonten på, som fortfarande sitter kvar, ringde vårdcentralen igår och snackade lite, men det lär luugnt, men ska komma in dit på måndag för undersökning ifall det fortfarande är kvar. Hoppas de sätter en spruta i halsen på mig och KARVAR LOSS DE JÄKLA MANDLARNA eller nått, det borde väl funka bra, för visst får man inte alls lika mycket ont i halsen då?

Känns skönt att fixa presentationen idag ändå, för när den är gjord på måndag, så är resten av veckan ledig åt att öva inför skrivtentan på fredag, så nästa vecka är egentligen en semestervecka, för öva inför skrivtentan är ju inget man kan lägga enorm tid på direkt, kanske skriver ihop vad jag ska skriva en gång sådär, tar kanske max en dag att fixa. Så der gött ut nu fram till jul faktiskt, lagom mycket sådär, livet är hur bra som helst! Det enda jag saknar är Nautilus och Innebandyn haha, men den som väntar på något gott!

Oj, nu är klockan 14:30, får klä på mig och fixa till mig lite, fasen att jag inte städat och så nu inann egentligen, aja, det löser jag väl sen på ett helt okej sätt :) Mmm, ha det great nu, och SIngstar hos mig vid 19:00 typ! Välkommen haha

Freeeeeeze! ;)

Hej hoppsan!
Idag vill jag börja med att tacka min två stammisar, David och Soheyl, Haha härliga lirare alltså ;) Hoppas vi ses imorn och tar lite ton tillsammans haha :D. Idag har varit en mysko dag annars, skulle kolla på film på föreläsningen, Wag the dog hette den, skulle vara en komedi, var SÄMSTA JÄVLA KOMEDIN jag sett i hela mitt liv. För första gången i mitt liv somnade jag till en film, sov bort kanske 40 min av filmen minst, ändå fattade jag vad den handlade om. Suck haha.

Aja, var rätt skönt under jackan iaf. Fick tillbaka tentan på litteraturkursen med, fast det var lite störigt. Var 1 poäng ifrån att få VG på kursen, men jaja, det var ju iaf G då, och rätt skönt bara det, det som är huvudsaken ju!

Jag och Filip är skönt slappa alltså, vi skulle egentligen träffats och pillat lite på den muntliga presentationen, det slutade med att jag hamnade i min säng istället, så haha, sov 2 timmar istället, men det fixar vi! Tror skarpt på oss haha, vi löser det imorn, med någon öl med kanske :) Höhö

Varit på systemet nu och laddat upp lite iaf, kollade på Sprit-Bengt på tv imorses, vilken lirare han är! Så funderade på att köpa lite av det han rekommenderade, någon öl som fick 5 solar! men den var lite dyr, men får allt testa den innan jul, var ju en julspecialare haha.

Ikväll ska jag ta det lugnt iaf, Idol och film blir det allt, kalas, bra uppladdning inför imorgon. Fick bra låt av brorsan idag, Jordin Sparks - Freeze, den kommer här nere, lugn och sköööön. Nu fick jag bråttom! Ha det kalas nu, pusshejsan



VG!

Sådärja. Nu är det torsdagkväll, blev aldrig så pass frisk att jag vågade mig på att spela innebandy idag. Tyvärr. Men tror att jag kommer vara kry för en tur till gymmet imorn iaf, hehe, GREAT :) Annars satsar jag på nästa vecka, blir bra hur som =) Var nere i hallen idag ändå, sa hej och hjälpte maria och de andra att sätta upp sarjen och så. Saknar hallen, vill dit snart igen.

Annars har dagen varit väldigt braaa, tror jag iallafall, svårt att bedömma dagen, så då har det förmodligen varit hur bra som helst :D Haha. Började med att gå upp vid 9 typ, satt och gjorde inte så mycket alls, skulle träffa Maria för att få reda på hur det gick på grammatiktentan vid 11:15. Sedan leka lite med Filip och söka fakta till presentationen FÖR Sarah Palin, suck. There is only one way, the american way. Hmm nej. Aa hur som, fick VG på grammatiken!! Woho! Var till och med inte sååå långt ifrån att få maxpoäng haha, man lär sig saker i smyg ibland alltså ;)

Så det känns helt okej inför sista tentan nu nästa fredag, på maria lät det som att ett VG går att fixa i kursen, men jag känner mig lite sådär inför att skriva alltså. Men fått ämnen och så idag, så ska väl försöka börja knåpa ihop nått snart kanske... =)

Annars var det föreläsning och så en snabbis fram till 14:00. Åkte hem och fixade mig klyftpotatis och fläskkarré, yummy yum yum alltså, det gjorde jag bra:D Synd att jag glänser till sådär när ingen ser haha ;) Mm, aaa nää annars har jag väl inte gjort så mycket givande saker, men har varit ute och gått med Sofie innan iaf, det var mörkt som attan, inte lika mycket julstämning i luften som jag hade hoppats på, mest aa, dimma, lite fukt kanske, och sådär lite trist bara. Haha men promenaden var kalas annars :D Julstämning har jag i blodet ändå, så mycket pepparkakor och pepparkaksdeg jag satt i mig denna veckan alltså, ojoj. Brr lite äcklad just nu nästan faktiskt haha.

Nä nu ska jag sluta skriva, skriver något spännande imorn istället!

Smygsjunger nu istället!

I FEEL THUNDER IN MY HEART! Trallalala och lite . BROKEN BY HEARTACHE BUT DRIVEN BY HER SOUND! TRalallala!

Såå, nu är jag nöjd:) Natti!


Biblioteket och halsduken på!

Sådär, har precis varit i idrottshallen för att starta upp fotbollen. Klockan är nu strax 17:30 och ska sitta här till strax innan 19:00 tänkte jag. Ska jobba med Filip och göra en muntlig presentation om varför vi tycker att Sarah Palin ska bli president nästa val 2012. HAHA hoppas vi gör den överdrivet, den kvinnan verkar ju inte ha alla hästar i stallet. Har enligt källa härt att hon sagt att även om hennes egen dotter blir våldtagen och gravid, så är det ändå helt fel att begå abort. Herregud människa... Hoppas kunna hitta om det är sant eller inte nu när jag ska leta lite fakta. Lite därför jag vill överdriva, framgår att man inte står fäör åsikterna då, samt att det blir såå mycket roligare att genomföra haha.

Dagen har varit helt okej annars, tagit sig nu på slutet. Vaknade upp riktigt slö och hade fortfarande ont i halsen, en konstig jävla seg halsont. Gör inte speciellt jätteont, men sitter verkligen i hela halsen typ. Blir helt CRAZY om jag inte kan komma igång och röra på mig snart. Så har därför här och nu startat upp min nya "halsduk anytime anywere", om halsen får det varmt och mysigt så kan det ju inte gå fel? Hoppas tusan det hjälper, för vet inte om jag är så pepp på att börja hälla te mellan halsen och halsduken sådär, brrr. =)

Haha AK kom precis förbi och snackade lite med mig, kände mig dåligt som inte pluggade än haha :D Aja, det kommer nog, klockan är ju bara barnet. Hmm vad skulle jag skriva annars... Jo just det, handlade på Maxi innan idag, och snacka om att njuta av de små sakerna i livet. Jag behövde: 1. Bröd. 2. tandkräm. 3. Dusch creme. 4. Köttbullar. När jag då drar mitt Icakort ser jag att det finns erbjudande för:

1. Bröd. 2. Tandkräm. 3. Dusch creme. 4. Köttbullar.

Woho! Snackar vi flyt i vardagen nu eller? Sparade in 60 kronor bara på det. Haha jag säger ju det, enjoy all the little things in life. Kalas!. Fick kompensera för att jag trodde jag vunnit en resa till Kreta på min julkalender i morse. Så var det inte riktigt, men var gaaanska nära iaf:)

Alltså sjukt härligt att sitta på biblioteket nu, har ju inte börjat plugga, men härlig stämning. Inte så mycket folk och aa känner mig rätt pepp på att plugga bara av att vara här. Biblioteket kanske är lite underskattat? Värsta mötesplatsen är det ju iaf, lite det som talat emot med kanske, träffar ju alltid någon att prata med istället. Men faktiskt, livet är ju lite mer gjort för att vara social än för att plugga. Lite viktigare att vara social tycker jag iaf =)

Äh, kanske ska sätta fart nu, återkommer väl hit ifall jag får tråkigt :)


Sarah Palin - HAHA jaja... Så dig ska man argumentera för...

Året var 1976

Jag känner mig tom! Gillar inte riktigt det, förstår inte varför riktigt heller, eller det gör jag, men tycker inte att jag borde känna så som jag känner nu. Det är nog snart dags för lite frisk luft, en promenad i månskenet vore kalasbra! Sen är det väl ingen måne idag, eller något sken. Men det är december och snart jul iaf. Så med lite tur är det fuktigt regn och aningens kall vind i luften iaf, kan bli härligt det med! Fortfarande heeeelt sönderbesatt av Radio Girl, de sjunger precis i början:

BROKEN BY HEARTACHE BUT DRIVEN BY HER SOUND

Tycker det är så klockrent bra alltså, ojojoj. Haha ojojoj är förövrigt mitt nya favorit-uttryck? Använder det hela tiden ju, tillsamman med "du har bollen" haha, ja jag och mina uttryck jag slänger mig med alltså :) Jag känner att det här är på väg att bli flummigaste inlägget på länge. Fy tusan, men jag behöver nog flumma lite. Är det någon som klagar så skyller jag på lite sömn. Fast till den som klagar, det här är ju för fan min blogg jag får skriva vad jag vill ;)

Aaa, har fortfarande inte börjat med pluggandet jag ska ha gjort till imorn, men tänkte börja med det vid 18-19 typ. För har tvättid ikväll, och då kan jag ju fixa med det medan tvätten tvättar sig själv. Har roat mig själv med att vara inne på yearbookyourself.com, jäkligt spännande, man kan lägga upp bild på sig själv så blir det som en mall från 50-80-talen typ haha. Såhär skulle jag se ut som 20 åring 1976:


Hahaha! Tycker det är hur kul som helst, den högra VÄNSTRA ser ju faktiskt ut som jag! Passar riktigt bra in i den mallen hahaha, den HÖGRA är ju inte lika vass. Ser lite pluffsig ut där hahaha :) HAHAHA!! Tack brorsan för att du sa till mig, fick ett skrattanfall här i biblioteket nu dock haha.

Hopp, klockan tickar på med en väldig fart, ska nog ta och sätta mig i soffan och ha det chill en timma, sedan får det bli jag och månskenet tror jag, luft behöver jag! Skönt att använda benen lite med, så jag inte glömmer av hur man gör :)

Aningen frustrerad + Aningen GALEN av Radio Girl

Sådär, idag är det tisdag och andra december. Sov inte speciellt mycket inatt, så lite trött trots att klockan redan närmar sig halv 12. Varit vaken sedan halv 10 ungefär. När jag väl sov så sov jag riktigt bra iaf, så det är ju bra haha. Men börjar bli riktigt frustrerad över att inte kunna gå till Nautilus eller spela innebandy och så, är inte helt hundra idag heller, så skulle bara vara dumt att träna idag. Hoppas nu för tusan att jag är frisk till imorn, annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till, kanske får gå en promenad sen och så, då känns det säkert lite bättre igen iaf:)

Idag ska jag skriva ett CV till engelskakursen, så det är dagens plugg jag ska fixa, bör inte vara allt för jobbigt direkt, får väl ägna någon timma åt det sen. Behöver gå till Maxi igen med för att skaffa lite bröd, tandkräm och något mer sånt där basic, blir dagens utflykt haha.

Lyssnar på gårdagens låt nu, Radio Girl med Volbeat, sjukt skön alltså! Önskar som tusan att jag skulle kunna sjunga med en röst sådär, aa fy tusan vad härligt det skulle vara haha, får bli i nästa liv ;) SÅNT JÄKLA SKÖNT DRAG I LÅTARNA SÅ JAG BLIR KNÄPP! Haha UNDERBART!!. AAAHHH! Haha

Så ska försöka ta mig ner på marken igen kanske, tagit upp mat nu, idag ska jag fixa ugnsbakad lax med klyftpotatis! Skaffat riktigt bakplåtspapper nu, så det lär bli great sucess och inte fastbränt eller något sånt tråkigt. Perfekt.

Jag plåstrar in Radio Girl texten nu istället, och låten längst ner igen. Sen får det skrivas mer senare.

Oh radio girl play that sweet heavenly song
Well it's Saturday night and we all get into town

Broken by heartache but driven be her sound
Well a spell from the speakers was tearing my soul apart
Oh radio man would you please play that song
One day I know that I'll marry that girl

Come home, baby I know it, please dial me up
Alone I roam

Cause the drive-in is closing, the movies out of work
But the music is playing in my old Bett Betty Ford
Oh radio man would you please play that song
One day I know that I'll marry that girl

Come home, baby I know it, please dial me up
Alone I roam

Standing in the rain with one coin for a booth call
Oh Madeline, the station told my that they didn't even know your name, FOR HELVEDE

Strolling to another city just to catch a song, oh Madeline
The frequency is better, but I'm freezing on a parking lot, it never ends

Broken by heartache but driven be her sound
Well a spell from the speakers was tearing my soul apart
Oh radio man would you please play that song
One day I know that I'll marry that girl

Come home, baby I know it, please dial me up
Alone I roam

Strolling to another city just to catch a song, oh Madeline
The frequency is better, but I'm freezing on a parking lot, it never ends


Genius alltså

1:a december och julmys!

Woho! Idag är det 1:a december, rätt galet, bara 3 veckor tills man rullar hemåt för att fira jul! Sov riktigt dåligt inatt, dessutom är jag fortfarande lite krasslig. Frustrerande!! Så får väl antagligen bli vila från kära innebandyn ikväll igen, men det tar vi när det kommer!

Trots kass sömn och sådär har jag lyckats vända detta till en TOPPENmorgon på 7 minuter. Satte mig vid köksbordet och skrapade min Bingolotto-kalender, kokade upp lite tevatten, och smakade på pepparkakorna med glasyr. Galet bra blev det då faktiskt :) Det enda som talade emot var att jag skrapade första luckan och såg att man skulle få tärningshuvuden för att vinna en bil, hallå trist tänkte jag, för att oddsen för att skrapa fram en bil är ju MEGA små, så att mm, kändes mer som slöseri med plats i min annars SÅÅÅ vinstgivande kalender, just you wait and see;)

Känns otroligt skönt det här, klockan är 08:47, och har faktiskt hunnit komma bra in i matchen nu, varit uppe sedan 08:15 ungefär, så kalasbra ju! Eftersom jag sovit till 12 i stort sett hela veckan så haha. Måste skriva brevet till min föreläsare med innan det är dags att åka in, men tänkte börja med det vid 11:00. SÅ har jag ungefär 90 minuter på mig, måste vara hur lugnt som helst, för det är ju inte speciellt mycket text i ett sånt brev jag ska skriva, men fraser som inte går att formulera på allt för många sätt. Fixar sig bra! HAha ja härligt vilken kalasstart jag fått på dagen! Tack 1:a december!

Vädret ute känns inte sååå december bara, men det spelar ingen roll, men om det kommer snö på julafton vore det trevligt, annars bryr jag mig nog inte om det längre faktiskt, skönt att kunna traska omkring utan att bli kall och blöt om fötterna haha. Funderar även på om jag ska bojkotta julpyntningen iår, alla grannar har pyntat så fint i fönstrena, men jag har inget. Får isf köpa någon ljusstake att ha i fönstret och sådär, sedan åker jag ju hem, när man kommer tillbaka så ska allt plockas ner och så. Hmmm får fundera lite under dagen, har lite tomtar och så ute i förådet tror jag, kan ju ta in och använda dem iaf kanske!

Aaa nää, nu ska jag sätta mig vid tvn, kanske spela lite Ps3 eller nått som en bra start på dagen innan det börjas plugga lite. Min Danmarkshysteri håller i sig, gå in på Youtube och skriv in Volbeat, välj VAD SOM FINNS; sjukt bra! Kommer en låt som är ny för mig nu här nere, Radio Girl. Riktigt bra musikvideo med, fräckt med en serie sådär, du kommer förstå om du kollar klippet =)

 
Volbeat med Radio Girl

RSS 2.0